Tipsa en kompis

2017-09-05

Grattis, Pär Hansson!

I tisdagens toppmatch mot Dalkurd gör Helsingborgs IF:s målvakt Pär Hansson sin 200:e match för klubben.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 6 October

Henke på bänken – då vann Ängelholm

Henrik Larsson tog plats på bänken.Då tog Ängelholms FF en viktig trepoängare.– Utan att dra för stora slutsatser kring hur det påverkade matchen, men om jag utgår ifrån mig känns lösningen jättebra, säger huvudtränaren Alexander Tengryd till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Thursday 4 October

Henrik Larssons första ord om det nya jobbet

Henrik Larsson åkte ur allsvenskan med Helsingborgs IF, lämnade klubben och svensk fotboll.Nu är han tillbaka – och jobbar gratis.– Jag har inget kontrakt med Ängelholm, och jag tar ingenting betalt, säger Larsson till solidsport.com.

Tipsa en kompis

Thursday 4 October

Avslöjar spelet bakom värvningen av Henke

Ängelholms FF skrev Henrik Larssons namn överst på en önskelista under ett krismöte.Två dagar efter första samtalet briserade bomben i fotbolls-Sverige. Här berättar ordförande Mikael Modig hur det gick till när den svenske fotbollslegendaren övertalades till att hjälpa division 1-laget.– Det är behjärtansvärt att han tar sig tiden. Han är eftertraktad av många, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 3 October

Här är Henrik Larssons nya tränarjobb

Henrik Larsson gör tränarcomeback – fotbollslegendaren har skrivit på för division 1-laget Ängelholm.

Tipsa en kompis

Wednesday 3 October

Uppgifter: Här är Henrik Larssons nya tränarjobb

Här är Henrik Larssons nya jobb inom fotbollen.Enligt Helsingborgs Dagblad är den svenske landslagsikonen klar för Ängelholms tränarstab.Ängelholm spelar just nu i division 1 södra.

Tipsa en kompis

Tuesday 2 October

”Matcherna nu är de viktigaste i karriären”

IFK Göteborg har fyra poäng ned till kvalplats och slåss för sin existens i allsvenskan. Härnäst väntar två viktiga matcher mot BP och Trelleborg.– Det är skarpt läge. Matcherna nu är de viktigaste i min karriär, säger Emil Salomonsson.

Tipsa en kompis

Friday 28 September

Daniel Andersson, 45, gör comeback i HIF

Målvakten Daniel Andersson gör comeback, igen. Precis som 2015 gör han comeback på grund av skador i Helsingborgs trupp. Pär Hansson blir borta resten av säsongen.

Tipsa en kompis

Friday 28 September

Allsvensk profil gör comeback som 45-åring

Pär Hansson är skadad och missar resten av säsongen.Då blir krisdraget att kalla in veteranen Daniel Andersson – 45 år ung.– Det känns så klart underbart. Att förklara vad HIF betyder för mig blir tramsigt att snacka om. HIF har alltid funnits i hjärtat, säger Andersson i ett pressmeddelande.