Tipsa en kompis

2017-09-12

Guldtränaren i möte – med superettaklubben

GÖTEBORG. Malmö FF:s Allan Kuhn, 49, kan vara på väg tillbaka till svensk fotboll.Enligt GT:s uppgifter är den danske tränaren en av superettaklubben Örgrytes huvudkandidater till tränarjobbet.– Jag kan inte kommentera det mer än att det är en bra tränare, säger Öis ordförande Joacim Nordh.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örgryte

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Bittert poängtapp för Falkenberg

Falkenberg var på väg mot en imponerande seger borta mot Örgryte.Då hände det som inte fick hända.– Det är bara besvikelse just nu, säger Falkenbergs Robin Östlind efter det tunga poängtappet.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Almström räddade poäng för Örgryte

I 87:e minuten kvitterade Örgryte genom Filip Almström-Tähti och räddade därmed en viktig poäng i den tidiga seriefinalen.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Öis räddade poäng – med tre minuter kvar

Örgryte hade chansen att överta serieledningen när tabellettan Falkenberg var på besök på Gamla Ullevi.Så blev dock inte fallet. I stället fick man nöja sig med en poäng – efter att ha kvitterat med tre minuter kvar.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Seriefinal väntar Öis: ”Hoppas på folkfest”

Det är en tidig seriefinal som väntar för Örgryte när Falkenberg kommer på besök på Gamla Ullevi.Men trots att flera viktiga nyckelspelare saknas i truppen är Öis-tränaren Thomas Askebrand ändå positiv.– Vi får se möjligheterna och låta de andra glänsa, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 30 May

Örgrytes poängkung missar seriefinalen

Öis poängmaskin Diego Montiel, 23, missar seriefinalen mot Falkenberg på söndag.Men ledbandsskadan i nyckelbensfästet är ändå bättre än vad som först misstänktes.– Vi får ta det vecka för vecka, säger Öis-läkaren Lasse Peterson efter att ha studerat bilderna från magnetröntgen.

Tipsa en kompis

Tuesday 29 May

Tredjedelen spelad - Falkenberg i topp

I Superettans tionde omgång förlorade inte bara Örgryte mot nykomlingen Brage, man drog också på sig två utvisningar och tappade serieledningen till Falkenberg som besegrade Värnamo borta. Förlust och två röda kort blev det också för Öster i Halmstad. Förlust och ett rött kort blev det för Frej när de gästade GAIS. Storsegrar, utan röda kort, blev det för Landskrona och Eskilstuna medan Helsingborg vann med matchens enda mål mot Jönköping och så bröt Degerfors en negativ trend i Varberg.

Tipsa en kompis

Thursday 24 May

Örgryte rycker i toppen

Örgryte rycker i toppen av Superettan och gör det tack vare klara 4-0 mot jumbon Värnamo. Det saknas dock inte motstånd om platserna som till Allsvenskan bär. Athletic Eskilstuna samt västkustlagen Helsingborg, och Falkenberg skuggar. I botten då? Just nu ser det mest mörkt ut för Frej och Värnamo. 21 omgångar återstår.

Tipsa en kompis

Sunday 20 May

Inga nollor kvar i Superettan

Örgryte toppar fortfarande tabellen men i den åttonde omgången kom säsongens första förlust, den kom borta mot Helsingborg IF, 0-2. På den nedre halvan spräckte Frej en annan nolla, segernollan, genom att vinna hemma på Vikingavallen med 2-1 mot nykomlingen Landskrona BoIS. Nionde omgången inleds redan på tisdag.