Tipsa en kompis

2017-07-16

Zlatan ska tillbaka till superkirurgen

För ett par dagar sedan öppnade José Mourinho för sensationell fortsättning för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United. Nu tar han nästa steg för att förverkliga återkomsten - ett återbesök hos superläkaren Freddy H. Fu.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:50

Jannes kryptiska svar om Guldbollen

För första gången på elva år är Zlatan Ibrahimovic inte favorit till att få Guldbollen.Och när förbundskapten Janne Andersson under söndagskvällen gästade Sportspegeln gav han ett kryptiskt svar på frågan om vem som tilldelas den ärofyllda utmärkelsen.

Tipsa en kompis

20:27

Nya beskedet: Zlatan nobbar Fotbollsgalan

Zlatan Ibrahimovic är nominerad till priset som "Årets anfallare" på Fotbollsgalan som hålls i morgon.Men på grund av lördagens storstilade comeback kommer han inte vara på plats.– Vi har full förståelse för att han måste fokusera på sin comeback och är oerhört glada över att se Zlatan spela fotboll igen, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

15:17

"Backar mig, men jag är inte på deras sida"

GLASGOW. Mikael Lustig är tillbaka i den skotska verkligheten efter miraklet i Milano.I en stor intervju med SportExpressen berättar landslagsprofilen bland annat om firandet efter den säkrade VM-platsen, succésäsongen med Celtic, den uppmärksammade svordomen, sin egen landslagsresa - och diskussionen om en eventuell comeback för Zlatan Ibrahimovic– Jag har svårt att se att han skulle komma tillbaka till landslaget, ta nummer 17 och låta Andreas Granqvist vara lagkapten, säger högerbacken.

Tipsa en kompis

12:40

"Jag vill inte berätta – det är väldigt känsligt"

Zlatan hyllas över hela världen efter sin comeback. Den svenska stjärnan fick hoppa in och spela femton minuter efter sju månaders skadefrånvaro. Men vad det var för skada vill han inte avslöja.– Det vill jag hålla för mig själv. Det är väldigt känsligt, säger Zlatan Ibrahimovic till Manchester Uniteds hemsida.

Tipsa en kompis

07:24

"Otroligt – han är inte en människa"

Han fick en kvart på planen i comebacken.Det räckte för att Zlatan Ibrahimovic, 36, skulle stjäla rubrikerna - och hyllas av en hel fotbollsvärld."Att komma tillbaka så där snabbt från en allvarlig skada är häpnadsväckande. Otroligt!", skriver engelske legendaren Gary Lineker på Twitter.Men det är en spelare som överglänser Zlatan rejält i de brittiska tidningarnas betyg.

Tipsa en kompis

06:13

Hälsningen i natt "Tack, älskar er"

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i fotbollsvärlden.Efter comebacken riktade han ett stort tack till alla som stöttat honom genom ett känslosamt inlägg."Jag älskar er", skriver Zlatan Ibrahimovic på Twitter.

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Mourinho rörd – efter fina Zlatan-scenerna

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på allvar.Efter inhoppet i segermatchen mot Newcastle United hyllas han av managern José Mourinho.– Det är känslosamt att se den store mannen komma tillbaka, sade han på presskonferensen efter matchen enligt Manchester Evening News.

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Här är Zlatan nära drömmål – direkt

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka. Med besked.I Newcastles 4-1-seger mot Newcastle fick Zlatan hoppa in med femton minuter kvar att spela.Den svenska superstjärnan var nära att göra mål direkt i sin comeback.– En annorlunda dag men samma kvalitet på mig, säger Zlatan Ibrahimovic.