Tipsa en kompis

2017-07-17

Klart: De sänder MFF:s CL-rysare

Nu är det klart.
Viasat sänder Malmö FF:s kvalrysare – returmatchen mot makedonska Vardar.
– Det här blev verkligen en "sista-minuten-lösning", säger MTG:s sportchef Per Nunstedt i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:17

LB07 jagar toppen i damallsvenskan

LB07 jagar topplagen i superjämna damallsvenskan.Efter seger över jumbon Kalmar med 2-0 har Malmölaget häng på tredjeplatsen.Samtidigt förlorade Vittsjö mot Hammarby med uddamålet.

Tipsa en kompis

Saturday 16 June

FC Rosengård vann midnattssolmatchen

Rosengård vann den speciella seriefinalen mot Piteå i midnattssolen i Kiruna.Malmölaget närmar sig därmed toppen av tabellen och ligger nu bara två poäng efter Piteå.

Tipsa en kompis

Saturday 16 June

”Man kan inte gråta som en liten bebis”

Han växte upp i Östtyskland, hotades av Stasi, överlevde cancer, spelade i storklubbar och tränade lag i både England och Norge.Nu ska Uwe Rösler använda sina erfarenheter för att försöka lyfta Malmö FF.– Jag har haft en del tunga erfarenheter både inom fotbollen och utanför fotbollen. Om det hjälper mig när jag jobbar med Malmös spelare? Det vet jag inte, men jag hoppas.

Tipsa en kompis

Friday 15 June

MFF:s förre guldhjälte på konkurrentens lista

Två allsvenska klubbar är ute efter Markus Halsti.Nu bekräftar Trelleborgs FF att Malmös förre guldhjälte finns på deras lista.– Just nu siktar jag på att spela fotboll, det är det viktigaste, säger Markus Halsti.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Hårda smällar på Uwe Röslers första träning

Hög intensitet, hårda närkamper och rejält svettigt.Uwe Rösler rivstartade som ny Malmö FF-tränare.– Det smällde en hel del, säger lagkaptenen Markus Rosenberg.– Jag har inga som helst problem med det, säger Rösler.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 June

Malmö accepterar bud på mittbacken

Franz Brorsson, 22, är på väg bort från Malmö FF.Enligt personer med insyn i affären har MFF accepterat ett bud på mittbacken.– Inga kommentarer, säger vd:n Niclas Carlnén.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 June

Därför ska det tändas en liten varningslampa

Malmö FF gick från Åge Hareide till mysfarbrorn Allan Kuhn och vidare till analytikern och strategen Magnus Pehrsson.Nu är klubben tillbaka där den började.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 June

”Jag hoppas vi får en spark i rumpan”

Malmö FF:s nye tränare Uwe Rösler har tidigare försökt värva Rasmus Bengtsson.Nu hoppas mittbacken att den nye tränaren kan ställa hårda krav som kan ge MFF ett lyft.– Jag hoppas han kommer in och kan höja gruppen lite och att vi får en spark i rumpan, säger Rasmus Bengtsson.