Tipsa en kompis

2017-07-17

Uniteds glädje: Han förlänger kontraktet

KLART: Han var en av de stora hjältarna när Manchester United blev Europa League-mästarna. Nu har han kritat på ett nytt fyraårsavtal.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:29

Klart: Chicharito är tillbaka i PL

Javier "Chicharito" Hernandez är tillbaka i Premier League.Den förre Manchester United-anfallaren är klar för West Ham.

Tipsa en kompis

Igår 14:49

VNL hyllas i Madrid efter fula kapningen

Tidigare under sommaren värvades Theo Hernandez från Atletico Madrid till värsta rivalen – Real Madrid.
I nattens match mellan Real Madrid och Manchester United tacklades han bryskt av Victor Nilsson Lindelöf. En aktion som fått Atleticos fans att hylla svensken.

Tipsa en kompis

Sunday 23 July

Jätteaffären kan stoppas – av Cristiano Ronaldo

PSG har visat stort intresse för Neymar - och erbjudit denne ett rekordkontrakt.Nu har stjärnan kontaktats av Cristiano Ronaldo på WhatsApp.Där har Real Madrids stjärna skrivit att Neymar borde vänta på Manchester United.

Tipsa en kompis

Sunday 23 July

"Om han kan spela med Ibrahimovic så..."

Romelu Lukaku förväntas bli Manchester Uniteds stora målskytt de kommande säsongerna.Bakom honom står Marcus Rashford redo att även han leverera för storklubben.Och Jose Mourinho tror det inte kommer bli något problem för Rashford att spela med Lukaku.– Om han kan spela med Zlatan i samma lag så kan han spela med Lukaku, säger han till The Joe.

Tipsa en kompis

Saturday 22 July

Abramovich godkänner stjärnans flytt till rivalen

Chelseas mittfältskugge Nemanja Matic, 28, sägs vilja lämna Stamford Bridge för att återförenas med sin gamla manager José Mourinho i Manchester United. En affär som Chelseas ägare Roman Abramovich ska ha gett tummen upp för.

Tipsa en kompis

Friday 21 July

United på väg mot en ny superkupp

Manchester United kan vara på väg att få till en spektakulär värvning.En av fotbollens mest uppskrivna talanger ser ut att hamna på Carrington.

Tipsa en kompis

Friday 21 July

VNL sågad: "Hjärnsläpp – han har inte övertygat"

Victor Nilsson Lindelöf spelade en halvlek när Manchester United slog ärkerivalerna Manchester City i en träningsmatch.Men svensken fick tuffa omdömen för sin insats."Han hade sina hjärnsläpp", skriver Manchester Evening News-journalisten Rob Dawson på Twitter.

Tipsa en kompis

Thursday 20 July

Mourinhos besked: "Jag är inte nöjd"

Romelu Lukaku och Victor Nilsson Lindelöf. Trots två förstärkningar är José Mourinho inte nöjd över Manchester Uniteds aktivitet på transfermarknaden.– Jag är inte nöjd, jag vill ha mer, säger Mourinho till ESPN.