Tipsa en kompis

2017-07-17

Tillbaka i allsvenskan - köps loss från Gefle

Här är Halmstad BK:s drag för att lyfta från botten av allsvenskan.Enligt SportExpressens uppgifter köper HBK loss Gefle IF:s anfallare Johan Oremo för omkring en miljon kronor.Övergången väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Halmstad

Grundat år: 1914

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 15 November

Bekräftat: Halmstads värvar Peter Larsson

Halmstads BK värvar både Peter Larsson och Thomas Boakye.Spelarna presenterades under onsdagen på en presskonferens.– Ett kärt återseende, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson om Peter Larsson.

Tipsa en kompis

Monday 13 November

HIF-kaptenen klar – återvänder till HBK

Cirkeln ser ut att slutas.Enligt Kvällspostens uppgifter återvänder HIF-kaptenen Peter Larsson till Halmstads BK inför nästa säsong.– Jaså? Spännande uppgifter men jag har inga kommentarer, säger Peter Larsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 8 November

Reserven planerar kupp mot Buffon

Karl-Johan Johnsson och Gianluigi Buffon fyller år på samma dag.Dessutom är det hans stora förebild. Då har Johnsson en plan inför fredagen.Den svenske målvakten planerar nämligen en kupp.– Det kommer bli stor konkurrens om den, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 6 November

Stjärnskottet klar för ny allsvensk klubb

Det har varit "klart" länge men nu är det klart.Halmstad BK:s målvaktstalang Isak Pettersson har presenterats som IFK Norrköpings senaste nyförvärv.– Fantastiskt kul att vara här, säger Pettersson i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Friday 3 November

Halmstad i samtal med HIF-kaptenen

Peter Larsson lämnar Helsingborgs IF efter säsongen.Nu kan det bli en återkomst till förra klubben Halmstads BK.– Vi för naturligtvis samtal med honom, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson.

Tipsa en kompis

Monday 23 October

TV: Straffen skickar AFC och HBK till superettan

J-Södra besegrade Kalmar i smålandsderbyt

Tipsa en kompis

Monday 23 October

Jönköping sände HBK och Athletic till Superettan

Hoppet är ute för både Halmstads BK och Athletic Eskilstuna. Jönköpings Södra lämnar kvalplatsen i och med 2-0 mot Kalmar FF - och skickar dessutom bottenlagen ut ur Allsvenskan.

- En väl genomförd match, sade J-Södratränaren Jimmy Thelin till C More.

Tipsa en kompis

Monday 23 October

AFC och HBK åker ur efter J–Södras seger

Med två matcher kvar i allsvenskan är en del av bottenstriden klar.Jönköpings Södra slog Kalmar på hemmaplan. Därmed står det klart att Halmstad och AFC Eskilstuna spelar i superettan nästa år.Men dramat om vilka som ska kvalspela fortsätter.