Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:16

Blåvitt tvingas ändra: ”Vi får se rockader”

GÖTEBORG. Hosam Aiesh, 25, hade sprängande huvudvärk och Nzuzi Toko, 28, har problem med en stor svullnad.IFK Göteborg kan tvingas ställa upp med en helt ny högerkant mot Sirius.– Oavsett hur det blir får vi se rockader här och där, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

14:25

AIK:s derbysmäll: Ser ut att missa

Tarik Elyounoussi avstängd mot Hammarby. Nu kommer nästa bakslag: Daniel Granli ser ut att missa derbyt på grund av skada.– Han är sannolikt borta, säger Rikard Norling.

Tipsa en kompis

14:08

August Erlingmark: ”Blev jävligt rädd”

GÖTEBORG. August Erlingmark, 21, är på väg tillbaka efter ännu en sjukdomsperiod.Frågan är varför han drabbas så ofta.– Det är något vi får ta tag i. Nu blev jag jävligt rädd, säger Blåvittmittfältaren.

Läs mer »

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:42

Udda hyllningen: ”Oklart vad de stoppat i snusen”

FC Köpenhamn vann med 1-0 hemma mot Lugano efter att Pierre Bengtsson spelat fram till matchens enda mål.Nu hyllas svensken för sin insats.”Det är oklart vad de stoppat i snusen men de borde fortsätta med det”, skriver danska tidningen BT.dk.

Tipsa en kompis

21:25

Malmö FF var inte redo för nästa steg

Dynamo på Olympiastadion i Kiev.En bra bild av var Malmö FF tagit sig i Europa.I en halvlek fick MFF matchen precis dit de ville.Sedan var man inte redo för nästa steg och förlusten var på inget sätt orättvis.

Tipsa en kompis

20:44

Sent mål fällde Malmö i Europa League

Malmö FF fick en tung start i Europa Leagues gruppspel. Laget förlorade mot Dynamo Kiev med 1-0 efter ett sent segermål.

Tipsa en kompis

20:44

Kalldusch för MFF – föll i slutminuterna

Johan Dahlin storspelade.Och Malmö FF såg ut att gå mot en skrällpoäng borta mot Dynamo Kiev.Då åkte de på en sen kalldusch.– Tungt, tungt, tungt för MFF, säger experten Anders Svensson i Kanal 9 efter 0-1-förlusten.

Tipsa en kompis

Igår 19:18

Uppgifter: Ikonens nya klubbadress klar

David Silva, 33, är inne på sin tionde säsong med Manchester City.Troligtvis blir det inte en elfte.Spanjoren är nära en övergång till David Beckhams nystartade Inter Miami, skriver Independent.

Tipsa en kompis

Igår 19:04

”Mål igen och succén bara fortsätter i höst”

Här är spelarna som var bäst i den 23:e omgången av allsvenskan.

Tipsa en kompis

Igår 17:13

Östersund och Ghoddos överklagar dom till Cas

För tre veckor sedan dömde det internationella fotbollsförbundet Fifa Saman Ghoddos till fyra månaders avstängning och 43 miljoner kronor i böter på grund av kontraktsbrott.Nu väljer den 26-årige spelaren och hans förra klubb i allsvenskan, Östersunds FK, att skicka in en varsin överklagan till idrottens skiljedomstol Cas.

Tipsa en kompis

Igår 16:48

”Det vet man – är ett av de lättaste lagen”

Hammarby möter AIK - utan Tarik Elyounoussi.Men Stefan Billborn tror sig redan nu veta hur motståndarna formerar laget på söndag.- Ja, det vet man ju. Det är ett av de lättaste lagen, säger Billborn.

Tipsa en kompis

Igår 16:47

Lämnar Östersund – har redan träffat BK Häcken

Östersund riskerar att tappa flera tongivande spelare efter säsongen.Jamie Hopcutt har bestämt sig för att lämna, då hans kontrakt löper ut vid årsskiftet.Enligt uppgifter till SportExpressen finns det ett intresse för spelaren - och han har redan träffat BK Häcken som förhört sig om anfallarens situation.– Det är utan tvekan ett bra alternativ för mig, säger han om uppgifterna.

Tipsa en kompis

Igår 15:25

Lindelöf missar match efter det nya kontraktet

Nyskrivet femårskontrakt på fickan.Men Victor Nilsson Lindelöf saknas i Manchester Uniteds trupp i Europa League-mötet med Astana.– Vi har en stor trupp, säger managern Ole Gunnar Solskjaer till Manchester Evening News.

Tipsa en kompis

Igår 15:22

Slutar som 25-åring – på grund av psykisk ohälsa

Mjällbys 25-årige målvakt Jesper Johansson avslutar karriären.De psykiska problemen gör att han inte kan fortsätta.– För mig är det viktigt att vara öppen och ärlig eftersom det hjälper mig mycket i mitt arbete med att må bättre, säger Johansson till Mjällbys hemsida.

Vad vill du läsa om?