Tipsa en kompis

2017-07-16

Östersund vilade nio spelare – vann ändå

Östersund fullbordade sin succévecka med seger mot Djurgården i kväll.Det trots att Graham Potter valde att ställa över nio spelare som startade mot Galatasaray.Segerorganisatör blev Douglas Bergqvist med sitt tredje mål i ÖFK-tröjan.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:43

Malmös drag: "Jag ser det inte som en kris..."

Måstematch mot BP på stadion.Då har Malmö FF ändrat träningsupplägg för att bryta trenden med tre raka utan seger.–Jag ser det inte som en kris, säger MFF:s tränare Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

Igår 14:42

Pehrsson: ”Klart det spetsar oss”

Ett skadedrabbat Malmö FF föll tungt senast.Men till hemmamötet med nykomlingen Brommapojkarna får MFF tillbaka två spelare, Eric Larsson och Arnor Traustason.– Det är klart att det ger oss fler möjligheter och i nuläget spetsar oss, säger MFF:s tränare Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

Saturday 21 April

Frida Boriero blev hjälte i Växjös historiska seger

Växjös Frida Boriero blev historisk matchhjälte när hon sköt det enda målet i det allsvenska mötet hemma mot Djurgården.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Malmö FF är på väg att gå bort sig totalt

Slutsignal på Tele 2 och Djurgården jublade som om de vunnit SM-guld.Slutsignal på Tele 2 och resten av allsvenskan jublade för att de kan vinna SM-guld.Malmö FF ändrade strategi inför 2018 för att ta ett steg framåt –men är på väg att gå bort sig totalt.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Nielsens besked efter skadan: ”Riktig skit”

Malmö FF hade en hel del skadeproblem inför matchen mot Djurgården.I förlustmatchen mot stockholmarna tvingades Lasse Nielsen lämna planen.– Det känns stelt, säger Nielsen efter matchen.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

”Du får fråga Magnus Pehrsson om varför”

Malmö FF åkte på en storförlust borta mot Djurgården.Nu kritiserar Markus Rosenberg – som inledningsvis bänkades i mötet – lagets nya taktik.– För tillfället är det inte tillräckligt bra, säger MFF-kaptenen.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Svårt att se vad som finns i MFF

Motivation och klass mot förvirring och initiativlöshet.Djurgården plockade fram allt man har för att kompensera för det man inte har haft.Men efter fyra matcher är det fortfarande svårt att se vad som överhuvudtaget finns i Malmö FF.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Storseger för Dif efter hans tabbe

De regerande mästarna är i gungning.Djurgården vann toppmötet mot Malmö FF med 3-0 - efter en supertabbe av Franz Brorsson.