Tipsa en kompis

2012-10-21

Fotboll - Serie A - Fjärde raka segern för Inter

Inter blandar sig i toppstriden på allvar. Mot Catania kom Milanolagets fjärde raka seger i Serie A.

Läs på källsidan: www.eurosport.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Milan

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:29

Ställs in efter kaos: ”Såg det överallt”

Orange County snuvas på Zlatan Ibrahimovic.Los Angeles Galaxys försäsongsmatch mot Vancouver har blivit inställd på grund av översvämning.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

”Var nog bland det sjukaste jag sett”

ABU DHABI. Anton Tinnerholm lever fotbollsdrömmen på Manhattan.Nu berättare den förre allsvenske profilen som succésäsongen i MLS, framtiden, Behrang Safaris sjuka bröllopshälsning, sorgen efter avlidne MFF-ordföranden Håkan Jeppson - och att Tinnerholm inte tycker fotbollen får den uppmärksamhet den förtjänar i USA.–”Han spelar bara soccer” säger man om Zlatan till exempel. För en annan är ju det helt sjukt eftersom fotboll är världens största sport.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

”Bonusarna är mindre värda än pizzan vi äter”

Zlatan Ibrahimovic tog en lunch med MLS-bossen Don Garber.Och han höll inte tillbaka i sin kritik av ligans lönetak.– Jag sa att deras bonusar var mindre värda än tryffelpizzan vi åt. Han ville ju att jag skulle vara ärlig, säger Zlatan i Sports Illustrated-podcasten Planet Fútbol.

Tipsa en kompis

Sunday 10 February

Zlatans nya tränare: ”Tror Ibra är vår kapten”

Det verkar som att Zlatan Ibrahimovic kommer att bli ny lagkapten för Los Angeles Galaxy. När nya tränaren Guillermo Barros Schelotto intervjuas i lagets podd Corner of The Galaxy säger han så här:
– Jag tror att Ibra är vår kapten, säger den nye tränaren Guillermo Barros Schelotto.

Tipsa en kompis

Sunday 10 February

Hans första drag: Ändrar Zlatans roll

Han saknades i natt.Zlatan Ibrahimovic har ännu inte gjort säsongsdebut för Los Angeles Galaxy.När han väl är tillbaka på planen kommer han göra det med bindeln på armen.– Jag tror att ”Ibra” är vår kapten i år, säger nye tränaren Guillermo Barros Schelotto.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Nödlösning för att ha råd med Zlatans rekordlön

Den enes bröd – och den andres...Zlatan Ibrahimovic fick sitt drömkontrakt, vilket tvingar Los Angeles Galaxy till drastiska åtgärder.Enligt MLS Soccer så kommer lagkamraten Giovani dos Santos att åka på en rejäl lönesänkning.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Detta är fegt, Zlatan – ingen går på bluffen

Om en månad drar MLS-säsongen i gång.Det kan bli Zlatan Ibrahimovics sista.Men det var inte detta du lovade.Det var inte så här det skulle sluta, Zlatan.Hur var det egentligen med de där löftena om att avsluta karriären ”på topp”?

Tipsa en kompis

Thursday 7 February

”Det blir lättare om man kommer i Lamborghini”

Jesper Blomqvist flyttade till Milan 1996.Där blev fotbollsstjärnan varse om en tydlig kulturkrock mellan Sverige och Italien.–Jag förstod inte ens att det var knäppt, säger Blomqvist i Dagens Nyheter.