2010-05-26 18:48:17

Kommentarer till: IFK-supportrar smugglade in ryggsäck med fyrverkerier - åtalas

Det är ingen nyhet att IFKare har en massa dumheter för sig.

2010-05-01 12:48:55

seo-host.com

2010-04-20 20:12:52

hoodia gordonii

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:00

Dahlbergs sista vecka i Blåvitt

GÖTEBORG. Pontus Dahlberg, 19, går in i sista vecka som målvakt i IFK Göteborg.Tre matcher på sju dagar – sedan är det över.– Jag får väl se på torsdag hur mycket känslomänniska jag är, säger den talangfulle målvakten.

Tipsa en kompis

Igår 16:11

Träning på Heden – karavan till Borås

GÖTEBORG. Söndagsträning på Heden.Måndagskaravan till Borås.Blåvitt laddar med supportrarna inför västderbyt mot Elfsborg.– Det är både ett bra sätt att ge tillbaka till supportrarna och ladda upp, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Igår 13:08

Blåvitts lagkapten kan missa västderbyt

GÖTEBORG. Sebastian Eriksson, 29, kan missa västderbyt mot Elfsborg i morgon.Blåvitts lagkapten var inte med på söndagens träning.– Han har en överansträngning i höften, säger fysioterapeuten Calle Persson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

IFK-ikonens oväntade tv-pik – till Djurgården

Här skickar Torbjörn Nilsson, 63, en oväntad pik till Djurgården.Blåvitt-legendaren ställer sig i köket – och bjuder på torsk.– Det ska vara en bitter eftersmak, säger Nilsson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

”Jag berättade inte ens för min fru…”

Kennet Andersson, 50, är ny i Blåvitts styrelse.Och den gamle anfallaren har precis avslutat en tränarutbildning.–Jag stänger inte dörren till något, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

Beskedet om Pontus Wernblooms framtid

IFK Göteborgs supportrar drömmer om en återkomst i sommar.Men så blir det inte, enligt GT:s uppgifter.Pontus Wernbloom, 31, stannar kvar utomlands.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

Stänger dörren – för IFK Göteborg

Marcus Sandberg, 27, sitter på ett utgående kontrakt och letar ny klubb.Samtidigt behöver IFK Göteborg ersätta Pontus Dahlberg, 19.– Men jag vill inte tillbaka, säger Sandberg till GT.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Kaptenen på väg bort från Blåvitt

Poya Asbaghis Blåvitt börjar sätta sig.Men klubben riskerar att drabbas av spelarflykt i sommar.Minst fem etablerade namn kan byta klubb inom kort.En av dem: Lagkaptenen Sebastian Eriksson, 29.