Tipsa en kompis

2017-07-17

Tillbaka i allsvenskan - köps loss från Gefle

Här är Halmstad BK:s drag för att lyfta från botten av allsvenskan.Enligt SportExpressens uppgifter köper HBK loss Gefle IF:s anfallare Johan Oremo för omkring en miljon kronor.Övergången väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Halmstad

Grundat år: 1914

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 15 June

Till sjukhus efter spark i skrevet: ”Det blödde”

Halmstadsspelaren Thomas Boakye fick uppsöka akuten och stanna på sjukhus över natten efter en olycklig smäll i segern mot Helsingborg.En motståndares dubbar tog illa och HBK-spelaren blödde rejält efteråt.– Det var katastrofalt, säger Thomas Boakye.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Ett getingbo – det talar för både HBK och HIF

Från årets bottennapp till säsongens bästa insats – på fem dagar.Det är den typen av svar som kan göra Halmstads BK till en allsvensk kandidat i höst.Superettans toppstrid är i nuläget ett femmannarace – men det kan mycket väl tala för både HBK och HIF i kampen om allsvenska platser.

Tipsa en kompis

Saturday 9 June

Sommarplan spräckt – chock mot bottenlag

Tre raka hemmamatcher – som ska ge nio poäng.HBK:s sommarplan är tydlig. Men toppjakten fick en törn i sommarvärmen när nästjumbon BK Frej chockade och kryssade (2-2) på Örjans Vall.

Tipsa en kompis

Friday 1 June

Roy Hodgson vänder tillbaka till Halmstad

Guldmakaren Roy Hodgson, 71, återvänder till Halmstad.Han tar med sig Premier League-laget Crystal Palace.Allt blev klart under fredagen.– Det är Roy som legat på för att få möta HBK i en träningsmatch, säger klubbchefen Susanne Nilsson.

Tipsa en kompis

Thursday 24 May

Kan lämna – trots succén: "Fribiljett"

Karl-Johan Johnsson har varit given förstemålvakt i Guingamp och Ligue 1.Nu kan han lämna för en ny klubb.- Vi hade en överenskomelse att jag kunde lämna efter två år, så jag har en fribiljett nu kan man säga, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 23 May

Landskrona missade drömläget mot HBK

Landskrona Bois missade drömläget att sänka Halmstads BK i superettan.– Vi är inte nöjda med 0-0. Vi var värda tre poäng, säger Adi Nalic i Bois.

Tipsa en kompis

Monday 21 May

Fina hyllningen till Dahlberg: ”Ett monster”

BORÅS. Tungt poängtapp i matchens sista sekund.Efter 1–1 borta mot Elfsborg valde Blåvitts Emil Salomonsson att tokhylla målvakten Pontus Dahlberg.– Han är ett monster i dag, säger Salomonsson.

Tipsa en kompis

Sunday 20 May

Anfallstalangen bakom HBK:s tredje raka vinst

Anfallstalangen Gabriel Gudmundsson visade storform mot IFK Värnamo.19-åringen gjorde två mål i 3–1-segern – innan han linkade ut med en skadekänning.