Tipsa en kompis

2017-09-10

AIK:s ilska – efter bortdömda målet

AIK och Hammarby fick med sig en poäng vardera från söndagens derby.I den andra halvleken såg Johan Blomberg ut att ha kvitterat för AIK – men målet dömdes bort.Stefan Ishizaki gestikulerade ilsket mot domaren efter beslutet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 10:30

Malmö FF måste se sig själva i spegeln

AIK vann och Hammarby är fortsatt obesegrat högst upp i serien.Men inför hemmamötet med BP ska Malmö FF inte titta mot tabelltoppen.Man ska titta sig i spegeln.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Fixade poäng mot serieledarna

GÖTEBORG. Första matchen från start och första spelmålet.Häckens Moesta El Kabir visade klass när han kvitterade till 2–2 och såg till att serieledande Hammarby tappade sina första poäng.– Det går framåt, vecka för vecka, säger den nygamle Häcken-spelaren.

Tipsa en kompis

Saturday 21 April

”Det går inte att slarva som vi gör”

GÖTEBORG. 1–3 mot Hammarby i första hemmamatchen.Det var inte vad Göteborg FC:s nye tränare Marcus Lantz hade tänkt sig.– Vi hade en fantastisk försäsong, men när det är dags att spela om poäng har det blivit alldeles för ängsligt, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 21 April

Nytt mål av Press – ändå förlust

GÖTEBORG. Poäng borta mot Rosengård i premiärenMen i första hemmamatchen mot Hammarby blev det förlust för Göteborg FC.Trots ett stort spelövertag och många chanser för GFC vann gästande Hammarby med 3–1.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Hamads succé – framför Janne

Jiloan Hamad ledde Hammarby till en ny seger - och efter fyra segrar på fyra matcher toppar Bajen allsvenskan.På plats på Tele 2 arena för att spana in Jiloan Hamad fanns förbundskapten Janne Andersson.- Jag önskar att jag kommer med i VM-truppen men i slutändan handlar det om vad jag presterar, säger Hamad.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Nu måste topplagen ta Hammarby på allvar

Stefan Billborn har sagt att det är viktigt att hålla den grönvita truppen varm.Så mot Norrköping bänkade han stekhete Imad Khalili och stjärnvärvningen Nikola Djurdjic - och satte in Pa Dibba och Sander Svendsen.Resultatet?Han tränar Sveriges hetaste fotbollslag.Man kan lugnt säga att Söders bröder glöder.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

”De måste respektera oss mer än vad de gjort”

Hammarby körde över IFK Norrköping de första 45 minuterna.De leder med 2-0 - och hade chanser för att leda ännu större.– De måste respektera oss mer än vad de har gjort, säger Muamer Tankovic till C More.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Succéspelaren startar på bänken mot ”Peking”

Hammarby siktar på fjärde segern i rad när laget tar emot IFK Norrköping i kväll.Då ändrar tränaren Stefan Billborn om i startelvan.Enligt uppgifter till SportExpressen är Bajens plan att vila Nikola Djurdjic och Imad Khalili.Pa Dibba och Sander Svendsen väntas ersätta.