Tipsa en kompis

2017-07-24

Klart: Juventus värvar från Serie A-rivalen

Juventus gör en profilvärning.Yttermittfältaren Federico Bernardeschi är klar för klubben.Han lämnar därmed Fiorentina.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Juventus

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:38

”Drömlottning för alla United-fans”

Nu är den färdiglottad, kvartsfinalomgången i Champions League.Matcherna blir som följer: Barcelona-Roma, Sevilla-Bayern München, Juventus-Real Madrid och Liverpool-Manchester City.– Jag är redan arg, säger Jürgen Klopp.

Tipsa en kompis

12:13

Här är kvartsfinalerna i Champions League

Nu är den färdiglottad, kvartsfinalomgången i Champions League.Matcherna blir som följer: Barcelona-Roma, Sevilla-Bayern München, Juventus-Real Madrid och Liverpool-Manchester City.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 March

Inte direkt rättvist – men det är inte fotboll heller

En sumpad matchboll i Turin.En bortslösad i London.Till slut gav Tottenham ett finger, och då gjorde Juventus som de vet att man måste göra på den här scenen: Tog hela handen.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 March

Bröt förbannelsen – avgjorde jättedramat

Juventus hade aldrig vunnit en UEFA-match i London.Då klev den argentinska duon Gonzalo Higuain och Paulo Dybala fram, bröt förbannelsen och sköt "Bianconeri" till åttondelsfinal.Men Juventus var illa ute, och räddades av en sen rensning på mållinjen signerad Andrea Barzagli.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Drömläge för Juventus efter Napolis storförlust

Napoli jagar sin första ligatitel på 28 år.Men på lördagskvällen åkte man på en blytung förlust hemma mot Roma.Nu har Juventus chansen att ta över serieledningen.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 February

Ilskan: ”Vi förlorade faktiskt inte med 0-8”

Juventus tappade en tidig 2-0 ledning till 2-2 i hemmamatchen mot Tottenham. Efter matchen var Max Allegri arg på frågorna på från journalisterna.– Det blev 2-2, inte 0-8, fick Allegri ur sig ilsket på presskonferensen.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 February

Det spelar ingen roll – de skulle stängt det här

Juventus kom ut på planen och visade var skåpet skulle stå.Det stod kvar i åtta minuter.Sedan slog ett urstarkt Tottenham sönder det skåpet, och snickrade ihop ett eget.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 February

Mardrömsstart för Tottenham

Gonzalo Higuain ser ut att frälsa sitt Juventus i CL-åttondelen.Mot Tottenham smällde han nämligen in två mål de första två minuterna.– Det är en makalös mardrömstart för Tottenham, säger Glenn Strömberg i TV6.