Tipsa en kompis

2017-07-10

Bråket: "Zlatan blev svartsjuk"

Zlatan Ibrahimovic och Luciano Moggi är numera såta vänner.Men vid ett tillfälle utbröt en konflikt mellan svensken och den italienske fotbollspampen.– Han blev svartsjuk, säger Moggi enligt sajten CalcioNapoli.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:05

Skräms av Zlatan: ”Jag blev livrädd”

Zlatan Ibrahimovic gjorde mål igen.Sen skrämde han vettet ur pressfotografen Daniel Mick under sitt vilda målfirande.– Jag blev livrädd. Han är en hotfull man, men en fantastisk målskytt, säger han.

Tipsa en kompis

13:35

Zlatan kommer att spela i Real Madrid

I går storspelade Zlatan Ibrahimovic när LA Galaxy segrade i den viktiga matchen mot Minnesota.Nästa helg kan han skjuta klubben till slutspel.Sedan då?Jag har svaret.

Tipsa en kompis

10:12

Zlatans ord: Inte därför de var där

Zlatan Ibrahimovic blev hånad av både arrangör och publik i Minnesota.Nittio minuter senare stod han där som segrare, ännu en gång.– Jag kom, jag vann, jag drog, det är minnet de kommer att bära med sig, säger Zlatan enligt Washington Post.

Tipsa en kompis

07:52

Bomben: Zlatan på väg till Real Madrid

De har radat upp fiaskoinsatser sen Cristiano Ronaldo lämnade klubben.Nu vill Real Madrid värva in Zlatan Ibrahimovic som sensationell ersättare.Svensken är jätteklubbens huvudkandidat i januarifönstret, enligt radiokanalen Cadena Cope.

Tipsa en kompis

Idag 00:48

Ibrahimovic målskytt när LA Galaxy vann måstematchen

Zlatan Ibrahimovic öppnade målskyttet i när LA Galaxy slog Minnesota United på bortaplan på söndagen. Kalifornien-laget kunde till slut vinna med 3-1.
Se målet i Sportnytt ovan.

Tipsa en kompis

Idag 00:03

Zlatan hånades inför alla: ”Så det börjar”

Zlatan Ibrahimovic har gjort det igen.Svensken satte 1-0 i ödesmatchen mot Minnesota United – trots arrangörens tydliga försök till psykningar innan avspark.”Så det börjar...”, skriver The Athletic-journalisten Jeff Rueter på Twitter.

Tipsa en kompis

Saturday 20 October

”Jag tittade inte – jag tittar aldrig på fotboll”

Real Salt Lake satte press på Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy i natt med en 4-1-seger.Det betyder att LA Galaxy är i princip tvingat att vinna de två avgörande matcherna.Trots Real Salt Lake-matchens betydelse hade Zlatan inte en tanke på att titta på matchen - av en principfast anledning.

Tipsa en kompis

Friday 19 October

Zlatans kryptiska svar – på nya United-ryktet

Zlatan Ibrahimovic ör aktuell för en flytt tillbaka till Manchester United, enligt ESPN.Nu svarar svensken på uppgifterna.– Jag befinner mig i en situation där jag måste ha en bra balans mellan jobb och vila, säger han till Sky Sports.