Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:15

Uppgifter: City nära ”den nya Ronaldo”

Joao Felix – ”den nya Cristiano Ronaldo” – uppgavs vara på väg till Manchester United.Men enligt portugisiska uppgifter kan ligarivalen City är nära 19-åringen.

Tipsa en kompis

23:14

Mourinho: ”Är en notorisk fuskare”

José Mourinho har alltid varit frispråkig.Nu avslöjas att han är precis likadan i omklädningsrummet - efter att scoutingrapporten från Champions League-mötet med Barcelona läckt ut.I den kallar han en Barça-profil för en ”notorisk filmare”. Däremot tokhyllas Andres Iniesta.

Tipsa en kompis

22:30

Sophie Jones slutar helt – efter att ha stängts av

På onsdagen stängde engelska FA av Sheffield Uniteds Sophie Jones i fem matcher då de ansåg att hon hade uttryckt sig rasistiskt mot en motståndare.Jones meddelar nu att hon till följd av domen slutat med fotboll, blott 27 år gammal.– Jag kan inte spela under en organisation jag inte har något förtroende för, säger hon enligt The Independent.

Läs mer »

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:38

Zlatan skrev ett enda ord – nu hyllas han

Zlatan Ibrahimovic ombads bidra till USA:s största sportsnackis just nu.Då passade den svenska stjärnan på att skoja – och nu hyllas han för sina ord.”Det här är väldigt roligt och så perfekt för Zlatan”, skriver CBS:s reporter Rob Dauster på Twitter.

Tipsa en kompis

19:30

Pogbas ord som väcker reaktioner

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till 2021.Frågan är om Real Madrid är ett potentiellt klubbval därefter?– Real Madrid är en dröm för alla, säger fransmannen enligt Mirror.

Tipsa en kompis

17:03

MFF saknar sju spelare i allsvenska genrepet

AZ Alkmaar i allsvenskt genrep.Ett noga valt motstånd från Malmö FF – så väl för den allsvenska premiären som sommaren Europa League-kval.– Denna matchen ser vi fram emot, säger MFF:s assisterande tränare Andreas Georgson.

Tipsa en kompis

17:01

Djurgården öppnar för fler värvningar

Djurgården snuvades på Vidar Örn Kjartansson - som gick till Bajen.Nu öppnar Djurgårdens sportchef för att förstärka laget innan premiären.– Det är mycket möjligt att det kan ansluta någon spelare in, säger Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

16:36

Snart premiär – så är läget i allsvenska lagen

Det är bara knappt två veckor kvar till att allsvenskan 2019 sparkar igång. Pusslen som är de 16 lagens truppbyggen börjar se kompletta ut – men än kan fortfarande en del saker hända.

Här är läget i samtliga lag, så som det ser ut nu.

Tipsa en kompis

16:28

Larsson om nya kvalsituationen: ”Inte varit med om det”

Tio raka tävlingsmatcher.
Landslagsveteranen Sebastian Larsson och hans lagkamrater hamnar i en helt ny situation i EM-kvalet.
– Jag har inte varit med om det är tio kvalmatcher i rad, säger han till SVT Sport.

Tipsa en kompis

15:30

”Gjort ett större misstag – och då blev jag petad”

Karl-Johan Johnsson och Johan Larsson befinner sig i franska Guingamp, men båda spelarna kämpar med speltiden.Johnsson har förstått det som att ett enda misstag ledde till petningen som hållit honom borta från spel i december.– Det lät väldigt positivt först, sedan gjorde jag ett misstag och blev satt på bänken så det är lite märkligt, säger han.

Tipsa en kompis

14:00

Lindelöf hyllas men lagkamraten sågas

Victor Nilsson Lindelöf fortsätter att få beröm för sina insatser i Manchester United.Manchester Evening News utnämner svensken till en av säsongens bästa spelare i sin sammanställning.

Tipsa en kompis

13:46

Historisk miljondeal för brittiska damfotbollen

Super League, den engelska högstaligan i fotboll för damer, har för första gången gjort klart med en titelsponsor. Banken Barclays, tidigare huvudsponsor för herrarnas Premier League, har skrivit på ett treårsavtal värt mer än 10 miljoner pund (motsvarande runt 120 miljoner kronor), skriver BBC.

Tipsa en kompis

13:09

City nära superköp: ”Livrädd för dem nu”

Manchester City är på väg att göra en riktig praktvärvning.Saul Niguez har nobbat Barcelona för att få komma till Etihad i stället, rapporterar ESPN.

Tipsa en kompis

12:39

”Jag tror att många är ganska oroliga”

Det är elva dagar kvar till den allsvenska premiären.AIK går in för att försvara ett guld, men Henok Goitom har förståelse för om supportrarna är bekymrade inför säsongen.– Jag tror att många är ganska oroliga, säger han.

Vad vill du läsa om?