Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:45

Uppgifter: Zlatan fick honom sparkad

Sigi Schmid sparkades från Los Angeles Galaxy.Enligt uppgifter kan Zlatan Ibrahimovic ha haft med tränarens avsked att göra.–Zlatan kan ha haft något med det att göra, säger Josh Guesman i podcasten ”Corner of the Galaxy”.

Tipsa en kompis

19:30

”Det spelar ingen roll – jag är störst nånsin”

Han har alltid fått höra att han är kaxig och att han måste ändra på sin attityd.Om Zlatan Ibrahimovic bryr sig?”Det spelar ingen roll. Jag är den bästa spelaren i svensk fotbollshistoria”, skriver Ibrahimovic på Instagram.

Tipsa en kompis

18:18

Kennedy inför derbyt: ”Tror AIK är mer nervösa”

Kennedy Bakircioglü spelade sitt första Stockholms-derby 1999. På söndag gör han sitt sista.
– Vi har ingenting att förlora, jag tror att vi vinner, säger han till SVT Sport.

Läs mer »

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:34

MFF-fans hyrde ett eget plan och flög till Belgien

Här är Malmö FF-supportrarna som hyrde ett litet plan och flög till Belgien för att se Europa League-matchen mot Genk.– Vi sa redan innan lottningen att vi flyger till en match. Eftersom de lottades mot ett lag från Belgien blev det ganska smidigt, säger Markus Ringnér, 47.

Tipsa en kompis

16:08

Hammarby-stjärnan: ”Bort med bengaler från svensk fotboll”

Det senaste Stockholms-derbyt skjöts upp en halvtimme efter att en bengal kastats in på sittplatsläktaren. Nu har Hammarby-stjärnan Muamer Tanković fått nog.
– Jag tycker man ska ta bort dem, jag förstår inte vad de har för syfte på en fotbollsarena, säger han till SVT Sport.

Tipsa en kompis

14:24

Zlatans invit till Messi: ”Absolut, och överallt”

David Beckham vill ha Leo Messi till sitt nystartade Inter Miami.Nu får engelsmannen stöd i sitt värvningsarbete.Zlatan Ibrahimovic uppmanar Messi att komma till USA, skriver TMZ.– Absolut, säger han.

Tipsa en kompis

14:24

”Zlatans sätt att vara är ett problem för barnen”

I många år har det pratats om hur föräldrar och tränare uppträder kring barn- och ungdomar som håller på med idrott i Sverige.Ändå märks ingen positiv förändring.Tjugo procent lider av negativt inflytande från sina föräldrar och barn som slutar med sport blir allt yngre.– Jag tycker tyvärr att det går åt fel håll, säger idrottspsykologen Johan Fallby.

Tipsa en kompis

13:33

Bajens anfallsstjärna saknades på träningen

Hammarby ställs mot AIK på söndag.När Hammarby tränade på torsdagen fanns Nikola Djurdjic inte med på träningen.Anledningen? Anfallaren stämplades flera gånger i matchen mot Sirius och tvingades vila.– Han fick inte ens på fotbollsskorna imorse. Fötterna är helt blå, säger Stefan Billborn efter träningen.

Tipsa en kompis

13:27

”Jag var i chock – jag var paranoid”

Ett misstänkt mutförsök på två miljoner kronor – och ett suspekt lån på 300 000 kronor.Det inlämnade åtalet visar på nya detaljer om hur den före detta AIK-spelaren och en 37-åring försökte rigga AIK:s möte med IFK Göteborg.Nu riskerar spelaren upp till sex års fängelse.– Jag är övertygad om att det blir en fällande dom på den här bevisningen, säger kammaråklagare Johan Lindmark.

Tipsa en kompis

13:02

MFF siktar högt – vägen till succé är låg och långsam

Malmö FF briljerade sig in i Europa League.Och satsade snabbt högt – mot avancemang från gruppen.Vägen till framgång när det är dags för premiär?Att spela lågt och långsamt.

Tipsa en kompis

12:47

Kaoset • Historiska målet • Målskyttarna • Minnena

Sensommaren 2011 var Malmö FF en drömräddning på ett Ulrich Vinzents-skott från Champions Leagues gruppspel.Den sammanlagda 3–4-förlusten mot Dinamo Zagreb ledde MFF till Europa League.Exakt så här gick det då.

Tipsa en kompis

12:18

En mardröm för MFF – gör tre mål per match

Koninklijke Racing Club Genk.Det är inte Juventus som 2014 eller Paris Saint Germain som 2015.Det är inte ens AZ Alkmaar 2011.Det är absolut svårt – men långt ifrån omöjligt för Malmö FF.Här är det viktigaste du behöver veta om MFF:s premiärmotstånd.

Tipsa en kompis

12:18

De ingår i Blåvitts riskkapitalbolag

GÖTEBORG. IFK Göteborg har tagit hjälp av ett externt riskkapitalbolag.Nu offentliggör klubben vilka personer och företag som står bakom satsningen.– Alla är kända sedan tidigare bland våra medlemmar och supportrar, säger Blåvitts klubbdirektör Max Markusson till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

11:51

”AC” nöjd med en poäng: ”Det måste man vara”

Malmö FF inleder gruppspelet i Europa League mot den belgiska ligatvåan Genk. Och att det är en tuff uppgift som väntar skåningarna går inte att ta miste på.
– Det blir roligt med matcher som är annorlunda från allsvenskan, säger mittfältaren Anders Christiansen.

Vad vill du läsa om?