Tipsa en kompis

2017-07-17

Barnen kan avslöja Zlatans framtidsplan

Zlatan Ibrahimovic kanske stannar kvar i Manchester United trots allt. Det menar The Sun – som pekar på Zlatans planer för sönerna som bevis.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:31

Här dyker Zlatan upp i Stockholm

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är på semester i Stockholm.I dag tog sig fotbollsstjärnan tid att fotograferas med fans vid restaurang Broms på Karlaplan.– Han var jättegenerös. Jag sa att jag var lite starstruck och hade samlat mod för att fråga om bild, och han bara: ”Ja, kom hit grabben. Absolut, absolut”, säger Martin Magnusson, 21.

Tipsa en kompis

06:32

"Om han kan spela med Ibrahimovic så..."

Romelu Lukaku förväntas bli Manchester Uniteds stora målskytt de kommande säsongerna.Bakom honom står Marcus Rashford redo att även han leverera för storklubben.Och Jose Mourinho tror det inte kommer bli något problem för Rashford att spela med Lukaku.– Om han kan spela med Zlatan i samma lag så kan han spela med Lukaku, säger han till The Joe.

Tipsa en kompis

Friday 21 July

Klubben: "Betyder att vi nobbar Ibra"

Zlatan Ibrahimovic står fortfarande utan klubb i sommar.Och minst en klubb har öppet gått ut och slagit fast att man inte är med i jakten på svensken.

Tipsa en kompis

Thursday 20 July

Zlatans nya hälsning: "Kungen är tillbaka"

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka från sin knäskada. På Instagram har "Ibra" lagt upp ett inlägg där han rehabiliteringstränar - med ett rätt tydligt budskap."Styrka är inget utan kontroll", skriver Zlatan.Samtidigt kan man skymta en person i bakgrunden som säger."Kungen av fotbollen, är på väg tillbaka".

Tipsa en kompis

Thursday 20 July

"Zlatan dök upp vid Seven Eleven"

Zlatan Ibrahimovic har spenderat helgen i Stockholm.Svenskstjärnan har unnat sig ett besök på en lyxkrog i centrala Stockholm, besökt ett kändisgym och en biltur i sin gula Ferrari tillsammans med nära vännen Alexander Östlund.– Zlatan dök upp runt hörnet vid Seven Eleven, precis utanför Soap Bar, säger Chamiram Soulaka.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 July

"Lämnade med en stulen cykel – återvände i Ferrari"

Zlatan Ibrahimovic omgärdas av flyttrykten. Men under tiden spenderar svensken sin tid i Stockholm med kompisen Alexander Östlund.Zlatan har synts till i centrala Stockholm under helgen. På tisdagen publicerade Östlund en bild på en gul Ferrari som körs av just "Ibra"."Lämnade med en stulen cykel. Återvände med en Ferrari", skriver Östlund på Instagram.

Tipsa en kompis

Sunday 16 July

Zlatan ska tillbaka till superkirurgen

För ett par dagar sedan öppnade José Mourinho för sensationell fortsättning för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United. Nu tar han nästa steg för att förverkliga återkomsten - ett återbesök hos superläkaren Freddy H. Fu.

Tipsa en kompis

Sunday 16 July

Zlatan nobbas: Blir inte Årets skåning

Zlatan Ibrahimovic vann tre nya titlar med Manchester United.Men den svenske storstjärnan får fortsätta att vänta på att bli "Årets skåning" för första gången.Trots att Zlatan fick många röster snuvades han på priset som gick till antikexperten Karin Laserow.