Tipsa en kompis

2017-07-17

Tillbaka i allsvenskan - köps loss från Gefle

Här är Halmstad BK:s drag för att lyfta från botten av allsvenskan.Enligt SportExpressens uppgifter köper HBK loss Gefle IF:s anfallare Johan Oremo för omkring en miljon kronor.Övergången väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Halmstad

Grundat år: 1914

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Ny roll – mål i första matchen

GÖTEBORG. Målskytt direkt i premiären.Och massor av offensiva löpningar under första halvleken.Emil Salomonsson fick bekänna färg direkt i en ny roll i ett nytt spelsystem.– Om vi hade vunnit i dag hade jag blivit mer förvånad, för fotboll ska inte vara så enkelt, säger IFK-veteranen efter premiärförlusten med 1–3 mot Ålborg.

Tipsa en kompis

Monday 8 January

Ljung öppnar för återkomst till HBK

Halmstads BK höll på måndagen sitt första fotbollspass för året.Med på plan fanns Viktor Ljung – i alla fall temporärt tillbaka i Halmstad.– Jag stänger inga dörrar, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 7 January

Helsingborg värvar förre HBK-kaptenen

Fredrik Liverstam är klar för en återkomst i Helsingborgs IF.Därmed ställs den förre Halmstadkaptenen mot sitt gamla lag i superettanpremiären.– Det är väldigt kul att vara tillbaka i klubben och jag ser med spänning fram emot 2018, säger Liverstam till HIF:s hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 6 January

HBK:s kyliga upplägg: ”Lite hårdare klimat”

Halmstads BK tar till nya grepp i jakten på allsvensk status.I ställt för ett träningsläger i värmen åker man i år till – Irland.– Det är kanske till och med lite hårdare klimat än i Halmstad, säger tränaren Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Wednesday 3 January

Allsvenska nykomlingen jagar förre HBK-kaptenen

Fredrik Liverstam lämnade Halmstads BK efter degraderingen från allsvenskan.Nu jagas mittbacken av allsvenska nykomlingen Dalkurd, enligt Fotbolldirekt.se.

Tipsa en kompis

Thursday 28 December

"Han sköt sig själv precis bredvid oss"

Han har själv lidit av psykisk ohälsa och sett ett självmord på nära håll.Nu blir Richard Magyar ambassadör för organisationen Suicide Zero, som jobbar för att reducera antalet självmord i Sverige.– Fotbollen har en machokultur där det är svårt att prata om känslor. Det ses som en svaghet, man ska vara tuff, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 December

Förre HBK-tränaren byter klubb i Japan

Jan Jönsson, som lämnade jobbet som manager i Halmstads BK i somras, fortsätter karriären i Japan.Shimizu S-Pulse bekräftar att Jönsson blir ny tränare i klubben där Fredrik Ljungberg tidigare spelat.

Tipsa en kompis

Tuesday 28 November

Efter degraderingen – HBK-kaptenen lämnar

Nedflyttade Halmstads BK drabbas av ett tungt avbräck.Kvällsposten kan avslöja att lagkaptenen Fredrik Liverstam lämnar klubben efter fem år.– Det var inget lätt beslut, säger Fredrik Liverstam.