Halmstad

Grundat år: 1914

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 6 October

”Han såg ut som en påse blöta muffins”

Richard Magyar fick ny befarad hjärnskakning i derbyt mot Djurgården.Trots det spelade han i en timme.– Jag kände mig som en zombie, säger Magyar efter matchen.Dessutom spelade Simon Sandberg utan mat i magen.– Han såg ut som en påse blöta muffins, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Thursday 3 October

Ordbråket: ”Det blir en konstig situation”

Malmö FF menar att 1-1 mot Köpenhamn är ett orättvist resultat.FCK:s Karl-Johan Johnsson håller inte med.–Ett kryss är okej resultat för båda, säger målvakten.

Tipsa en kompis

Monday 23 September

”Vi har blivit griniga och tappat vårt spel”

En ”lågmäld ledartyp”, enligt Stefan Billborn.Själv beskriver sig Hammarbys mittback Richard Magyar som ”frustrerad och stabbig” sedan återkomsten till Bajen – men i derbyt mot AIK var han nöjd med både sig själv och sitt lag.– När vi inte får ha bollen vid fötterna har vi blivit griniga och tappat vårt spel. Det är jävligt bra att vi kan acceptera en match för vad den är. Det är så man identifierar ett topplag, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 7 September

HBK tigger pengar i swish-kampanj

Halmstad BK står på ruinens brant.Nu tigger superettanklubben om pengar av supporter i en swish-kampanj.Enligt Hallandsposten Igår klubben mot ett underskott på tio till tolv miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Thursday 5 September

Förre guldhjälten avslutar karriären

Förre SM-guldvinnaren och landslagsspelaren Peter Larsson slutar med fotbollen.Året säsong i Halmstads BK i karriären blir 35-åringens sista.–Det är klart att det är ett tufft beslut, säger mittbacken till HBK.se

Tipsa en kompis

Wednesday 4 September

”Jag ringde direkt – och snackade med Antonsson”

Hans FC Köpenhamn lottades mot Malmö FF i Europa League. Karl-Johan Johnsson hoppas på en rolig höst och speltid i de laddade mötena med MFF.– Det är bara över sundet så det är perfekt, säger Karl-Johan Johnsson

Tipsa en kompis

Tuesday 27 August

Uddamålsförlust för HBK mot topplaget

Halmstad reducerade till 1-2 på straff mot topplaget Jönköping med halvtimmen kvar.Men närmare än så kom inte HBK.– Det är alltid tungt med en förlust. Vi ville bjuda våra supportrar på bra fotboll och en vinst på hemmaplan, men vi hade kunnat prestera bättre, säger Andreas Johansson till P4 Halland.

Tipsa en kompis

Monday 12 August

”Tvärnej – då hade han fått bära ut skåpet själv”

Historien om hur Markus Rosenberg och Halmstad BK var nära snuva MFF på SM-guldet är vida omskrivet.Men inte hur MFF-kaptenen hamnade i Halland.Nu avslöjar Janne Andersson spelet bakom övergången.