Tipsa en kompis

2017-02-26

Zlatan: "Mina barn ville se mig i England"

LONDON. Tvåmålsskytt och hjälte igen.
Zlatan Ibrahimovic vann sin 32:a titel i karriären när han sänkte Southampton i Ligacupfinalen på Wembley.
Efter matchen berättade han vem som först ville ha honom till England.
- Mina barn ville se mig spela i England. De tog sig in i mitt huvud, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 15 March

Zlatan om VM: ”Om jag vill så kommer jag vara där”

Zlatan Ibrahimovic är ett ”tech freak.”Och han älskar att spela tv-spel med sina söner Maximilian och Vincent.– Om de är bättre än mig? Det är en hemlighet, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 15 March

Vännens påstående: Zlatans skada är fejk

Zlatan Ibrahimovic har fejkat sin skada för att slippa spela för José Mourinho.Det hävdar Serie A-legendaren Adrian Mutu.– Jag har information, säger Mutu till rumänska Telekom Sport.

Tipsa en kompis

Thursday 15 March

"Det Zlatan säger ändrar inte något"

Zlatan Ibrahimovic har öppnat för en återkomst i svenska fotbollslandslaget.Men orden gör inga större avtryck på förbundskapten Janne Andersson.– Det ändrar ingenting i sakfrågan för mig, säger Andersson.

Tipsa en kompis

Sunday 11 March

"För mig är det jävligt viktigt…"

Anna Brolin och Jesper Hussfelt utförde ett uppdrag åt Zlatan Ibrahimovic och var konferencierer när stjärnan öppnade sitt nya padelcenter.Fotbollsprofilernas agerande har lett till interna diskussioner på TV4.– Hade jag fått frågan på det här sättet hade jag tackat nej och jag hade kopplat det till min journalistiska uppgift, säger kommentatorn och programledaren Lasse Granqvist.– De var inte där som TV4- eller C More-profiler utan privat, säger TV4-gruppens sportchef Erik Westberg.

Tipsa en kompis

Saturday 10 March

Zlatans nya lyxåk – sviker nu Volvo

Zlatan Ibrahimovic ses oftast köra sin Volvo 4X4 när han kör omkring i Manchester.Men när han kom till Manchester Uniteds träning var det i en ny bil.En Porsche 911, för drygt 2,3 miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Thursday 8 March

Uppgifter: Kan sparkas i dag

Unai Emerys dagar som PSG-tränare kan vara räknade. Klubben överväger att sparka Emery omedelbart, enligt Get French Football. En ersättare som diskuteras?Zlatan Ibrahimovics följeslagare Maxwell.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 March

Zlatans miljonregn – utan att behöva spela

Zlatan Ibrahimovic har bara spelat 16 minuter i Champions League.Trots det är han garanterad en skyhög miljonbonus – om Manchester United vinner.–Zlatan fick en personlig sporre, säger en källa till The Sun.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Zlatan: ”Mina barn är bara barn en gång”

Många har saknat Zlatan Ibrahimovic på fotbollsplanen under 36-åringens tuffa skadeperiod.Samtidigt har Manchester United-stjärnan i stället kunnat spendera mer tid med sin familj.– Vi har kunnat göra mer saker tillsammans. Det har varit det bästa med skadan, säger Zlatan till TV4.