Tipsa en kompis

2017-07-29

Dalkurd FF delade poängen med Degerfors IF i superettan

Dalkurd FF spelade lika mot Degerfors IF på hemmaplan i superettan på lördagen.
Bortalaget ledde i paus och lagen fick med sig varsin poäng från mötet. Matchen slutade 1-1 (0-1).

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Degerfors IF

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 8 December

Malmötalangen är klar för superettan

Ena storebrodern, Nazad, spelade för Udinese.Andra, Rebin, spelar för Hammarby.Nu kan Kvällsposten avslöja att Alan Asaad är klar för Degerfors i superettan.

Tipsa en kompis

Saturday 21 October

HIF missade chansen att pressa Trelleborg

Helsingborgs IF lyckades inte sätta press på Trelleborgs FF i superettans toppstrid.Efter 1-1 mot Degerfors är hoppet ut.– Det känns tungt. Vi tog inte sista chansen, säger HIF-kaptenen Peter Larsson till C More.

Tipsa en kompis

Thursday 5 October

Degerfors IF vann mot Åtvidabergs FF i superettan

Degerfors IF tog full pott mot Åtvidabergs FF på bortaplan i superettan på söndagen. Degerfors IF hade övertaget redan i paus och vinstsiffrorna skrevs till 3-1 (2-0).

Tipsa en kompis

Friday 8 September

Öster tappade i jakten på kvalplatsen

Öster fick nöja sig med en poäng borta mot Degerfors.Ett tungt poängtapp för Växjölaget i jakten på den allsvenska kvalplatsen.

Tipsa en kompis

Sunday 20 August

Tio omgångar kvar i Superettan

Två tredjedelar av Superettan är spelade. Brommapojkarna toppar och står med ena benet i Allsvenskan. Dalkurd skuggar och har också skaffat sig ett tabelläge som tyder på allsvensk fotboll 2018.

Om den allsvenska kvalplatsen är det desto hårdare med Falkenberg, Helsingborg, Trelleborg, Öster och Degerfors som de hetaste kandidaterna. På den nedre halvan är det också mycket jämnt då det gäller vilka lag som tvingas åka ut direkt och kvala för att hänga kvar.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 August

Trelleborg ny trea i Superettan

Oavgjort för topplagen Brommapojkarna och Dalkurd och totalt fem kryss i Superettans 19:e omgång. BP spelade 1-1 borta mot Varberg. Samma resultat för Dalkurd i Värnamo samt mellan Öster-Gefle och Degerfors-Falkenberg. Åtvidaberg-Örgryte blev 0-0.

Trelleborg hade målfest hemma mot Norrby och efter 5-1 är Skåneklubben ny trea. Omgångens mest uppseendeväckande resultat hämtar vi från Täby och Vikingavallen där Frej besegrade Helsingborg med 4-0.

Tipsa en kompis

Thursday 10 August

Skyttekungen frälste TFF – som jagar topplagen

Salif Camara Jönsson frälste Trelleborg mot Degerfors i slutminuterna.Superettans skyttekung gjorde sitt 14:e mål och nu har TFF häng på kvalplatsen.

Tipsa en kompis

Sunday 30 July

Full pott för bottenlagen när Frej skrällde

Frej stod för säsongens knall i Superettan då man vann med 1-0 borta mot tabellettan Brommapojkarna. Didi Rashidi blev matchhjälte med sitt tidiga mål. Dalkurd mäktade inte med att ta in tre poäng på BP då de endast fick 1-1 hemma mot Degerfors. Bättre gick det för trean Helsingborg som vann borta mot Syrianska med 2-1.

Nu var det inte bara Frej som tog full pott av seriens två bottenlag. Även Gefle visade att man vill vara med och slåss om nytt kontrakt genom hemmaseger mot GAIS med 2-1. Och så sattes det ett nytt publikrekord i Falkenberg då 4 940 åskådare såg v...


Läs mer »