Tipsa en kompis

2014-07-27

Mikael Stahre fick en golfboll i huvudet

HÄLLEVIK. Daniel Olsson, @Kaggen på Twitter, låg bakom scoopet som snabbt retweetades av bland annat Mjällbys supporterklubb Sillastrybarna:
”Mikael Stahre har en tung eftermiddag. Först torsk mot MAIF på Strandvallen sen en golfboll i nyllet när IFK ska käka på Golfkrogen efteråt.”

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Mjällby

Grundat år: 1939

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 14 October

Mjällby tog en poäng – klart för superettan

Mjällby AIF var nära att åka ur division 1 så sent som 2016.Men nu kan den tidigare allsvenska klubben åter sikta uppåt.Efter en poäng mot Utsikten är klubben tillbaka i superettan nästa säsong.

Tipsa en kompis

Friday 24 August

”Chippen” gör comeback i Torsby

Christian ”Chippen” Wilhelmsson har endast haft en svensk klubbtillhörighet i karriären, Mjällby. Den forna landslagsstjärnan, med 79 landskamper bakom sig, ska nu spela för Torsby IF i division 5. Det är Sven-Göran ”Svennis” Eriksson som ligger bakom affären.
– Det här ska bli riktigt spännande för så här långt nere i seriesystemet har jag aldrig spelat förut, säger Wilhelmsson till NWT.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 August

Aktuell för Malmö FF – får kontrakt i Norge

Han har provtränat med Helsingborgs IF och var inbjuden av Malmö FF tidigare i somras.Nu är det klart var Mjällbys mittback Jesper Löfgren, 21, fortsätter sin fotbollsresa.Norska toppklubben Brann har skrivit kontrakt med svensken.

Tipsa en kompis

Monday 2 July

Johan Mjällby får sparken av Gefle

Gefle ligger på nedflyttningsplats i superettan.Nu väljer klubben att agera och sparka huvudtränaren Johan Mjällby."Vi vill tacka Johan Mjällby för hans insats i föreningen vilken han genomfört med stort engagemang", säger klubbdirektören David Norell-Hussein i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Monday 7 May

Halmstadseger – efter kandidat till årets mål

Jesper Westerberg sköt 2–0 med en kandidat till årets mål i superettan.Och Halmstad tog tre viktiga poäng efter 3–1 borta mot Gefle.

Tipsa en kompis

Monday 30 April

U-landslagsman lämnar HBK – nära flytt till Mjällby

P17-landslagsanfallaren Taylor Silverholt fick inget A-lagskontrakt i Halmstads BK.Nu är han på väg att lämna HBK för att skriva på för Mjällby i division 1, enligt Kvällspostens uppgifter.

Tipsa en kompis

Monday 2 April

IFK Göteborg lånar ut duo

De sågs som stora löften när de kom och skrev på femårskontrakt.Men nu ingår inte Lawson Sabah, 21, och Kasim Prosper, 21, i IFK Göteborgs framtidplaner.Enligt GT:s uppgifter lånas de ut till Linköping City respektive Mjällby, vilket även GP skriver.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 February

Ex-HBK:aren klar för finskt topplag

Simon Silverholt, 24, blir nästa svensk i IFK Mariehamn.Den finska toppklubben värvar den förre Halmstadsspelaren som även var aktuell för Mjällby.