Tipsa en kompis

2017-07-17

Tillbaka i allsvenskan - köps loss från Gefle

Här är Halmstad BK:s drag för att lyfta från botten av allsvenskan.Enligt SportExpressens uppgifter köper HBK loss Gefle IF:s anfallare Johan Oremo för omkring en miljon kronor.Övergången väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Halmstad

Grundat år: 1914

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:14

HBK-tränarens hårda kritik: ”Inte lika villkor”

Två matcher som kan avgöra Halmstads BK:s allsvenska framtid.Då är tränaren Igor Krulj rejält kritisk mot spelschemat inför veckans matcher mot Kalmar och Norrköping.– Det är inte sportsligt eller fysiologiskt lika villkor, säger HBK-tränaren.

Tipsa en kompis

Sunday 17 September

HBK-hjältens oro: ”Då är det god natt”

Halmstads BK är på väg ur allsvenskan för tredje gången sedan 2011.Den förre HBK-kaptenen Tommy "Hacke" Andersson är orolig för sin gamla klubb.– Det är inte bra för sponsorer, rekrytering eller någonting, säger den förre guldhjälten.

Tipsa en kompis

Tuesday 29 August

Halmstads tunga besked – Oremo befaras korsbandsskadad

Halmstads Johan Oremo befaras vara korsbandsskadad.I så fall missar den viktige anfallaren resten av säsongen.– Vi misstänker att korsbandet är av och då är han borta hela säsongen, säger HBK:s sjukgymnast Simon Bakkioui.

Tipsa en kompis

Sunday 27 August

HBK:s handsilska – efter förlusten: ”Bara fel”

Halmstad föll tungt borta mot Elfsborg – efter en misstänkt hands.Inför höstsäsongen är HBK alltmer fast under kvalstrecket.– Han tar den solklart med handen. Det känns bara fel, suckar U21-landslagsbacken Andreas Bengtsson uppgivet.

Tipsa en kompis

Wednesday 23 August

Stopp för skrällgänget – HBK vidare i cupen

Kristianstad FC har rutin på att skrälla i cupen – men den här gången tog det stopp.Halmstads BK missade inte läget att kliva vidare till gruppspelet.

Tipsa en kompis

Saturday 12 August

Kaptenens sågning: ”Nästan pinsamt...”

Ex-HBK:aren Shkodran Maholli förvärrade Halmstads tunga sits i bottenstriden.I HBK-lägret var besvikelsen stor.– Vi är inte där någon av oss under hela matchen. Nästan pinsamt att vi inte gör det vi ska, säger Jesper Westerberg.

Tipsa en kompis

Saturday 12 August

HBK-spelarnas hyllning till skadade kamraterna

Ivo Pekalski och Alexander Arvidsson drog på sig nya långtidsskador i veckan.Inför matchen mot Sirius visade HBK-truppen sitt stöd – med träningströjor med spelarnas namn på.– Hela laget står bakom dem och lider med dem, säger Jesper Westerberg.

Tipsa en kompis

Saturday 12 August

HBK-ikonens son vill gå i Haksabanovics fotspår

Niklas Gudmundsson var stor HBK-hjälte i den klassiska 3–0-segern mot Parma.Nu kan sonen Gabriel, 18 bli nästa talang att få sitt genombrott i HBK – efter Sead Haksabanovics flytt.– Det hoppas jag. Det är en dröm att komma iväg som Sead har gjort, säger Gabriel Gudmundsson.