Tipsa en kompis

2017-07-16

Östersund vilade nio spelare – vann ändå

Östersund fullbordade sin succévecka med seger mot Djurgården i kväll.Det trots att Graham Potter valde att ställa över nio spelare som startade mot Galatasaray.Segerorganisatör blev Douglas Bergqvist med sitt tredje mål i ÖFK-tröjan.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Sirius stjärnskott på väg till Djurgården?

Sirius högerback Johan Andersson lämnar klubben efter sju säsonger.Enligt uppgifter till SportExpressen jagar flera allsvenska klubbar 22-åringen, som redan har träffat Djurgården.– Det jag kan säga, utan att kommentera namn, är att vi har haft spelare som inte tillhör Djurgården, på besök ute på Kaknäs, säger sportchefen Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 November

Pengaregn över fotbollen

Ungdomsfotbollen tilldelas 30.931.816 kronor i samband med årets utbetalning från Svenska Spels Gräsroten. Totalt får 2.337 föreningar i landet dela på pengarna tack vare sina 419.488 supportrar. Den förening som får mest är Hammarby IF FF med 1.569.031 kronor, följt av Djurgårdens IF FF som får 1.208.699 kronor och AIK FF som får 1.174.924 kronor.

Tipsa en kompis

Thursday 9 November

Djurgården U21- mästare i fotboll

Djurgården är svenska U21-mästare.Anfallstalangen Aliou Badji avgjorde finalen mot Elfsborg med matchens enda mål.

Tipsa en kompis

Monday 6 November

Nominerade Årets tränare Dam

Den 27 oktober offentliggjordes spelarnomineringarna till Fotbollsgalan 2017, som arrangeras i Ericsson Globe måndagen den 20 november och direktsänds i TV4. Nu är det klart vilka tränare som juryn har nominerat i kategorin Årets Tränare Dam. Nominerade är Kim Björkegren, Linköpings FC, Elisabet Gunnarsdottir, Kristianstads DFF, samt Joel Riddez, Djurgårdens IF FF.

Tipsa en kompis

Monday 6 November

Thylin om Allsvenskan 2017

2017 var året då Malmö FF infriade alla förväntningar i Allsvenskan – och Östersund överträffade alla förhoppningar i Europa.

Frågan är vilka lag som kan utmana mästarna 2018. AIK eller Djurgården? Häcken? Eller kan Östersund bli bäst i Sverige?

Tipsa en kompis

Monday 6 November

Missnöje mot Özcan - som räddade jobbet

Djurgården säkrade till slut Europaspel och klubben kan se tillbaka på en succésäsong. Nu kan nog också Özcan Melkemichel andas ut.Tredjeplatsen räddade med all sannolikhet Özcans jobb - trots att det finns ett missnöje från delar av spelartruppen.

Tipsa en kompis

Sunday 5 November

Kuhn återvände till Malmö: "Jag hade inte tagit farväl"

Han fick sparken under uppmärksammade former trots att han ledde klubben till SM-guld i fjol.När Magnus Pehrssons lag ett år senare lyfte Lennart Johanssons pokal.– Det var ju inte hans fel att jag blev sparkad. Jag har alltid haft det kanon med Magnus och hans familj, säger Kuhn – vars lag i fjol faktiskt tog fler poäng än årets Malmö FF-upplaga.

Tipsa en kompis

Sunday 5 November

Göteborg kvar - Kvarnsveden åker ur

Bottenstriden har länge varit en öppen historia med flera lag inblandade. Men redan efter den näst sista omgången står det klart att Kvarnsveden och Örebro åker ur Damallsvenskan 2017.

Göteborg vann hemma mot Djurgården med 1-0 och gick upp på fast mark som nionde lag på 24 poäng. Segerskytt var Adelisa Engman i den 35:e minuten.