Tipsa en kompis

2017-09-11

Betygen på alla spelarna i IFK Göteborg och Djurgården

Djurgården var klart bättre än IFK Göteborg på Gamla Ullevi.Här är GT:s betyg på spelarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 10 June

Lämnade Blåvitt för spel i Bolivia

GÖTEBORG. Under tiden i Blåvitt var Martin Smedberg Dalence, 34, engagerad i klubbens arbete i Hammarkullen, Bergsjön och Biskopsgården.Som spelare i bolivianska storklubben Bolivar har han tagit med sig engagemanget för andra.– Jag är bland annat fadder för en skolklass som jag stöttar och pushar för att eleverna ska få chansen att jaga sin dröm, säger Smedberg Dalence.

Tipsa en kompis

Friday 8 June

Berg: ”Det blir en del tjafs med Ola ibland”

Marcus Berg blir ett av Sveriges viktigaste offensiva vapen i Ryssland.Nu berättar anfallaren om det kommande mästerskapet, tankarna på att en dag återvända till IFK Göteborg, miljonrullningen i Förenade Arabemiraten och hur det är att spela ihop med sin barndomskompis Ola Toivonen.- Han kan säga vad han tycker ibland och då kan det bli tjafs, men vi unnar varandra allt gott, säger Berg.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 June

”Jag tyckte att det var för jävligt – på riktigt”

GÖTEBORG. Bengt Andersson, 51, är besviken på IFK Göteborg.Blåvitt-ikonen tycker att han borde ha fått frågan om att bli målvaktstränare i klubben efter karriären.– När de tog Sven Andersson utan att fråga mig… Det var fan på gränsen alltså. Jag tyckte att det var för jävligt, på riktigt, säger han till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Monday 4 June

VM-kvalhjälten klar för ny klubb

Jakob Johansson sköt Sverige till fotbolls-VM. Nu har kvalhjälten hittat en ny klubb. I dag presenterades han för den franska klubben Rennes.
– Jag är väldigt nöjd med att få komma till klubben, säger Jakob Johansson till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 4 June

Johansson på väg till franska Rennes

Jakob Johansson ser ut att ha hittat en ny klubb.Efter intensiva rykten om intresse från flera franska klubbar skriver nu L’Équipe att karriären fortsätter i Ligue 1 och Rennes.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

”Jag stannar i Kaiserslautern”

Mads Albaek har förlängt sitt kontrakt med tyska klubben Kaiserslautern – det meddelar han själv i ett inlägg på Instagram.Därmed blir det ingen comeback i IFK Göteborg.

Tipsa en kompis

Thursday 31 May

Lagkamraten: ”Det gick över gränsen”

BÅSTAD/STOCKHOLM. En het landslagsträning eskalerade med en kapning på John Guidetti.Anfallaren åkte på en hård tackling av lagkaptenen Andreas Granqvist – och vred sig i smärtor.– Det gick lite över gränsen. Sådant händer på träningar och sådant kommer alltid att hända, säger Gustav Svensson.

Tipsa en kompis

Wednesday 30 May

Uppgifter: Blåvitt ute efter skyttekungen

Han har öst in mål för Degerfors under våren och toppar superettans skytteliga.Nu visar IFK Göteborg intresse för anfallaren Sargon Abraham, 27, enligt GP.