Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:20

Här är Olsens drömlön i Roma

Robin Olsen ser ut att bli klar för den italienska storklubben Roma.Går affären i lås kan den svenske målvakten få en drömlön, rapporterar Corriere dello Sport.

Tipsa en kompis

14:40

Blåvitt tar in back från division 1

IFK Göteborg är ute efter nyförvärv.Nu kan GT avslöja att man under veckan kommer att ta in division 1-backen Daniel Björkman, 25, på provspel.– Blåvitt har följt Daniel länge, säger agenten Michael Kallbäck.

Tipsa en kompis

14:23

SVT:s expert: ”Kommer klara sig utmärkt i Roma”

Robin Olsen ser ut att vara bara detaljer från en övergång till italienska storklubben Roma. Ett byte som SVT:s fotbollsexpert Markus Johannesson tror kommer fungera alldeles galant.
– Robin Olsen har utvecklats till en riktig toppmålvakt, han kommer klara sig alldeles utmärkt, säger Markus Johannesson till SVT Sport.

Läs mer »

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 19:36

Sirius vände 2-0-underläge i galet straff-möte

Tre straffar, ett rött kort, en släkten-är-värst-historia, en tvåmålskytt – och en jättevändning. Sirius 3-2-vinst över IFK Göteborg hade det mesta.
– Det var en skön seger. Jag tyckte att det var ett lag på banan trots 2-0-underläget och när vi fick det viktiga 2-1-målet kände vi att vi skulle vända, säger tvåmålskytten Jesper Arvidsson till C More.

Tipsa en kompis

Igår 19:27

Blåvitts kollaps efter galna straffdramat

Det blev triss i straffar när Sirius tog emot IFK Göteborg under söndagen.Det gjorde att hemmalaget kunde vända och vinna med 3-2 mot blåvitt.– Den där situationen kommer bli omdiskuterad, säger kommentatorn Stefan Klemetz i C Mores sändning.

Tipsa en kompis

Igår 18:56

”Tycker inte att jag förtjänar de orden”

Häckens tränare Andreas Alm anklagade DIF-kaptenen Jonas Olsson för att ha velat döda Alexander Jeremejeff när Häcken mötte DIF under söndagen.Nu svarar Olsson på kritiken.– Tycker inte jag förtjänar de orden, säger Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Igår 18:10

”Det är nog lite andra regler här”

Sebastian Larsson gjorde allsvensk debut som 33-åring - och det slutade med en 5-1-vinst.Nu ser Larsson fram emot fortsättningen där det tuffa spelschemat inte bekymrar hemvändare.- Det är bara att köra så mycket som det går.

Tipsa en kompis

Igår 17:40

Raseri mot Olsson efter bråket: ”Han vill döda honom”

Djurgårdens Jonas Olsson straffades med gult kort efter att ha slagit till, och tagit ett strupgrepp på, Häckens Alexander Jeremejeff.
Då rasar tränaren Andreas Alm – som ville se stjärnan utvisad.
– Han vill döda honom i stort sett, säger Alm till C More.

Tipsa en kompis

Igår 17:28

Han måste ha lämnat frysboxen för gott nu

Trots att AIK spelade med handbromsen i långa stunder vann laget enkelt mot BP.Och med Sebastian Larsson som ledare och med en glödhet Nichoals Stefanelli, som nu måste ha lämnat Rikard Norlings frysbox för gott, står AIK väl rustade för såväl en guldstrid som en kamp på en plats i Europa Leagues gruppspel.Det var längesedan det såg så här bra ut för de svartgula.

Tipsa en kompis

Igår 16:51

Kamerorna fångar stjärnornas bråk

Det var heta känslor mellan Djurgårdens Jonas Olsson och Häckens Alexander Jeremejeff under söndagens möte.Det slutade med Olssons sjätte gula kort den här säsongen.Slutresultatet blev 2-1.

Tipsa en kompis

Igår 16:29

Seb Larsson fixade straff i AIK-debuten

Sebastian Larsson gör en minnesvärd debut i allsvenskan – och fixade straff för sitt AIK.Henok Goitom satte den kyligt – och utökade ledningen.

Tipsa en kompis

Igår 15:38

AIK chockade i Seb Larssons allsvenska debut

Här är mardrömstarten på Sebastian Larssons svenska äventyr.
Brommapojkarnas Alexander Nilsson satte 1-0 i 18:e minuten på Friends.
Matchen pågår.

Tipsa en kompis

Igår 15:35

Isakssons tabbe låg bakom tunga starten

Paulinho gav Häcken ledningen borta mot Djurgården. Men det var en bjudning av målvakten Andreas Isaksson. Först slår han en medioker inspark – och släpper sedan in ett långskott som inte såg omöjligt ut.

Tipsa en kompis

Igår 15:30

Häcken leder efter Isakssons miss

Häcken leder överraskande borta mot topplaget Djurgården.
Efter en svag inspark av målvakten Andreas Isaksson avslutade Paulinho från distans till 1–0.
Brassen toppar nu ensamt skytteligan i allsvenskan.

Kommentera nyheterna på Facebook

Vad vill du läsa om?