Tipsa en kompis

2013-09-22

Gareth Bale skadad - fick lämna återbud

Real Madrid fick klara sig utan dyra köpet Gareth Bale mot Getafe.
Bale skadade sig på uppvärmningen – och tvingades lämna återbud.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:44

Ronaldos kyliga pik: "Med all respekt..."

Sommarens största transfersaga har fått sitt slut när Cristiano Ronaldo under måndagen presenterades av Juventus.Då passade stjärnportugisen på att pika jämnåriga kolleger.– Med all respekt, men andra spelare i det här skedet brukar välja Qatar eller Kina, sade Ronaldo.

Tipsa en kompis

19:42

Ronaldo presenterad: ”Spelare i min ålder brukar gå till Qatar eller Kina”

I dag presenterades sommarens största transfer – Cristiano Ronaldo till Juventus.
– Spelare i min ålder brukar gå till Qatar eller Kina. Att få komma till den här klubben i det här skedet av min karriär är något jag är väldigt lycklig och tacksam över, säger 33-åringen som kostade drygt 1,1 miljarder kronor.

Tipsa en kompis

13:49

Planerar superdeal efter märkliga löftet

Real Madrid har pengar att spendera efter försäljningen av Cristiano Ronaldo.Nu rapporterar spanska tidningen Sport att storklubben planerar en dubbelvärvning med stjärnkant.

Tipsa en kompis

12:06

Fansen i extas när Ronaldo anlände

I förra veckan blev affären klar – Cristiano Ronaldo byter Real Madrid mot Juventus.I dag ska den portugisiske fotbollsstjärnan genomgå den medicinska undersökningen i Turin och sätta sin namnteckning på miljardkontraktet.

Tipsa en kompis

11:56

Ronaldo i Turin för att skriva på

I förra veckan blev affären klar – Cristiano Ronaldo byter Real Madrid mot Juventus.
I dag ska den portugisiske fotbollsstjärnan genomgå den medicinska undersökningen i Turin och sätta sin namnteckning på miljardkontraktet.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Will Smiths hyllning – under VM i Ryssland

Will Smith är i Ryssland och ska uppträda på VM:s avslutningsceremoni.Inför giget fick han frågor om både Neymar och Cristiano Ronaldo – och tokhyllade båda.– Cristiano har otrolig smak och stil, säger Smith.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Real Madrids svar – efter alla rykten

Efter Cristiano Ronaldos övergång från Real Madrid till Juventus har spekulationerna kring vem som kommer att ersätta den portugisiska världsstjärnan i den spanska storklubben fyllt så väl tidningssidor som tv-studios, sociala medier och internetforum. Ett av de mest frekvent förekommande namnen är Brasiliens fixstjärna Neymar, som för tillfället är knuten till franska Paris Saint-Germain.

Tipsa en kompis

Friday 13 July

Bisarra siffrorna efter övergången

"Du måste spendera pengar för att tjäna pengar", brukar man säga.I fallet med Cristiano Ronaldo är det precis vad Juventus verkar ha gjort.