Tipsa en kompis

2013-08-26

Seger för Fiorentina i Gomez Serie A-debut

STOCKHOLM. Förra säsongens ligafyra Fiorentina har satsat hårt och nämns i guldtipsen i serie A-fotbollen. I premiären, hemma mot Catania, blev det seger med 2–1.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Fiorentina

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Ikonens son Europas mest jagade spelare

Ett budkrig är på väg att ta fart.Fiorentinas supertalang Federico Chiesa har länge ansetts som en framtida juvel i italiensk fotboll – och i sommar väntas 20-åringen ta klivet till en storklubb.Nu står jättarna på kö.

Tipsa en kompis

Saturday 17 March

Skrällen: Antonia Göransson till Assi

Den förra landslagsmittfältaren Antonia Göransson flyttar hem till Sverige efter en tid i Fiorentina.

Tipsa en kompis

Sunday 11 March

Här hedras Astori av lagkamraterna

Tårar, kramar och en isande tystnad över Artemio Franchi.Under söndagen hedrades Fiorentinas bortgångne lagkapten Davide Astori när laget skulle spela fotbollsmatch igen mot Benevento.Båda lagen ställde upp i gemensam ceremoni för fotbollsstjärnan.

Tipsa en kompis

Sunday 4 March

Stor sorg – Astori ska hyllas inför landskamp

En hel fotbollsvärld sörjer Fiorentinas lagkapten Davide Astoris, 31, plötsliga död.Nu meddelas att landskampen mellan England och Italien den 27:e mars kommer att spelas som planerat."Vi är djupt ledsna över Davides plötsliga död. Vi planerar att hylla honom när vi möter Italien", skriver FA i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Sunday 4 March

”Han nyss blivit tvåbarnspappa”

Albin Ekdal spelade med Davide Astori i Cagliari under fyra säsonger där de kom att bli nära vänner.I morse hittades Astori avliden på sitt hotellrum inför Fiorentinas match mot Udinese.– Det är en otrolig stor sorg att vakna upp till. Jag kommer sakna honom, säger Albin Ekdal till SportExpressen.

Tipsa en kompis

Sunday 4 March

Fotbollsvärlden i stor sorg efter dödsfallet

Fotbollsvärlden sörjer Davide Astori.31-åringen, landslagsman för Italien och lagkapten för Fiorentina, avled under natten till söndag.Nu strömmar kondoleanser till Astoris familj från hela fotbollsvärlden.

Tipsa en kompis

Sunday 4 March

Serie A-stjärna hittad död på sitt hotellrum

Den italienska landslagsspelaren Davide Astori är död.Han hittades på sitt hotellrum på söndagsmorgonen, enligt Gazzetta dello Sport.Astori, som var kapten i Fiorentina, blev 31 år.

Tipsa en kompis

Friday 9 February

Sänkte sitt gamla lag i kaosmatchen

Hatmötet mellan Fiorentina och Juventus levde onekligen upp till sitt epitet.Fiorentina ansåg sig bli blåsta på en straff i den första halvleken.Och i den andra kunde gamle Fiorentina-spelaren Federico Bernardeschi avgöra.