Tipsa en kompis

2017-07-16

Norska hånet mot Sverige inför EM

BREDA. Precis innan premiären av EM kommer sylvass kritik mot Sverige från Norge.Det är den före detta norska förbundskaptenen Even Pellerud som är skeptisk till det svenska landslaget.– De är på väg utför, säger Pellerud till VG.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:14

AIK och Östersund vidare i kvalet

Två av tre svenska lag är vidare till tredje kvalrundan till UEFA Europa League. Östersund åkte till Turkiet och spelade oavgjort, 1-1, mot Galatasaray. Det betydde 3-1 totalt och avancemang. Även AIK löste uppgiften hemma på Friends Arena mot Željezničar. Solnalaget vann med 2-0.

För IFK Norrköpings del är Europakvalet över. Norrköping hade 2-1 med sig från hemmamötet. Men i Litauen vann Trakai med 2-1 och tog sig sedan vidare efter att besegrat Norrköping i den efterföljande straffläggningen.

Tipsa en kompis

20:50

AIK vidare – "Nisse" stor hjälte på Friends

AIK fick 0-0 mot Zeljeznicar i Sarajevo. Men i returmötet gjorde "Gnaget" jobbet. Nils-Eric Johansson nickade in ledningsmålet i den 48:e minuten. Sedan fastställde Henok Goitom slutresultatet till 2-0.Segern innebär att AIK tar sig vidare till den tredje kvalrundan i Europa League. Där väntar portugisiska storlaget Braga.

Tipsa en kompis

20:42

IFK Norrköpings tunga fiasko utslagna ur Europa League

IFK Norrköping är utslaget ur Europa League.
Detta efter en straffrysare borta mot litauiska Trakai.

Tipsa en kompis

17:09

Daniel Andersson: "Ansvaret är mitt"

Daniel Andersson är känd för att göra väldigt mycket rätt i sitt arbete som sportchef.Bedömningen han gjorde tillsammans med styrelsen om truppens förmåga att spela på två fronter var inte lika bra.– Alla har ett ansvar, men det yttersta har jag, säger han till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

17:07

Klart: Nyckelspelaren lämnar AIK

SportExpressens avslöjande är bekräftat. Sauli Väisänen lämnar AIK för spel i SPAL som är nykomlingar i Serie A.AIK har bekräftat affären i ett pressmeddelande.– Vi önskar honom all lycka i Italien och välkommen åter i framtiden, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

Tipsa en kompis

16:04

Brutala hot mot ÖFK-stjärnorna

Östersund-stjärnorna Brwa Nouri och Saman Ghoddos möts av hat inför måstematchen mot Galatasaray i Istanbul.Nouris och Ghoddos Instagramkonto har översvämmats av hatiska meddelanden från Galatasaray-fans."Du kommer inte lämna arenan. Välkommen till helvetet", skriver en användare till Nouri.

Tipsa en kompis

15:32

MFF–stjärnans övergång hjälper skuldsatt klubb

Kingsley Sarfos tidigare klubb BW90 kommer att tilldelas 4,5 procent av övergångssumman från dennes övergång till Malmö FF.Enligt BW90:s ordförande Leif Nilsson rör det sig om 290 000 kronor.–Pengarna blir viktiga att få, säger han till Ystads Allehanda.

Tipsa en kompis

13:40

Erton bryter kontraktet - men Djurgården ratar

Därför är inte den förre anfallsstjärnan välkommen tillbaka.