Tipsa en kompis

2017-07-16

Zlatan nobbas: Blir inte Årets skåning

Zlatan Ibrahimovic vann tre nya titlar med Manchester United.Men den svenske storstjärnan får fortsätta att vänta på att bli "Årets skåning" för första gången.Trots att Zlatan fick många röster snuvades han på priset som gick till antikexperten Karin Laserow.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 14:00

FIFA-doldisen som skjuter hårdare än Ibrahimovic

I slutet av september släpper EA Sports Fifa 18 och speljätten har ägnat den senaste månaden åt att släppa Fifa Ultimate Team-rankningar. I rankningen om vem som skjuter hårdast finner man en anonym mittback från Schalke 04 i toppen.

Tipsa en kompis

Igår 13:59

Zlatan bland de bästa – om spelarna får bestämma

När världens professionella fotbollspelare får rösta fram sitt drömlag är Zlatan Ibrahimovic med i täten. Nu är svensken uttagen som en av världens femton bästa anfallare.

Tipsa en kompis

Igår 08:47

Så ska Zlatan lösa stjärnbråket i PSG

Ett bråk mellan Neymar och Edinson Cavani skakar om PSG.Klubbledningen har ett oväntat trumfkort för att få slut på trätan: Zlatan Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Zlatan: "Bortskämda – jag gillar det inte"

Zlatan Ibrahimovic berättar i ny en intervju med tidningen Volt om hemmalivet med Helena och barnen.– Vi är lite bortskämda, säger Zlatan.Han avslöjar också vem som lagar mat i hushållet.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Lars Lagerbäck slår tillbaka mot Ekwall

Patrick Ekwall ger i en intervju med Sportbibeln sin syn på konflikten mellan Zlatan och Fredrik Ljungberg. Han kritiserar även Lars Lagerbäck, som han tycker brast i sitt ledarskap.Nu slår Lagerbäck tillbaka.– Jag vet inte var han fått det ifrån, säger Lagerbäck enligt NRK.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Detaljen får fansen att hurra – och rasa

Zlatan Ibrahimovic har 27,7 miljoner följare på Instagram.Och många av dem höjde på ögonbrynen åt en detalj i hans senaste bild.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

"Överdrivet – fjantigt för att vara vuxna män"

Att Zlatan Ibrahimovic och Fredrik Ljungberg aldrig drog jämnt är ingen hemlighet.Men nu berättar Patrick Ekwall om hur deras maktkamp påverkade hela landslaget.– Det blev överdrivet, det blev fjantigt för att vara vuxna män, säger Ekwall till Sportbibeln.

Tipsa en kompis

Monday 18 September

"Pinsamt – hände aldrig med Zlatan"

Ett gryende storbråk är på gång i Paris Saint-Germain.En konflikt som får vissa att längta efter Zlatan Ibrahimovic.