Tipsa en kompis

2017-07-17

"Bahoui nobbar AIK och MFF - nära ny klubb"

Ryktats tillbaka till allsvenskan - men den förre AIK-stjärnan blir kvar i utlandet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 15 November

Pengaregn över fotbollen

Ungdomsfotbollen tilldelas 30.931.816 kronor i samband med årets utbetalning från Svenska Spels Gräsroten. Totalt får 2.337 föreningar i landet dela på pengarna tack vare sina 419.488 supportrar. Den förening som får mest är Hammarby IF FF med 1.569.031 kronor, följt av Djurgårdens IF FF som får 1.208.699 kronor och AIK FF som får 1.174.924 kronor.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 November

Allsvenska succéspelaren återvänder till AIK

GÖTEBORG. Ahmed Yasin, 26, har gjort succé på lån i BK Häcken.Men nu återvänder den irakiske landslagsmannen till AIK.– Han gjorde det lite för bra hos oss, konstaterar Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Saturday 11 November

Uppgifter: Ahlerup sparkades från AIK

I fredags meddelade AIK Fotbolls vd Mikael Ahlerup att han lämnade sitt uppdrag med omedelbar verkan.Nu skriver Fotbollskanalen att han i själva verket fick sparken av styrelsen, enligt uppgifter till sajten.

Tipsa en kompis

Friday 10 November

AIK värvar spelare – från succélaget

Här är spelaren som ser ut att bli nästa AIK-värvning.Enligt SportExpressens uppgifter är Brommapojkarnas målvakt Budimir Janosevic överens med "Gnaget" - och väntas presenteras inom de närmaste veckorna.

Tipsa en kompis

Friday 10 November

Klart: AIK:s vd säger upp sig

Mikael Ahlerup lämnar rollen som vd för AIK Fotboll.Det bekräftar klubben på sin hemsida.– Det är med jätteblandade känslor som jag lämnar AIK Fotboll. Självklart kommer jag att sakna mina fantastiska kollegor oerhört och känner mig stolt över det som jag har åstadkommit och detta är en bra tidpunkt för att ta nästa steg, säger Mikael Ahlerup i uttalandet.

Tipsa en kompis

Thursday 9 November

Tunga beskedet från läkarna: "Då grät jag"

AIK-stjärnan Daniel Sundgren fick åka akut till sjukhus med andningsbesvär för drygt två veckor sedan.Nu talar Sundgren ut för första gången om det som hänt. I en intervju med FollowUs AIK på Sportlib berättar han om den svåra tiden.– Då grät jag, säger han i programmet.

Tipsa en kompis

Thursday 9 November

Sundgren bryter tystnaden om den otäcka sjukdomen

Daniel Sundgren är tillbaka hemma efter sin akuta sjukhusvistelse.AIK:s ytterback har konstaterats med blodpropp i lungorna – och tackar nu sin flickvän för att hon sa åt honom att åka till sjukhuset.– Om hon inte hade tvingat mig dit så hade jag kunnat dö. Det är sjukt, säger Sundgren i Follow Us AIK.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 November

AIK-målvakten prisas för vågade beslutet

Kenny Stamatopoulos hyllades stort av fotbolls-Sverige under Allsvenskans Stora Pris.AIK-målvakten fick ta emot priset för "Årets röst" - och han var väldigt rörd efteråt.– Det betyder mycket, säger han.