Tipsa en kompis

2017-08-27

Ishizaki: "Han ska ha rött kort där"

AIK-spelarna var rejält förbannade på domaren Stefan Johannesson i slutminuterna.Orsaken var att man ansåg att Djurgårdens Jonas Olsson borde ha blivit utvisad för en handsboll.– Jag tycker han ska ha rött kort, säger Stefan Ishizaki.– Jag tycker att Stefan (Johannesson) visar ganska bra känsla där, säger Olsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Bromwich

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Jonas Olssons ord var ett svek

Det finns bra tillfällen att vädra missnöje, och sedan finns det jättedåliga.Jonas Olsson kom till Djurgården för att sprida professionalism.I halvtid mot Kalmar bjöd han på ett svek.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Fansen ursinniga: ”Jag förstår dem”

Förlusten mot Kalmar var Djurgårdens femte raka utan vinst.Under matchen buade publiken ut laget och efter matchen krävde vissa supportrar att få prata med Jonas Olsson – som vägrade.– Jag förstår besvikelsen, säger sportchefen Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Olssons känga mot Dif i halvtidspausen

Djurgården buades ut av hemmapubliken i första halvlek då man låg under med 1-0 mot Kalmar. I halvtid sågade mittbacken Jonas Olsson det egna transferfönstret.– Det är svårt när man har en spelarrekrytering där man har en forward och en ytterback i hela truppen och sex mittbackar och sex yttermittfältare. Vi har vad vi har liksom, säger Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Djurgården mot Kalmar i fotbollsallsvenskan

Efter Kalmardominans och bortaledning 1–0 buades Djurgården ut av hemmapubliken i paus.
Då totalsågade DIF-mittbacken Jonas Olsson truppbygget.
– Vi har en forward och en ytterback, men sex mittbackar. Det finns ingen balans, säger han till C More i paus

Tipsa en kompis

Thursday 2 August

JUST NU: Utslagna efter jättedramatik

En olycka kommer sällan ensam.I förlängningen släppte Andreas Isaksson ut en enkel frispark rakt ut i straffområdet. I sekvensen orsakade Jonas Olsson straff.2-1 till Mariupol och slut på Europaäventyret för Djurgården.

Tipsa en kompis

Sunday 29 July

”Blåser ju inte straff om man inte filmar...”

Linus Hallenius var nära att peta in Sundsvalls ledningsboll borta mot Dif.Men efter en duell med Jonas Olsson gick bollen högt över och Hallenius ville ha straff.– Vad fan ska jag säga. Vi vill inte att folk ska filma men de blåser inte straff om man inte gör det, säger Hallenius till C More i paus.

Tipsa en kompis

Friday 27 July

Djurgårdens besked – efter anfallskrisen

Jonas Olsson vill se en anfallsvärvning till Djurgården.Nu får han åtminstone sällskap av en forward på träning – sydafrikanen Bonginkosi Ntuli är på plats för ett test med laget.

Tipsa en kompis

Thursday 26 July

”Det är klart att det skrivs grejer man blir ledsen av”

Jonas Olsson hamnade i händelsernas centrum när han tog ett strypgrepp på BK Häckens Alexander Jeremejeff.Nu berättar han om situationen, kulturkrocken efter tiden i England och framtiden. – Det var en onödig grej av mig, säger Jonas Olsson.