Tipsa en kompis

2017-07-17

"Jag har inte hört Ronaldo säga det"

Cristiano Ronaldos framtid i Real Madrid är alltjämt osäker - nu ger Fernando Morientes sin dom.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 19:36

JUST NU: Bekräftar – är överens om Morata

Real Madrid och Chelsea är överens om Alvaro Morata.Det bekräftar Londonklubben på sin hemsida. Nu måste Chelsea enas om det personliga kontraktet med spelaren innan övergången kan slutföras.

Tipsa en kompis

Igår 14:00

Uppgifter: Lämnar Real för PL-gigant

UPPGIFT: Real Madrid ser ut att bli av med högerbacken Danilo – precis som planerat. Enligt silly-gurun Gianluca Di Marzio är han nämligen på väg till Manchester City – och klubbarna ska redan vara överens.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 July

Cristiano Ronaldos flickvän är gravid

Cristiano Ronaldo har precis fått två tvillingar – men nu är minst ett till barn på gång.Ronaldo har avslöjat att hans flickvän Georgina Rodriguez är gravid.– Jag är väldigt lycklig, säger Ronaldo till El Mundo.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 July

"Ett allvarligt brott, det är förnedrande"

Cristiano Ronaldo fick tvillingar med hjälp av en surrogatmoder.Nu får han kritik från läkaren Gentil Martins.– Det är ett allvarligt brott, säger Martins enligt Daily Mail.

Tipsa en kompis

Sunday 16 July

Uppgifter: Juventus nobbade miljardbud

Chelsea är på anfallsjakt. Det har surrats om både Pierre-Emerick Aubameyang och Alvaro Morata från Real Madrid. Nu kastas nästa namn in i den flammande bägaren.

Tipsa en kompis

Sunday 16 July

Mourinho om Ronaldo: "Omöjligt"

Cristiano Ronaldo, 32, har aldrig hymlat med att han trivdes ypperligt under tiden i Manchester United. Det har spekulerats om en återkomst för portugisen - men den ser inte ut att komma den här sommaren.

Tipsa en kompis

Saturday 15 July

Man United ställer ultimatum till Real

Real Madrid har under en längre tid haft David De Gea i sitt sikte.Nu har Manchester United kommit med ett ultimatum till den spanska storklubben.Toni Kroos ska ingå i alla slags förslag Real Madrig kommer med - annars blir det ingen övergång.

Tipsa en kompis

Friday 14 July

Officiellt: U21-stjärna klar för Real Madrid

Efter jättesuccén i U21-EM:Nu är Dani Ceballos helt klar för Real Madrid.Mittfältaren har skrivit på ett sexårskontrakt, meddelar den spanska storklubben på sin hemsida.