2011-03-05 15:18:24

Kommentarer till: I kväll kan de sänka Del Neri

http://direkt.fotbollsverige.se/matchrapport/25692010 Här kan ni följa matchen med Livekollen och massvis med fotbollälskare ifrån Sverige.

Roma

Grundat år: 1927

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Hammarby scoutar vårens succéspelare

Hammarby är intresserade av Sundsvalls Romain Gall - och har med spelaren på en lista över tänkbara ersättare om Jiloan Hamad försvinner i sommar.Samtidigt har Gall scoutats av FC Köpenhamn.- Det är normalt att det finns intresse för Gall. Nästa steg blir enormt viktigt för honom, säger spelarens agent Michael Kallbäck.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Uppgifter: Kan lämna allsvenskan för Italien

Malmö FF:s utlånade målvakt Marko Johansson närmar sig en flytt till Roma.Det rapporterar Corriere dello Sport, enligt Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Juventus mästare – för sjunde raka året

Juventus är italienska mästare.För sjunde året i rad.Detta efter att ha spelat 0-0 borta mot Roma.

Tipsa en kompis

Friday 4 May

Kan straffas för orden efter CL-semifinalen

Roma-ordföranden James Pallottas utbrott efter semifinaluttåget mot Liverpool blev vida spritt.Nu riskerar den hetlevrade klubbasen att straffas för sin frispråkighet, rapporterar AP.

Tipsa en kompis

Thursday 3 May

"Det var ett totalt skämt – pinsamt"

Ett mål höll Roma borta från Champions League-final. Ett mål – och ett antal kontroversiella domslut.Nu har den italienska storklubben rasat och krävt bättring.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 May

Liverpool finalklara: ”Jag är överlycklig”

Det blev dramatiskt in i det sista.Men Liverpool är klart för Champions Leaguefinal efter totalt 7-6 mot Roma.– Jag är överlycklig, säger Jordan Henderson.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 May

Likt gladiatorerna – de vägrade sluta kämpa

ROM. Den dröm som aldrig besannas, som dröm var den vacker att få.Roma kämpade och trodde och hoppades, så mycket, så länge, så tappert.Men det var Liverpools dröm och spel som bar hela vägen till Kiev.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 May

Liverpool klara för CL-finalen

Liverpool är klart för Champions Leaguefinal mot Real Madrid.De föll med 2-4 borta mot Roma, men gick vidare med 7-6 totalt - efter en rad kontroversiella domslut.Roma skrek två gånger om på straff i den andra halvleken utan att få gehör från domarna.