Tipsa en kompis

2017-07-17

Detaljen – som kan lugna Arsenals fans

Arsène Wenger är övertygad om att Arsenal kommer kunna behålla Alexis Sanchez, skriver The Mirror.Detta trots Sanchez krav om att få lämna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Mardrömsstart för Arsenal-tränaren

Unai Emery får tuffast tänkbara start på Arsenal-karriären.Arsenals två första matcher är mot regerande mästarna Manchester City och London-rivalerna Chelsea.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 June

Ljungberg blir ungdomstränare i Arsenal

Fredrik Ljungberg återvänder till Arsenal och blir huvudtränare för klubbens U23-landslag.
– Arsenal har alltid varit en speciell plats för mig och jag ser fram emot möjligheten nu, säger han till klubbens webbplats.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 June

Fredrik Ljungberg presenterad av Arsenal

Fredrik Ljungberg återvänder till Arsenal.41-åringen tar över som ny huvudtränare för U23-laget.– Jag är överlycklig över att kunna återvända till Arsenal, säger Ljungberg till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 June

Real-ikones val: Han ska ersätta Zidane

LONDON. Vem ska ta över Real Madrid efter Zinedine Zidanes plötsliga avhopp?Tidigare Real Madrid-profilen Michel Salgado har sin favorit klar - och drömmer själv om tjänsten på sikt.–Jag skulle satsa på Guti, säger han, och nämner också Arsène Wenger som tänkbart alternativ.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 June

JUST NU: Han är klar för Arsenal

Arsenals första nyförvärv under Unai Emery är i hamn.Juventus ytterback Stephan Lichtsteiner är klar för en flytt till London.– Jag vill uträtta stora saker i den här klubben, säger han till Arsenals hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 4 June

”Chockbud” på United-stjärnan

Marouane Fellaini har nobbat två kontraktförslag från Manchester United.Nu kan belgaren vara på väg att lämna för Arsenal.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Inget VM för Nicklas Bendtner

Tiden blev för knapp för Nicklas Bendtner. Den ljumskskada som har plågat honom den senaste tiden gör nu att han missar VM i Ryssland. Under söndagen gick den danske förbundskaptenen Åge Hareide ut med den officiella danska VM-truppen och i den fanns alltså inte 29-åringen med.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Mardrömsbeskedet: Bendtner missar VM

Här är Danmarks tunga besked inför VM.Nicklas Bendtner, 30, missar mästerskapet.– Bendtner och (Andreas) Bjelland är inte med, säger Danmarks förbundskapten Åge Hareide.