Tipsa en kompis

2017-09-12

Guldtränaren i möte – med superettaklubben

GÖTEBORG. Malmö FF:s Allan Kuhn, 49, kan vara på väg tillbaka till svensk fotboll.Enligt GT:s uppgifter är den danske tränaren en av superettaklubben Örgrytes huvudkandidater till tränarjobbet.– Jag kan inte kommentera det mer än att det är en bra tränare, säger Öis ordförande Joacim Nordh.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örgryte

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 7 January

Dahlberg i mål mot Estland

Målvakten Peter Abrahamsson tvingas avstå kvällens match mot Estland i Abu Dhabi. Vid gårdagens träning fick han en känning i ryggslutet som i och för sig upplevs mycket bättre idag, men landslagets medicinska team väljer ändå att vila honom. Istället kommer IFK Göteborgs Pontus Dahlberg att ingå i den startelva som kliver in på Zayed Sport City Stadium klockan 18.15 ikväll.

Tipsa en kompis

Friday 29 December

Då avgörs Johan Elmanders framtid

Johan Elmanders vara eller icke vara i Örgryte nästa säsong har diskuterats flitigt den senaste veckan.Efter ryktena om en eventuell flytt till Turkiet började florera har klubben inte lyckats få tag på 36-åringen – fram till nu.– Vi har fått kontakt, säger Örgrytes ordförande Joacim Nordh till GT.

Tipsa en kompis

Tuesday 26 December

Strid på djupet

Två kärlekar driver Mohamed Said framåt. Den ena möter han varje dag, den andra har han inte sett på flera år.

– Vad mamma betyder för mig? Allt. Hon och fotbollen är mina enda passioner, säger 17-åringen som nyligen debuterat i Örgrytes A-lag.

Tipsa en kompis

Friday 22 December

"Vi vet inte mer än det som har skrivits"

GÖTEBORG. Johan Elmander, 36, uppges lämna Örgryte och återvända till Turkiet.Men Öis har fortfarande inte hört något från turkiskt håll.– I nuläget vet jag inte mer än det som har skrivits i media, säger ordförande Joacim Nordh till GT.

Tipsa en kompis

Thursday 21 December

Uppgifter: Elmander får toppjobb i Turkiet

Johan Elmander kan vara förlorad för Örgryte.Enligt turkiska NTV Spor kommer Elmander att kliva in som assisterande i Galatasaray.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 December

Värvar mittfältare – som jämförs med klubbikonen

GÖTEBORG. Örgryte bygger nytt inför 2017.I dag presenterar klubben nyförvärvet Diego Montiel, 22 – som jämförs med en Öis-ikon.– Han är lite som Sören Börjesson var när han spelade, säger tränaren Thomas Askebrand.

Tipsa en kompis

Monday 4 December

Talangen tränar med spanska storklubben

GÖTEBORG. Mohamed Said, 17, är redan ett namn i Öis-kretsar.Nu får talangen visa upp sig hos den spanska storklubben Real Sociedad.– Det är oerhört inspirerande att en av Europas bästa akademier vill se och testa en av våra framträdande unga spelare, säger Örgrytes akademichef Niklas Allbäck.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

Blåvitt tappar talang till Öis

Blåvitt tappar en talang till rivalen.Landslagsmeriterade 17-åringen Fonti Kanu har skrivit på för Örgryte.– Tråkigt, vi hade gärna velat ha kvar honom, säger IFK Göteborgs akademichef Jonas Olsson.