Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:09

Amerikansk back klar för Linköping

Nu har Linköping hittat ersättaren till den danska landslagsförsvaren Janni Arnth, som nyligen lämnat den damallsvenska klubben för Arsenal.

Tipsa en kompis

14:43

Uppgift: Han petas på grund av sin övervikt

Han har vunnit flera Champions League-titlar med klubben och varit en grundpelare i startelvorna.Men nu har Marcelo hamnat på bänken i Real Madrid – på grund av sin vikt.

Tipsa en kompis

14:04

Malmö FF tvingas flytta mellan Chelsea-mötena

På tisdagen kom det definitiva beskedet.Malmö IP blir inte spelbar till premiären av svenska cupens gruppspel – vilket gör att så väl FC Rosengård som Malmö FF måste flytta sina matcher.– Det är definitivt klart att vi spelar vår match mot Degerfors den 17:e februari i Lund, säger Patrik Jandelin, evenmangsansvarig i Malmö FF.

Läs mer »

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:21

Cardiffs nyförvärv Emilio Sala saknas

Cardiffs nyförvärv Emilio Sala saknas. Den 28-årige anfallaren tros vbara på plats på ett flygplan som har störtat i Engelska Kanalen

Tipsa en kompis

10:21

Cardiffs nyförvärv Emiliano Sala saknas

Cardiffs nyförvärv Emiliano Sala saknas. Den 28-årige anfallaren tros ha varit ombord på ett flygplan som har störtat i Engelska kanalen.
– Vi är väldigt oroliga för Emiliano Salas säkerhet, säger Cardiff Citys ordförande Mehmet Dalman i ett uttalande.

Tipsa en kompis

10:20

Anfallaren nära återkomst i AIK

Enligt SportExpressens uppgifter är AIK är bara detaljer från att göra klart med Chinedu Obasi.Går allt som planerat presenteras Elfsborgs-anfallaren inom kort.

Tipsa en kompis

09:46

Rekordköpet borta: "Är genuint oroliga”

Premier League-klubben Cardiff City har försatts i krisläge.Nya värvningen Emiliano Sala befaras ha varit ombord ett flygplan som försvunnit över Engelska kanalen, rapporterar BBC Wales.

Tipsa en kompis

09:23

Borta hela säsongen – Arsenal vägrar ersätta

Unai Emery fick inget positivt besked från Arsenals medicinska avdelning.Hector Bellerin blir borta resten av säsongen efter att ha slitit av korsbandet.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

JUST NU: Barças skrällvärvning klar

Bomben är bekräftad: Kevin-Prince Boateng går till Barcelona.Mittfältsstjärnan är klar för klubben på ett lån för resten av säsongen.I avtalet finns också en köpoption på 82 miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

ÖSK fick träna ute – Kif fick gå till gymmet

Plogat eller inte plogat? För de båda allsvenska fotbollslagen ÖSK och Kif som tränar på Behrn Arena gäller samma regler på pappret – i verkligheten kan det vara olika. Det fick Kif:s damer erfara under måndagen.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Fjellströms nej till C More: ”För mycket gubbe i rutan”

Jens Fjellström, 52, slutar som assisterande tränare i Malmö.Fotbollprofilen har inte klart med något nytt jobb.Och han återvänder till C More som expertkommentator.– Jag tycker fortfarande det är för mycket "gubbe i rutan", säger Fjellström

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Poya Asbaghis hyllning: ”Det finns ingen gräns”

GÖTEBORG. Några kilon lättare, stark insats i premiären och självpåtagen ledarroll.Poya Asbaghi tror att Amin Affane kan växa ut till en nyckelspelare i år.– Fortsätter han att jobba som han gjort finns det ingen hejd, ingen gräns, säger Blåvitts tränare.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Mardrömsbeskedet för Rosengård: Nyförvärvet bröt foten

Rosengårds nyförvärv Mie Leth Jans har brutit foten och riskerar att missa premiären i damallsvenskan. Försvararen skadade sig under ett träningspass på Cypern med det danska landslaget.
– Hon var väldigt låg. Samma sak hände henne när hon gick från Brøndby till Manchester City, säger Rosengårds sportchef Therese Sjögran till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Hiljemark kan missa resten av säsongen

VM-mittfältaren Oscar Hiljemark har dragit med skadebesvär på senare tid.Nu skriver Aftonbladet att Hiljemark måste genomföra en höftoperation och riskerar att bli borta från spel resten av säsongen.

Vad vill du läsa om?