2012-09-29 13:51:57

Kommentarer till: Eriksson: En härva utan någon vinnare

det är messi och andrey arshavin

2012-09-29 13:49:05

Kommentarer till: Följ Arsenal-Chelsea direkt i liverapporten

andrey arshvin äger terry äger

2010-06-21 10:34:24

Kommentarer till: Uppgifter: Terrys uppror tystat av Capello

Naturligtvis har Fabio sagt till Terry att sitta ner i båten och hålla käft. Vilken förbundskapten skulle göra något annat? Fabio Capello är just nu det enda som kan rädda kvar England i denna turnering. Terry bör sättas på bänken.

2010-06-21 10:29:19

Kommentarer till: Englands krismöte – så gick det till: ”Capello drack rött och vi drack öl

Lite kul det här: England tror att detta är en inställningsfråga. De kommer att få ett helvete mot Slovenien, bl a därför att Slovenien, liksom England, är ett mediokert lag men med den betydande skillnaden att de inte utnämnt sig till något annat.

2008-04-16 20:18:10

Årets bästa spelare i chelsea?

Hej! Vem tycker du är årets bästa spelare i CHELSEA! Själv måste jag säga Joe Cole, som har gjort ett kanonjobb och verkligen kämpar i varje match. Ha bra blå dag :D

Chelsea

Grundat år: 1905

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

08:26

MFF-invasion i London: ”Kommer sjunga ut deras fans”

Efter Chelseas 2–1-seger borta mot Malmö i torsdags hyllade storlaget stämningen på Stadion.
Nu väntas 3500 MFF-supportrar inta London för att se returen.

Tipsa en kompis

17:16

Chelseas kris – är MFF:s hopp: ”Gör vi mål kan allting hända”

I måndags kväll åkte Chelsea ur FA-cupen efter 0–2 mot Manchester United på Stamford Bridge.På torsdag behöver Malmö FF exakt samma resultat för att gå vidare i Europa League och Uwe Rösler är övertygad om att hans lag har vad som krävs för att lyckas.–Gör vi ett mål kan allting hända, säger MFF:s tränaren.

Tipsa en kompis

12:39

”Kommer att sjunga ut Chelsea på deras arena”

3 500 Malmö FF-supportrar väntas invadera London.Något som får MFF-spelarnas tro på ett mirakelresultat att växa ytterligare.– Det kommer att vara mäktigt. Vi vet att Malmö-fansen kommer att sjunga ut deras fans på deras hemmaarena, säger Rasmus Bengtsson.

Tipsa en kompis

Igår 00:06

Hyllas: ”Det är en helt annan Lindelöf vi ser”

Victor Nilsson Lindelöf går från klarhet till klarhet.Svensken hyllas i de brittiska tidningarna efter insatsen borta mot Chelsea.– Det är en helt annan Lindelöf vi ser nu, säger experten Henok Goitom i Kanal 9.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

Pogba visade klass när United gick vidare i cupen

I åttondelsfinalen i FA-cupen ställdes storlagen Chelsea och Manchester United mot varandra. Paul Pogba var inblandad i båda Uniteds mål när laget vann med 2-0 och kvalificerade sig för kvartsfinal.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

Pogbas supershow: ”Är hög, hög klass”

Paul Pogba, 25, fortsätter att glöda.Den pånyttfödde fransmannen gjorde ett mål och en assist i den första halvleken mot Chelsea.– Hög, hög klass. Det är ruskigt bra gjort av Pogba, säger experten Johan Arneng i Kanal 9.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

Tacksam lottning för Chelsea

Chelsea besegrade Arsenal med klara 3-0 i gårdagens åttondelsfinal i FA-cupen efter bland annat Jonna Andersson kanonskott från 25 meter.
I dag lottades laget mot Durham i kvartsfinalen.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

”Jag har kollat – det går 25 flyg”

På torsdag spelar Malmö FF returen mot Chelsea i Europa League.Samtidigt går Arnor Traustason i väntas tider med en gravid sambo som gått nio dagar över tiden.– Vi har en plan för alla tänkbara scenarior, säger Traustason.