Tipsa en kompis

2017-07-17

Allsvenska målvakten blir borta i en månad

Östersunds målvakt Andreas Andersson trampade snett i det allsvenska mötet med Djurgården i helgen och blir borta från spel i minst fyra veckor, rapporterar P4 Jämtland.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Elfsborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Elm målskytt – i division 6

David Elm har lämnat Kalmar FF, men inte fotbollen.Under torsdagskvällen gjorde den Premier League-meriterade anfallaren mål – i division 6.– Det var det snyggaste målet jag någonsin gjort, säger David Elm till Barometern.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Räddade straff – och räddade poäng åt ÖFK

Det har stormat rejält kring Östersund det senaste dygnet.Mitt i härvan kring ordföranden Daniel Kindberg spelade ÖFK match mot Kalmar FF.En match där de lyckades rädda 1-1 tack vare målvakten Andreas Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 16 April

”Det känns som ett farväl för honom…”

Bröndby har inte förlorat på 23 matcher.Samtidigt kan en av lagets svenskar vara på väg bort från klubben.Johan Larsson, 27, sitter på ett utgående kontrakt.– Jag förhandlar inte med Bröndby, säger han till Ekstrabladet.

Tipsa en kompis

Sunday 15 April

Gais-tränaren sågar sitt lag efter förlusten

GÖTEBORG. De har oftast spelat tillsammans.Men när Falkenberg kom till Gamla Ullevi för att möta Gais möttes tvillingarna Anton och Calle Wede för fjärde gången i karriären.– Det var mest i spelargången före som det var speciellt, säger Gais-Calle.Brorsan Anton åkte hem med poängen – medan Calle och hans lagkamrater sågades av sin tränare.

Tipsa en kompis

Monday 2 April

Stor irritation efter Ishizakis utvisning

Slutminuterna av Elfsborg-Malmö blev dramatiska.Markus Rosenberg var inblandad i ett bråk med flera andra Elfsborgsspelare.Dessförinnan blev Stefan Ishizaki utvisad – och blev rejält uppretad.

Tipsa en kompis

Saturday 31 March

Ishizakis oro: ”Kan bli tufft”

Konkurrensen på Elfsborgs mittfält blir stenhård den här säsongen.En av de som tampas om speltid är hemvändaren Stefan Ishizaki, 35, tillbaka i klubben han tillhörde 2006–2013.– Sätter vi spelet från dag ett kan vi komma högt upp, klarar vi inte det kan det bli tufft också, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 March

”Ersättaren” startar mot Rumänien i kväll

CRAIOVA. Johan Larsson sitter på ett utgående kontrakt med Bröndby.Efter säsongen kan landslagets högerback lämna den danska storklubben.- Vi får se vad som händer, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 24 March

”Har svårt att se Zlatan sitta bland vanligt folk”

Zlatan Ibrahimovic är klar för LA Galaxy.Men vad är det för klubb egentligen?Och vilken status får ”Ibra” i det nya landet?– Han kommer passa jättebra, stjärnor får ta större plats i USA, säger Stefan Ishizaki.