Tipsa en kompis

2017-07-17

AIK:s besked: "Han är ett huvudspår"

Enligt Hamburger Morgenpost är Nabil Bahoui nära schweiziska Grasshoppers.Om "Nabbe" väljer att flytta hem till Sverige - står AIK redo att göra ett försök.– Han är ett huvudspår för AIK om han väljer att spela i Sverige igen, säger Björn Wesström till FotbollDirekt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 13 November

Beskedet: Mellberg får träna BP i allsvenskan

Olof Mellberg får fortsätta träna Brommapojkarna.Hans tränardispens för allsvenskan 2018 är beviljad.BP:s klubbdirektör Henrik Nilsson bekräftar uppgifterna i Fotbollskanalen.- Vi har fått besked om att vi har en möjlighet att kontraktera Olof som huvudtränare inför nästa år, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Friday 10 November

AIK värvar spelare – från succélaget

Här är spelaren som ser ut att bli nästa AIK-värvning.Enligt SportExpressens uppgifter är Brommapojkarnas målvakt Budimir Janosevic överens med "Gnaget" - och väntas presenteras inom de närmaste veckorna.

Tipsa en kompis

Monday 30 October

Avgjort före slutomgången

Klart i toppen. Klart i botten. Så kan man summera Superettans näst sista omgång. Klart i toppen innebär att Brommapojkarna och Dalkurd tar hand om de allsvenska platserna och att Trelleborg får kvala. Klart i botten innebär att Syrianska och Åtvidaberg får lämna.

Klart är också att Frej tvingas till kval för nytt kontrakt. Just nu ligger även Norrby på negativ kvalplats. Varberg, Gefle, Örgryte och GAIS riskerar också att tvingas kvala. På lördag klockan 18 är serien färdigspelad och då blir också alla frågor besvarade.

Tipsa en kompis

Monday 30 October

Tillbaka på Värendsvallen – lurade BP på serieseger

Tillbaka på gamla klassiska Värendsvallen.Då avslutade Öster hemmaspelet i superettan på ett snyggt sätt och tog en poäng mot Brommapojkarna som kommit till Växjö för att fixa seriesegern.

Tipsa en kompis

Thursday 26 October

Öster tvingas flytta match planen för dålig för spel

Myresjöhus arena kommer att få hybridgräs, men det räddar inte måndagens hemmamatch mot Brommapojkarna.Matchen flyttas då planen inte är i skick dugligt nog för superettan.- Det är bara tråkigt. Tråkigt för oss, säger Matias Concha till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Wednesday 25 October

BP - ingen storklubb, men en stor klubb

Går det att kombinera bredd och elit? Är det möjligt att rasa från Allsvenskan till division 1 på två år och sedan ta raka vägen upp genom två divisioner?

Fråga Brommapojkarna. Välkomna tillbaka!

Tipsa en kompis

Tuesday 24 October

BP tillbaka i Allsvenskan

Brommapojkarna, nykomlingar i Superettan den här säsongen, har säkrat avancemang till Allsvenskan. Luca Gerbino Polo blev stor matchhjälte mot Dalkurd när han nickade in segermålet i den 82:a minuten.

Tipsa en kompis

Tuesday 24 October

Brommapojkarna klara för allsvenskan

Brommapojkarna är ett allsvenskt lag 2018.Olof Mellbergs manskap var starkast i toppmötet mot Dalkurd och vann med 1-0.Luca Gerbino Polo blev stor hjälte med matchens enda mål.