Tipsa en kompis

2017-07-17

AIK:s besked: "Han är ett huvudspår"

Enligt Hamburger Morgenpost är Nabil Bahoui nära schweiziska Grasshoppers.Om "Nabbe" väljer att flytta hem till Sverige - står AIK redo att göra ett försök.– Han är ett huvudspår för AIK om han väljer att spela i Sverige igen, säger Björn Wesström till FotbollDirekt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 10 January

Lämnar Östersund – för allsvensk rival

Tim Björkström lämnar Östersund.Ny klubbadress: Allsvenska rivalen Sirius.– Vi har jobbat länge för att få hit Tim och är jätteglada för det, säger tränaren Kim Bergstrand till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 8 January

BP värvar målkung – från superettan

Brommapojkarna fortsätter att förstärka inför den allsvenska säsongen.Nu har man gjort klart med den norske anfallaren Bajram Ajeti från Gefle.–Jan kommer att ställa till det för många försvar i allsvenskan, säger sportchefen Daniel Majstorovic i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Saturday 16 December

Bekräftar: Östersund lägger ett rekordbud

Östersund jagar nyförvärv inför nästa säsong.Nu bekräftar klubbens ordförande Daniel Kindberg att man är redo att öppna plånboken för Brommapojkarnas Kevin Kabran.Och det rejält.–Jag kan säga att det är det högsta budet som vi lagt i Östersunds historia, säger Kindberg till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Portugis tar över Brommapojkarna

Här är Brommapojkarnas nye huvudtränare.Enligt SportExpressens uppgifter blir det förre Kongsvingertränaren Luis Pimenta som anställs av klubben.36-åringen presenteras på en presskonferens klockan 16.00 under onsdagen.

Tipsa en kompis

Friday 8 December

Spelprogram Allsvenskan 2018

Spelprogrammet för Allsvenskan 2018 är klart. Huvuddatum för premiäromgången är 4 april där årets mästare Malmö FF inleder borta mot IF Elfsborg. För nykomlingarna IF Brommapojkarna och Dalkurd väntar bortamatcher mot IFK Norrköping och AIK. Spelprogrammet visar huvuddatumet för omgången - den 13 december fastställs omgång 1-11 vid spelordningsmötet.

Tipsa en kompis

Thursday 7 December

Nabil Bahoui kan lämna Grasshopper

Nabil Bahoui skrev på för Grasshoppers i somras. Men redan nu kan svensken lämna.Enligt schweiziska Blick är Bahoui missnöjd med speltiden och kan vara på väg bort.

Tipsa en kompis

Thursday 23 November

Ryktet: Mellberg kan flytta till AIK

Olof Mellberg, 40, lämnade Brommapojkarna tidigare i veckan.Nu lanserar den tidigare landslagsbacken Erik Edman en teori om Mellbergs framtid.Enligt Edman vill AIK ha Mellberg som tränare nästa säsong.Det uppger han i NordicBets podcast Ljugarbänken.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

AIK värvar – från lokalrival

SportExpressens avslöjande stämde.AIK har värvat Budimir Janosevic från IF Brommapojkarna.