Tipsa en kompis

2017-07-17

Tillbaka i allsvenskan - köps loss från Gefle

Här är Halmstad BK:s drag för att lyfta från botten av allsvenskan.Enligt SportExpressens uppgifter köper HBK loss Gefle IF:s anfallare Johan Oremo för omkring en miljon kronor.Övergången väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Halmstad

Grundat år: 1914

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

23:30

Kalmar-lånet avgjorde Smålandsderbyt för Öster

Kalmarlånet Carl Johansson, 19, blev Östers derbyhjälte mot Jönköping.– Calle är riktigt vass på att ta sig ur trånga situationer, säger Östertränaren Christian Järdler till Smålandsposten.

Tipsa en kompis

Sunday 8 April

Kritiken mot domarna: "Den är helt feldömd"

Östertränaren och tidigare HIF-backen Christian Järdler rasar mot domarna efter den heta premiären i Helsingborg.Anledning: Straffen som stängde matchen.

Tipsa en kompis

Saturday 7 April

Fyra heta minuter räddar Halmstad

Fyra heta minuter räddar Halmstads BK:s premiär i superettan.Degerfors äger bollinnehavet men HBK lämnar Stora Valla med tre poäng efter 1-2.– Vi tänker definitivt vara med och slåss i toppen, säger anfallaren Johan Oremo till HBK:s hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 31 March

”Man trodde att man kände IFK Göteborg...”

Gustav Engvall, 21, är tillbaka i IFK Göteborg.En som gläds extra mycket åt det är Emil Salomonsson – både sportsligt och privat.–Misstag kan man göra, men då är det bra att man kan prata ut och vända blad, säger 28-åringen.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 March

HBK:s premiärdilemma – kan inte träna på gräs

Vintern ställer till det för Halmstads BK med superettanpremiären bara några dagar bort.Klubben har inte tillgång till någon gräsplan att träna på – samtidigt som motståndaren Helsingborg gjort sin första grästräning.– Vi vet vad vi får och inte får och det är det enda vi kan påverka, säger HBK:s tränare Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 March

Premiärarenan snötäckt – här är HBK:s besked

Fyra dagar innan superettanpremiären ligger Örjans Valls gräsmatta under snö.Men Halmstads BK:s klubbchef Susanne Nilsson är inte orolig att det inte ska bli spel på lördag.– Det tror jag inte ska bli ett bekymmer, inte vad kommunen säger i alla fall och de har lång erfarenhet av att sköta den här planen, säger Susanne Nilsson.

Tipsa en kompis

Sunday 4 March

Halmstad utslaget: ”Vi blir passiva...”

Halmstads BK fick se sig besegrat borta mot AIK.Trots 1-1 en bit i andra halvlek förlorade HBK.Detta efter att Kristoffer Olsson och Rasmus Lindkvist avgjort.– AIK är välförtjänta gruppsegrare, säger Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 February

Ex-HBK:aren klar för finskt topplag

Simon Silverholt, 24, blir nästa svensk i IFK Mariehamn.Den finska toppklubben värvar den förre Halmstadsspelaren som även var aktuell för Mjällby.