Tipsa en kompis

2017-07-17

AIK:s besked: "Han är ett huvudspår"

Enligt Hamburger Morgenpost är Nabil Bahoui nära schweiziska Grasshoppers.Om "Nabbe" väljer att flytta hem till Sverige - står AIK redo att göra ett försök.– Han är ett huvudspår för AIK om han väljer att spela i Sverige igen, säger Björn Wesström till FotbollDirekt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 22:25

Dalkurd och Trelleborg tunga vinnare i Superettan

Med sex omgångar kvar går Superettan in i ett ovisst och spännande skede. I toppen gjorde Dalkurd ett litet ryck som tabelletta tack vare sent segermål i Gävle samtidigt som Norrby överraskade mot Brommapojkarna och vann med matchens enda mål. I toppen befäste också Trelleborg sin tredjeplats tack vare 1-0 borta mot Öster samtidigt som man närmade sig BP.

På den nedre halvan byter lagen platser med varandra i kampen om kontrakt och/eller negativt kval. För formsvaga Åtvidaberg börjar dock räddningsplankorna försvinna...

Tipsa en kompis

Tuesday 12 September

Hoppet lever för HIF: "Sju finaler kvar nu"

Kvittering mot Brommapojkarna i 90:e minuten.Trots en man utvisad.
Då tror Helsingborgs matchhjälte fortfarande på allsvenskan.
– Vi har sju finaler kvar nu, säger Johan Persson.

Tipsa en kompis

Sunday 10 September

Gefle på säker mark i Superettan

När tre av seriens topplag – Brommapojkarna, Trelleborg och Helsingborg - spelar på måndag och tisdag toppar Dalkurd tabellen, en poäng före BP. Om det är spännande i toppen är det minst lika ovisst på den nedre halvan där Gefle för första gången återfinns på rätt sida om det negativa kvalstrecket.

Detta efter en stark vändning hemma mot Norrby då 0-2 blev 3-2. Åtvidaberg är ny jumbo efter 0-1 mot Frej. Både Gefles och Frejs segermål kom på tilläggstid och båda lagen fick en spelare utvisad.

Tipsa en kompis

Saturday 9 September

Östersund klättrar – efter seger med 3-0

Östersund fortsätter att gå starkt i allsvenskan.2-0-segern borta mot IFK Norrköping följdes i dag upp med en enkel 3-0-seger mot AFC Eskilstuna.Tim Björkström öppnade målskyttet med sitt första mål för klubben.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 September

Svenska anfallstalangen klar för Premier League

Det hann inte bli klart innan transferfönstret stängde.I stället lämnar Brommapojkarnas anfallstalang Viktor Gyökeres superettanklubben efter säsongen. 19-åringen har gjort klart med den nya Premier League-klubben Brighton från nästa år.

Tipsa en kompis

Monday 4 September

Trelleborg ny trea

Efter Trelleborgs bortaseger mot Syrianska fick tränaren Patrick Winqvist frågan i Trelleborgs Allehanda:

"Hur förklarar man att Falkenberg vinner mot serieledaren Brommapojkarna med 5-1 borta för att sex dagar senare förlora med 4-0 hemma mot jumbon Gefle?"

Winqvist svarade: "Det är Superettan, där är inget som vanligt. Det visar att det inte finns några lätta matcher."

Trelleborg är ny trea på just Falkenbergs bekostnad och vinner Dalkurd tisdagens bortamatch i Helsingborg blir Borlänge-klubben ny tabelletta.

I Superettan - där allt händer…

Tipsa en kompis

Monday 28 August

Dramatiken tätnar i Superettan

Det är inte ofta Brommapojkarna förlorar, men när tabellettan gjorde det hemma mot Falkenberg var det med besked, 1-5. Samtidigt vann Dalkurd som vanligt hemma på Domnarvsvallen vilket innebär att Borlängelaget nu bara är en poäng efter BP i tabelltoppen.

Bakom dessa giganter går kampen vidare om den allsvenska kvalplatsen för att inte tala om all dramatik som utspelar sig på den nedre halvan där det handlar om nya kontrakt. Nio omgångar återstår.

Tipsa en kompis

Thursday 24 August

Svensken till PL i stor miljonaffär

Brommapojkarnas anfallare Viktor Gyökeres säljs till Premier League.Enligt SportExpressens uppgifter är BP:s stjärnskott klar för Brighton & Hove Albion FC - och övergångssumman hamnar på omkring 10 miljoner kronor.Gyökeres har jagats av flera allsvenska klubbar däribland Hammarby, Djurgården, AIK, IFK Norrköping och IFK Göteborg.