Tipsa en kompis

2017-07-17

Svenske talangen jagas av Bayern München

Han har provtränat med både Bayern München och Manchester United.Nu är 16-årige Alex Timossi Andersson aktuell för en övergång till den tyska giganten redan i sommar, skriver Helsingborgs Dagblad.– Jag tycker att det är jättekul, det är ju en av världens största klubbar, säger Timossi Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:21

Vreden mot Henry – efter övergången

Alexis Sánchez pratade med Thierry Henry och sen flyttade han till Manchester United.Nu rasar flera Arsenal-fans mot legendaren – och vissa kräver att hans staty utanför Emirates Stadium rivs, skriver Daily Mail."Han är en riktig orm", skriver en supporter.

Tipsa en kompis

12:51

"En brutal chock, äcklas av det här"

Han ryktas vara på väg till Manchester United.Nu har Lucas Moura sagt sitt om sin nuvarande situation i PSG.

Tipsa en kompis

08:11

Zlatans hälsning efter storaffären

Det rör på sig i Manchester United.Nu har Zlatan Ibrahimovic sagt sitt om saken.

Tipsa en kompis

Igår 19:50

Alexis rasande efter United-övergången

Alexis Sánchez lämnar Arsenal för Manchester United.Nu tackar chilenaren för sin tid i Arsenal – och kommer med vass kritik mot några av klubbens gamla spelare."De pratar, men vet ingenting och det skadar", skriver Sánchez på Instagram.

Tipsa en kompis

Igår 19:03

JUST NU: Super– affären bekräftad

Alexis Sánchez är klatr för Manchester United.PL-klubben presenterade chilenaren under måndagskvällen – samtidigt som Arsenal gjorde detsamma med Henrikh Mkhitaryan.

Tipsa en kompis

Igår 09:59

"Det säger ju allt – hade ingen chans"

Alexis Sanchez väntas bli presenterad av Manchester United i dag.Nu förklarar Arsène Wenger varför de släpper sin stora anfallsstjärna.– Jag förstår inte varför någon vill lämna Arsenal, säger fransmannen till Daily Mirror.

Tipsa en kompis

Igår 06:43

Domen: De får panik när Sanchez kommer

Alexis Sánchez väntas sätta skräck i Manchester Uniteds motstånd.Och i det egna laget?De andra anfallarna lär drabbas av panik, menar klubbikonen Paul Ince.– Ingen av dem är på samma nivå som Sánchez, säger han enligt Daily Mirror.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Martial räddade Man United med drömmål

Manchester United tog tre sköna poäng borta mot Burnley.Men för svensk del blev det ingen rolig eftermiddag.Victor Nilsson Lindelöf fick inte ens plats på bänken.