Tipsa en kompis

2017-07-16

Zlatan ska tillbaka till superkirurgen

För ett par dagar sedan öppnade José Mourinho för sensationell fortsättning för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United. Nu tar han nästa steg för att förverkliga återkomsten - ett återbesök hos superläkaren Freddy H. Fu.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

18:19

Zlatans nya hälsning: "Kungen är tillbaka"

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka från sin knäskada. På Instagram har "Ibra" lagt upp ett inlägg där han rehabiliteringstränar - med ett rätt tydligt budskap."Styrka är inget utan kontroll", skriver Zlatan.Samtidigt kan man skymta en person i bakgrunden som säger."Kungen av fotbollen, är på väg tillbaka".

Tipsa en kompis

09:03

"Zlatan dök upp vid Seven Eleven"

Zlatan Ibrahimovic har spenderat helgen i Stockholm.Svenskstjärnan har unnat sig ett besök på en lyxkrog i centrala Stockholm, besökt ett kändisgym och en biltur i sin gula Ferrari tillsammans med nära vännen Alexander Östlund.– Zlatan dök upp runt hörnet vid Seven Eleven, precis utanför Soap Bar, säger Chamiram Soulaka.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 July

"Lämnade med en stulen cykel – återvände i Ferrari"

Zlatan Ibrahimovic omgärdas av flyttrykten. Men under tiden spenderar svensken sin tid i Stockholm med kompisen Alexander Östlund.Zlatan har synts till i centrala Stockholm under helgen. På tisdagen publicerade Östlund en bild på en gul Ferrari som körs av just "Ibra"."Lämnade med en stulen cykel. Återvände med en Ferrari", skriver Östlund på Instagram.

Tipsa en kompis

Monday 17 July

Barnen kan avslöja Zlatans framtidsplan

Zlatan Ibrahimovic kanske stannar kvar i Manchester United trots allt. Det menar The Sun – som pekar på Zlatans planer för sönerna som bevis.

Tipsa en kompis

Sunday 16 July

Zlatan nobbas: Blir inte Årets skåning

Zlatan Ibrahimovic vann tre nya titlar med Manchester United.Men den svenske storstjärnan får fortsätta att vänta på att bli "Årets skåning" för första gången.Trots att Zlatan fick många röster snuvades han på priset som gick till antikexperten Karin Laserow.

Tipsa en kompis

Sunday 16 July

Nytt mystiskt besked om Zlatan: "Vem vet.."

José Mourinho fortsätter att hinta om att Zlatan Ibrahimovics framtid hör hemma i Manchester United.Efter United seger över Los Angeles Galaxy tog portugisen upp svensken – utan att ha fått en fråga om honom.–Vem vet, Zlatan kanske kan ansluta till oss i slutet av säsongen, säger Mourinho i Viasats sändning.

Tipsa en kompis

Saturday 15 July

"Jag hade tagit Zlatan alla dagar i veckan..."

Han tog Zlatan Ibrahimovic till Inter en gång i tiden.Och hade gjort detsamma i dag – om han varit kvar i klubben.– Jag hade tagit honom alla dagar i veckan. Jag är säker på att han kommer gå till ett storlag när hans skada läkt, säger Massimo Moratti enligt Sport Mediaset.

Tipsa en kompis

Friday 14 July

Mourinhos besked: Zlatan kan stanna

José Mourinho höll en presskonferens på fredagskvällen.Där släppte han en smärre Zlatan-bomb.Enligt Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst säger Mourinho att det är "möjligt" att Zlatan skriver på ett nytt kontrakt med klubben.