Tipsa en kompis

2017-07-17

Klart: De sänder MFF:s CL-rysare

Nu är det klart.
Viasat sänder Malmö FF:s kvalrysare – returmatchen mot makedonska Vardar.
– Det här blev verkligen en "sista-minuten-lösning", säger MTG:s sportchef Per Nunstedt i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:09

Daniel Andersson: "Ansvaret är mitt"

Daniel Andersson är känd för att göra väldigt mycket rätt i sitt arbete som sportchef.Bedömningen han gjorde tillsammans med styrelsen om truppens förmåga att spela på två fronter var inte lika bra.– Alla har ett ansvar, men det yttersta har jag, säger han till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

15:32

MFF–stjärnans övergång hjälper skuldsatt klubb

Kingsley Sarfos tidigare klubb BW90 kommer att tilldelas 4,5 procent av övergångssumman från dennes övergång till Malmö FF.Enligt BW90:s ordförande Leif Nilsson rör det sig om 290 000 kronor.–Pengarna blir viktiga att få, säger han till Ystads Allehanda.

Tipsa en kompis

13:15

Olof Persson: ”Vi har rensat luften”

Champions League-kvalet fick ett abrupt slut.Nu har Malmö FF-truppen rensat luften efter Europamisslyckandet.– Det som kom fram var ett revanschbegär och en samsyn på hur vi ska vinna allsvenskan och ta oss vidare i cupen, säger MFF:s assisterande tränare Olof Persson.

Tipsa en kompis

10:56

Slog ut Malmö FF – kan få höga böter

MFF-fansen fick stenar och glasflaskor kastade på sig, ett knallskott smällde precis bredvid en fotograf och det bråkades på läktaren.Nu har FK Vardar anmälts till Uefas disciplinnämnd för oroligheterna runt planen i kvalmötet med Malmö FF.

Tipsa en kompis

Igår 17:03

Uppgifter: Kalmarspelare till MFF: "Finns stort intresse"

Ismael Silva Lima kan lämna Kalmar.Uppgifter till Sportbladet gör gällande att Malmö FF har lämnat ett bud på mittfältaren.– Ismael är en bra spelare, det är inget konstigt att det budas på honom, säger KFF:s sportchef Thomas Andersson–Borstam.

Tipsa en kompis

Igår 16:17

Håkan Jeppsson: "Sneglar på 2018"

Utslagna av Vardar och gick miste om mångmiljonbelopp.Nu återgår Malmö FF till jakten på det som man strävar efter varje säsong: SM–guld.– Uttåget ur Champions League påverkar inte klubben på kort sikt, säger Håkan Jeppsson, styrelseordförande i MFF.

Tipsa en kompis

Igår 14:52

Pontus Jansson: "De saknar hjärta"

Pontus Jansson hade redan bokat biljetter till Malmös match mot FC Köpenhamn.I och med förlusten mot Vardar blev det inget av det skandinaviska stormötet.–Det fanns ingen vinnarskalle för Europa, säger Jansson till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Igår 12:48

Fischers framtid oklar: "Frun får bestämma"

Nilla Fischer är sugen på att vända hem till Sverige efter en framgångsrik karriär utomlands.Frågan är bara till vilken stad flyttlasset går.– Frun (Michaela) får bestämma, jag trivs bra i både Linköping och Malmö, säger Fischer till Helsingborgs Dagblad.