2011-06-14 19:47:25

Kommentarer till: Djurgården krossade Göteborg

underbart äntligen fick vi vinna.D

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:58

Radetinac stängs av i tre matcher

Djurgårdens Haris Radetinac stängs av i tre matcher för sitt osportsliga uppträdande i den allsvenska matchen mot Elfsborg i söndags.

Tipsa en kompis

15:11

Stängs av tre matcher efter raseriutbrottet

Haris Radetinac, Djurgården, fick rött kort efter att ha hamnat i bråk med Elfsborgs Simon Strand och utdelat en knuff i söndagens match.
För det stängs han av tre matcher.
– Jag brukar vara lugn och kunna hantera min ilska. Men jag vet inte vad som hände. Jag brukar inte göra såna saker. Det var dåligt beteende och ska inte ske, sade Radetinac efteråt till medierna.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Djurgården polisanmäler hot mot Buya Turay

Djurgårdens anfallsstjärna Mohamed Buya Turay anklagades för att ha filmat till sig en straff i den allsvenska matchen mot Elfsborg. Efter det fick han hot riktade mot sig. Nu polisanmäler Djurgården det inträffade.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

”Dags att anmäla saker till polisen”

Mohamed Buya Turay hävdar att han har fått motta hot efter filmningsanklagelserna mot Elfsborg.Nu öppnar Djurgården för att polisanmäla.– Det har vi som policy, säger sportchef Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Jalkerud fixade säsongens andra seger för Djurgården

Mia Jalkerud blev matchvinnare när Djurgården tog säsongens andra seger, hemma mot Växjö. Jalkeruds två mål i den andra halvleken gav till slut 3–0 för Djurgården.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Dif-stjärnan utsatt för rasistiska påhopp

Djurgårds anfallsstjärna Mohamed Buya Turay anklagades efter gårdagens match mot Elfsborg för att ha filmat i en situation med Jon Jönsson.
För det har han utsatts för både rasism och grova kränkningar. På sin hemsida tar Djurgården kraftigt avstånd från detta.
”Vi accepterar inte att någon av våra spelare eller anställda i föreningen utsätts för attacker och hot, oavsett om det gäller etnicitet, religion, könsidentitet, läggning, eller annat”.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Utmanar nu Djurgården om allsvenska stjärnan

Curtis Edwards kontrakt löper ut i sommar. Östersunds-Posten har rapporterat att mittfältaren uppvaktas av Djurgården - som nu får konkurrens av en rival.Enligt SportExpressens uppgifter har Hammarby gett sig in i jakten.– Jag vill inte kommentera andras spelare, säger Bajens sportchef Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

”Chockad – vaknade upp i en ambulans”

Joakim Nilsson knockades av Mohamed Buya Turays spark under matchen mot Djurgården.Nu står det klart att Elfsborgs mittback har fått en hjärnskakning, ett brutet näsben – och kan räkna med flera veckors vila.– Jag minns ingenting av händelsen och blev chockad när jag vaknade upp i en ambulans, säger han.