2010-05-26 18:48:17

Kommentarer till: IFK-supportrar smugglade in ryggsäck med fyrverkerier - åtalas

Det är ingen nyhet att IFKare har en massa dumheter för sig.

2010-05-01 12:48:55

seo-host.com

2010-04-20 20:12:52

hoodia gordonii

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:23

Blåvitts tränare i Hammarkullen

GÖTEBORG. Kvällen före säsongens första träningsmatch.Blåvitts tränare Poya Asbaghi möter barn och vuxna i Hammarkullen vid invigningen av den andra av IFK Göteborgs ”Planer för framtiden”.– Jag vill vara med så mycket det går när klubben har sådana här aktiviteter, säger Asbaghi.

Tipsa en kompis

Igår 09:00

100 dagar senare – hur mår Blåvitt?

GÖTEBORG. Det har gått 100 dagar sedan omstridde sportchefen Mats Gren fick sparken –och IFK Göteborg har fortfarande ingen ersättare på plats.Vad har hänt sedan dess och hur mår Blåvitt i dag?–Det finns inga smärtfria avsked, säger ordföranden Mats Engström om dagarna som skakade klubben.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Kopplades ihop med Blåvitt – klar för sydkoreansk klubb

Chisom Egbuchulam, 26, lämnar Sverige.Falkenbergs skyttekung är klar för sydkoreanska Suwon FC.– Han kommer att vara deras spjutspets och kommer att spela som ”nia”, säger hans agent Rotimi Fernandez Dawodu enligt allnigeriasoccer.com.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Utspelet: ”Säker på att det inte är hans beslut”

GÖTEBORG. Ferran Sibila, 30, lämnar Gif Sundsvall för att bli assisterande tränare i IFK Göteborg.Men enligt Sundsvalls sportchef Urban Hagblom var det inte spanjorens eget val.– Om beslutet hade legat på Ferran så… men jag tror inte att det är han som har fattat beslutet, säger Hagblom till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Monday 14 January

Så ska spanska modellen ta Blåvitt tillbaka till toppen

Ferran Sibila, 30, är på plats och IFK Göteborg har tecknat ett treårsavtal med Soccer Services.Bolagets utvecklingsmodell har hyllats av allt från Gif Sundsvall till Cesc Fábregas.– Hela poängen är utveckling av spelare och spelidé, säger klubbdirektören Max Markusson.

Tipsa en kompis

Monday 14 January

”Vi känner att det är en väl avvägd investering”

GÖTEBORG. Ferran Sibila, 30, blir ny assisterande tränare i IFK Göteborg – och i dag ledde han sitt första träningspass med sitt nya lag.Samtidigt inleder Blåvitt ett nytt samarbete med spanjorens arbetsgivare Ekkono Soccer Services.– Vi känner att det är en väl avvägd investering i förhållande till vår strategi och hur vi vill utvecklas som klubb, säger IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

Här landar IFK Göteborgs nya tränare på Landvetter

LANDVETTER. Här landar IFK Göteborgs nye assisterande tränare på Landvetters flygplats.Ferran Sibila, 30, väntas hålla i sitt första träningspass under måndagen.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

Passningen till Tobias Hysén: ”Jag är rolig”

Anders Svensson, 42, har invigt sitt nya teknikträningscenter.Då passade han på att möta Tobias Hysén, 36, i en duell.–Jag kommer inte kunna sova på två veckor efter det här, säger Svensson.