Tipsa en kompis

2017-07-17

Detaljen – som kan lugna Arsenals fans

Arsène Wenger är övertygad om att Arsenal kommer kunna behålla Alexis Sanchez, skriver The Mirror.Detta trots Sanchez krav om att få lämna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Så här tar man poäng av sina konkurrenter

Derby i norra London.Total kontroll Arsenal. Två skott på mål i den första halvleken, båda i mål. Och förmodligen deras bästa match för säsongen.Så här plockar du poäng av dina toppkonkurrenter, Arsène Wenger.

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Arsenal övertygade – mot Tottenham

Tottenham ligger före i tabellen.Men i Londonderbyt spände Arsenal och deras fronttrio musklerna."Gunners" övertygade stort när de slog Tottenham med 2-0 hemma på Emirates.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Wenger: "Det värsta jag någonsin sett..."

Arsenals Santi Cazorla har varit borta från spel i över ett år på grund av en skada – där bakterier "åt upp" hans häl.På en presskonferens med Arsene Wenger kunde Arselnalbossen inte utesluta att Cazorla är borta från sporten för alltid.– Det har gått från värre till värst, sa Wenger på en presskonferens.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Ljungbergs kyliga svar om landslaget: "Inget"

Han är en stor hjälte för många Arsenal-supportrar – hon håller på ärkerivalen Tottenham.I en intervju med Hallandsposten berättar Fredrik Ljungberg om sina tankar kring framtiden, det obefintliga landslagssuget och om frågan som splittrar hans och hustrun Natalie Fosters del av familjen.– Lite hets blir det väl, säger den förre landslagsstjärnan.

Tipsa en kompis

Wednesday 8 November

På väg tillbaka – som Mesut Özils ersättare

Efter att Mesut Özil inte fick sitt löneanspråk igenom tror sig Arsenal FC ha hittat en ersättare – och är beredda att betala 25 gånger summan han såldes för 2012, skriver The Sun.

Tipsa en kompis

Monday 6 November

"En gåta att han bär med sig det"

Sergio Agüero var en av matchhjältarna när Manchester City slog Arsenal med 3-1.Men när argentinaren byttes ut väckte tv-bilderna på honom stor förvirring.

Tipsa en kompis

Sunday 5 November

Det tydligaste i dag var att han är en förlorare

Det fanns en nerv kring Super Sunday. Med två direktmöten i toppen levde hoppet om en mer tillspetsad titelstrid.Problemet var bara att det var Arsenal som skulle bromsa Manchester City, och just nu bromsar de bara sig själva.

Tipsa en kompis

Sunday 5 November

Manchester City rycker efter tveksamma målet

Manchester City är en maskin i Premier League.Hemma mot Arsenal utökade laget serieledningen efter Gabriel Jesus omdiskuterade 3–1-mål.