Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:21

Lämnar Chelsea - för 570 miljoner

Diego Costa återvänder till Atlético Madrid, enligt As.Efter tre månaders förhandlingar har Chelsea accepterat ett bud på 570 miljoner kronor för anfallsstjärnan.Diego Costa väntas göra läkarundersökningen under torsdagen och därefter skriva på.

Tipsa en kompis

13:55

Osannolika rekordet – fick in 6 200 000 000

Manchester United brukar klassas som världens rikaste fotbollsklubb.Nu har jätten ett nytt glädjebesked att ge fansen.

Tipsa en kompis

13:49

Hotet mot Malmö FF – nio spelare riskerar avstängning

Här är hotet mot Malmö FF i guldstriden.Nio MFF:are – varav åtta från senaste startelvan – står en varning från avstängning.– Vi har visat att vi har en bred och bra trupp, sa MFF-tränaren Magnus Pehrsson redan före mötet med Östersund.

Läs mer »

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:42

Kennedys besked om framtiden i Hammarby

Kennedy Bakircioglu frälste Hammarby med en frispark i 2-1-segern över IFK Göteborg.Efter matchen var det en rörd lagkapten som klev ut i den mixade zonen.– Det här målet påminner om det sista jag gjorde på Söderstadion, säger han.

Tipsa en kompis

22:24

Westerberg: ”Det jävla brandlarmet...”

Halmstads BK forcerade för ett nödvändigt segermål.Då gick brandlarmet i den 83:e minuten – och Kalmar, med en spelare utvisad, höll undan till en viktig poäng i streckstriden.– Jag behövde vila lite så det gynnade kanske oss, säger KFF-anfallaren Erton Fejzullahu.– Vi hade dem i brygga men så kom det jävla brandlarmet, säger HBK-backen Jesper Westerberg.

Tipsa en kompis

22:16

Dahlin räddade Malmö

En ny viktig straffräddning från Johan Dahlin gör att Malmö behåller greppet om guldet. Skåningarna fick 2-2 borta mot Östersund i matchen som innehöll det mesta.

Tipsa en kompis

21:52

Rognes besvikelse: "Vi ska skämmas"

IFK Göteborg tappade ledning 1-0 till förlust 1-2.Nu har Blåvitt tre poäng av 15 möjliga på de fem senaste matcherna.Thomas Rogne var mycket kritisk efter matchen.– Vi ska skämmas, säger han.

Tipsa en kompis

21:17

Malmö FF är Sverige bästa lag

ÖSTERSUND. Det var den guldstriden det.Efter en aningen dramatisk avslutning kom Sveriges bästa lag undan med en poäng - och reser hem från Östersund med rejäl guldvittring.Bara att lägga champagnen på kylning nu, MFF.

Tipsa en kompis

20:56

Han räddade straff – i matchens sista sekund

Östersund fick ett drömläge.Men det blev "bara" kryss hemma mot Malmö FF – efter en kaosavslutning där Johan Dahlin blev stor straffhjälte i slutsekunderna.– En makalös match, säger Åke Unger i C More.

Tipsa en kompis

20:56

Sänker Blåvitt – då asgarvar Lagerbäck

Kennedy Bakircioglüs första mål för säsongen.Och norska jättetalangen Sander Svendsen första mål – inför ögonen på förbundskapten Lars Lagerbäck.Hammarby hade all anledning att fira efter 2-1 mot IFK Göteborg.

Tipsa en kompis

20:44

Fick fly arenan – efter brandlarm

Matchen mellan Halmstad och Kalmar FF fick brytas.Publiken fick lämna arenan – efter att en brand brutit ut.– Jag kan inte sitta kvar här, nu måste jag lämna, säger kommentatorn Patrik Westberg i C More.

Tipsa en kompis

Igår 16:35

ÖFK vill värva MFF-försvarare

Här besöker Malmö FF:s Felipe Carvalho ÖFK.Mittbacken är skadad men åkte tillsammans med sin agent Terje Liveröd upp till Östersund för att bekanta sig med klubben.En övergång kan komma att bli aktuell till nästa säsong.- Östersund är ett alternativ, vi får se vad som händer, säger Liveröd.

Tipsa en kompis

Igår 16:09

Svaret: Därför tvingades Coutinho kvar i Liverpool

Drömflytten till Barcelona sprack.Nu kommer förklaringen till varför Philippe Coutinho till slut stannade i Liverpool.Enligt Bild hade det med en viss Bayern München-stjärna att göra.

Tipsa en kompis

Igår 14:00

FIFA-doldisen som skjuter hårdare än Ibrahimovic

I slutet av september släpper EA Sports Fifa 18 och speljätten har ägnat den senaste månaden åt att släppa Fifa Ultimate Team-rankningar. I rankningen om vem som skjuter hårdast finner man en anonym mittback från Schalke 04 i toppen.

Vad vill du läsa om?