Tipsa en kompis

2017-07-17

Asllani och Blackstenius träffar IFK TrelleborgInför mästerskapet åkte Kosovare Asllani och Stina Blackstenius ut och besökte IFK Trelleborg tillsammans med Svenska Spel - för att se vad de använder sina pengar från Gräsroten till.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

18:25

Trelleborg tillbaka i Allsvenskan

Det tog sex år, varav tre nere i division 1. Men nu är Trelleborg tillbaka i Allsvenskan. 1–1 i kvalreturen mot Jönköpings Södra räckte.

– Definitivt mitt viktigaste mål, än så länge, säger trelleborgsanfallaren Dino Islamovic.

Tipsa en kompis

16:38

Tillbaka! Trelleborg klart för allsvenskan

Trelleborg spelar allsvensk fotboll 2018.Efter sju svåra år är den klassiska föreningen tillbaka – tack vare ett drömmål av Dino Islamovic.– Det är definitivt det viktigaste målet, än så länge, säger den avgörande målskytten i C More.

Tipsa en kompis

15:51

Mot allsvenskan – hetsar publiken

Jönköping hade allt i första halvleken mellan J-Södra och Trelleborg.Men det var Trelleborgs Dino Islamovic sista ordet – med ett riktigt drömmål.– Det är definitivt det viktigaste målet. Än så länge, säger Dino Islamovic i C More.Där efter pikade han publiken.

Tipsa en kompis

15:02

Skräckbilderna - han skriker ut sin smärta

Allsvenskt spel nästa säsong står på spel när Jönköpings Södra och Trelleborg drabbade samman i det andra kvalmötet.För målvakten Anton Cajtoft, 23, slutade matchen efter drygt tio minuter – med en otäck knäskada.– Åh, jag tycker synd om honom, säger C Mores expertkommentator Anders Andersson.

Tipsa en kompis

12:08

Benny "Guldfot" säker: Trelleborgs FF går upp

Vem skulle vara större tipsexpert inför rysaren i kvalreturen Jönköping-Trelleborg än Benny "Guldfot" Mårtensson!Benny är Trelleborgs FF:s främste spelare genom tiderna, han har gjort flest matcher och flest mål för föreningen som i dag hoppas säkra en allsvensk comeback.– Jag tippade faktiskt rätt i första matchen, alltså 2-0, och säger nu att Jönköping vinner returen hemma med 1-0. Men det gör ju inget, TFF går upp, säger legendaren Mårtensson som nyligen fyllde 60.

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

TFF redo för kvalrysaren: "Spelar inte som Sverige"

90 minuter från allsvenskan.Då jämför TFF-kaptenen Kristian Haynes, 35, med svenska landslagets läge inför avgörandet i Milano.– Vi är inte som Sverige. Vi har inte tränat på att ligga på försvar och spela hem matcher, säger Haynes.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Landskrona och Brage - två historiska nykomlingar

Jönköpings Södra eller Trelleborgs FF i Allsvenskan eller Superettan 2018? På söndag eftermiddag vet vi.

Klart är att div 1-segrarna Landskrona BoIS och IK Brage spelar i Superettan nästa år. En serie de känner till mycket väl. Landskrona har spelat i högsta serien i 52 säsonger, Brage i 51,5 säsonger. Det känns redan nu som om Superettan 2018 blir något alldeles extra.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 November

Allsvenskan nära för Trelleborg

Efter sex säsongers bortavaro är den allsvenska comebacken nära för Trelleborg. Skånelaget vann den första kvalmatchen över ett decimerat Jönköpings Södra med 2–0.

– Det känns helt fantastiskt. Vi är hälften på vägen mot drömmen, sade 2–0-skytten Salif Camara Jönsson till C More.