Tipsa en kompis

2017-09-12

Lämnar Elfsborg – efter 13 år i klubben

Bosse Johansson, 51, slutar som ordförande i Elfsborg.I 13 år har ”Bosse Bank” svingat klubban – längre någon annan ordförande i allsvenskan.– Vår klubbchef Stefan Andreasson började en övertalningskampanj direkt. Men det är ingen idé, jag har bestämt mig, säger Johansson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:19

Truppdebutanten nöjd med starten

Kristianstads DFF:s Amanda Edgren fick tidigt i veckan beskedet att hon skulle resa med Damlandslaget till Frankrike. Efter en stark säsong i Damallsvenskan fick Edgren chansen när Lina Hurtig fick lämna återbud och den offensiva kantspelaren är nöjd med första dagarna.

- Det har känts bra hittills. Det är en bra grupp med skön stämning. Det har varit mycke...


Läs mer »

Tipsa en kompis

18:00

FCK-lånet lämnar Halmstad – men samarbetet fortsätter

Det blir ingen fortsättning i Halmstads BK för Aboubakar Keita nästa säsong.Mittfältaren återvänder till danska storklubben FC Köpenhamn – men samarbetet mellan klubbarna ser ut att fortsätta.– Det var ett bra möte, säger HBK:s tränare Igor Krulj.

Tipsa en kompis

11:02

Efter kritiken – han föreslås bli ny ordförande i IFK Göteborg

GÖTEBORG. IFK Göteborg ska utse en ny ordförande.I dag presenterade valberedningen sitt förslag: Mats Engström, 62.– Det handlar om att ha en röd tråd i hela verksamheten. Det här känns som ett naturligt val, säger valberedningens ordförande Joakim Brinkenberg.

Tipsa en kompis

Thursday 23 November

Ryktet: Mellberg kan flytta till AIK

Olof Mellberg, 40, lämnade Brommapojkarna tidigare i veckan.Nu lanserar den tidigare landslagsbacken Erik Edman en teori om Mellbergs framtid.Enligt Edman vill AIK ha Mellberg som tränare nästa säsong.Det uppger han i NordicBets podcast Ljugarbänken.

Tipsa en kompis

Thursday 23 November

"För oss är det här ingen pengafråga"

San José Earthquakes erbjöd sig att betala för Mikael Stahre – men Häcken ville inte förhandla.
Enligt uppgifter till GT kommer klubben heller inte att driva frågan om avtalsbrott vidare.– Jag tror inte att det ska leva vidare hos oss under en längre tid, säger klubbens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Thursday 23 November

JUST NU: Dahlberg på plats i Italien

GÖTEBORG. Pontus Dahlberg, 18, kan lämna IFK Göteborg.Målvaktstalangen är på plats i Neapel och förhandlar med storklubben Napoli, enligt GT:s uppgifter.En affär kan ge IFK Göteborg uppemot 40 miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Thursday 23 November

Storsponsorns löfte – pumpar in fler miljoner

Allsvenska nykomlingen Trelleborgs FF ska inte bli en nykomling som fastnar i bottenstriden.Nu lovar storsponsorn nya miljoner i stöd inför comebacken i högsta serien.– Anledningen till att vi ökar stödet är helt enkelt att jag vill att TFF ska etablera sig i allsvenskan, säger Mellby Gårds vd Johan Andersson till Trelleborgs Allehanda.

Tipsa en kompis

Thursday 23 November

Förstår besvikelsen – men det är inget svek

Mikael Stahre tar sitt pick och pack och flyttar till USA.Häcken är otroligt besvikna, och det kan man förstå.Men vi pratar inte om något svek – utan en karriär som alla andra.