Tipsa en kompis

2017-09-11

Tung Djurgårdsseger i Göteborg

Djurgården har fått upp farten i guldjakten. Laget spräckte IFK Göteborgs långa hemmasvit, vann med 3-1 och är nu "bara" sju poäng bakom Malmö FF i serietoppen.

- Sju poäng kan gå fort, säger tvåmålsskytten Kerim Mrabti.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:33

Sökte upp VNL efter det tunga beskedet

NIZHNY/STOCKHOLM. Pontus Jansson kastasdes in i hetluften efter Victor Nilsson Lindelöfs återbud.Nu berättar han om det känslosamma samtalet med lagkamraten inför premiären.– Han var jävligt ledsen och jag gick in och gav honom en kram. Det var nästan så att det kom en tår hos mig också, säger Jansson.

Tipsa en kompis

16:22

Nya beskedet från Uefa som öppnar upp för MFF

Uefa ändrar om i lottningsproceduren.Då är det drömläge för Malmö FF att ta sig förbi första omgången i Champions League-kvalet.

Tipsa en kompis

14:03

Rosenberg: "Handlar om revansch för oss"

Efter fiaskot mot Vardar i fjol.I dag lottas Malmö FF:s CL-resa 2018.– Det är klart det är spännande, säger MFF:s lagkapten Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

13:56

Inför CL-lottning: MFF har gräddfil till playoff

Champions League-lottning sommaren 2018.Då är frågan inte vilket lag Malmö FF får möta.Utan vilket Malmö FF det laget får möta.

Tipsa en kompis

12:46

Sveriges startelva klar – han ersätter Nilsson Lindelöf

Klockan 14.00 inleder Sverige sitt VM-spel med att möta Sydkorea. Förbundskaptenen Janne Andersson har behövt göra en ändring – Victor Nilsson Lindelöf ut, Pontus Jansson in.

Tipsa en kompis

12:23

Välkomnas till MFF med hyllade videon

Anders Christiansen är tillbaka i Malmö FF där han hoppas få ett nytt lyft – både fotbollsmässigt och socialt.Nu berättar mittfältaren om välkomnande – och om Instagramvideon som gjort succé.– Visst var den fin? Jag hoppas att grabbarna tycker det är kul att jag är tillbaka, säger Christiansen.

Tipsa en kompis

Sunday 17 June

LB07 jagar toppen i damallsvenskan

LB07 jagar topplagen i superjämna damallsvenskan.Efter seger över jumbon Kalmar med 2-0 har Malmölaget häng på tredjeplatsen.Samtidigt förlorade Vittsjö mot Hammarby med uddamålet.

Tipsa en kompis

Saturday 16 June

FC Rosengård vann midnattssolmatchen

Rosengård vann den speciella seriefinalen mot Piteå i midnattssolen i Kiruna.Malmölaget närmar sig därmed toppen av tabellen och ligger nu bara två poäng efter Piteå.