Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 19 February

Sågar förra klubben: ”Det finns ingen logik”

HELSINGBORG. David Boysen, 27, vill hitta tillbaka till spelglädjen i Helsingborg.Med debuten avklarad talar yttern ut om mardrömstiden i Elfsborg.– Jag har ingen aning om varför de slösade min tid och deras tid med att ta dit mig, säger nyförvärvet.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

Åtta spelare borta med magsjuka – knep en poäng

Halmstads BK saknade åtta spelare (!) på grund av magsjuka.Ändå lyckades man knipa en poäng i Svenska cupen borta mot Östersund.– Det är klart vi är nöjda med en poäng, säger Peter Larsson till C More.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

Randrup: ”Kunde inte riktigt komma ner i puls”

HELSINGBORG. Flera HIF-spelare signalerade för byte när Anders Randrup tvingades kliva av i träningsmatchen mot Trelleborg.Efteråt ger han lugnande besked.– Jag kunde inte riktigt komma ner i puls och hostade så det var bättre att ta det försiktigt, säger HIF-backen.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

HIF:s offensiva trio briljerade i segern

HELSINGBORG. Med 1,5 månad till allsvenska starten visade HIF offensiv klass mot Trelleborg.Rasmus Jönsson, Wanderson och Andri Bjarnarson satte målen i en stark första halvlek.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Yttermittfältaren klar för ny allsvensk klubb

HIF förstärker truppen.Danske yttern David Boysen är klar för två år i klubben.– Det är glädjande att få in en spelare till som är redo att anta utmaningen, säger Per-Ola Ljung till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

HIF förlänger med nästa framtidslöfte

I förrgår förlängde Helsingborgs IF kontraktet med 19-årige Charlie Weberg,Nu har nästa framtidslöfte förlängt.Max Svensson, 20, har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2021.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 February

Talangen förlänger med Helsingborgs IF

Helsingborgs IF bygger för framtiden.19-årige talangen Charlie Weberg har förlängt sitt kontrakt.– Vi är naturligtvis glada över att samarbetet med Charlie fortsätter, säger tränaren Per-Ola Ljung i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

HIF:s första seger – spelet skrämmer inte i allsvenskan

HIF tog årets första seger och tränaren Per-Ola Ljung fick flera besked i träningsmatchen mot Öster.Siffrorna (2-0) var i underkant – men spelet skrämmer inga konkurrenter i allsvenskan 2019.