Tipsa en kompis

2017-07-16

Uppgifter: Mittbacken nära IFK Göteborg

Joel Ekstrand, 28, är på väg till IFK Göteborg.Mittbacken kan komma att täppa igen luckan efter lagkaptenen Mattias Bjärsmyr – som ryktas försvinna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:00

Jonas Olsson pressad av Brolin: "Prata om matchen"

Magnus Eriksson öppnade målskyttet för Djurgården mot Elfsborg efter en hörna. Men det såg ut som att bollen tog på Jonas Olsson arm i läget innan.I paus pressades Jonas Olsson av C Mores Anna Brolin om situationen.– Vi kan prata om matchen i stället, svarar Olsson.

Tipsa en kompis

15:24

Torbjörn Nilssons nya roll i Blåvitt

GÖTEBORG. Han slet av hälsenan under en träning och tvingades till operation.När Torbjörn Nilsson, 63, återvänder till Kamratgården gör han det i en ny roll.– Jag kommer att sitta ner med spelarna och prata, samtal där vi ska kunna diskutera saker som vi normalt inte hinner med, säger han till GP.

Tipsa en kompis

11:19

Sanas succé – efter Malmö FF-flytten

Tobias Sana har fått en nystart sedan han lämnade Malmö FF för danska Århus i somras.I måndagens match mot Nordsjälland stod han för en riktig delikatess till assist.

Tipsa en kompis

Igår 10:12

Blåvitt-ikonens krav: 'Jag vill att de lyssnar'

Torbjörn Nilsson, 63, är öppen för att fortsätta jobba för IFK Göteborg.Men innan det blir verklighet vill han vara med och tycka till.– Jag tror att det är viktigt att föreningen lyssnar, säger han i Blåvittpodden.

Tipsa en kompis

Sunday 17 September

Efter fansens protester – Blåvitt ratar Dubai

IFK Göteborg åker på träningsläger till Portugal eller Spanien i vinter.Klart är att det inte blir Dubai igen – efter supportrarnas protester.– Det är inte okej att åka dit, säger sportchefen Mats Gren.

Tipsa en kompis

Saturday 16 September

Dramatik när Thelin fick ta på sig målvaktströjan

Dubbla målvaktsskador tvingade Jönköping Södra till ett obekvämt byte.Med sju minuter kvar fick lagkaptenen Tommy Thelin ta över målvaktströjan.IFK Göteborg tryckt på - men lyckades inte punktera matchen.

Tipsa en kompis

Friday 15 September

IFK:s tränarjakt fortsätter – Dempsey utesluten

IFK Göteborgs tränarjakt fortsätter. Men det blir inte Djurgårdens förre tränare Mark Dempsey, 53.Enligt GT:s uppgifter är han "helt utesluten".

Tipsa en kompis

Thursday 14 September

Uppgifter: Han kan bli ny tränare i IFK Göteborg

IFK Göteborg jagar ny tränare och Olof Mellberg är fortfarande en kandidat.Enligt Aftonbladet finns det nu en het utmanare: Djurgårdens förre tränare Mark Dempsey, 53.– Jag har pratat med några olika alternativ, säger sportchefen Mats Gren till tidningen.