Tipsa en kompis

2017-09-12

Lämnar Elfsborg – efter 13 år i klubben

Bosse Johansson, 51, slutar som ordförande i Elfsborg.I 13 år har ”Bosse Bank” svingat klubban – längre någon annan ordförande i allsvenskan.– Vår klubbchef Stefan Andreasson började en övertalningskampanj direkt. Men det är ingen idé, jag har bestämt mig, säger Johansson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:54

HBK:s ordförande: ”Blir ett enormt slag”

Ett inkomstbortfall på minst tio miljoner kronor, men kontraktsmässigt står Halmstads BK ändå bättre rustat än tidigare om man åker ur allsvenskan i höst.Nästa vecka avgörs om huvudtränaren Igor Krulj får fortsatt förtroende kommande år.– Det är en viktig fråga, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson.

Tipsa en kompis

20:07

TFF-tränarens dröm: Ta över MFF:s A-lag

TFF nosar på en plats i allsvenskan.Då väljer succétränaren Patrick Winqvist, 41, att fundera kring framtiden.– Jag vill jobba med A-laget i Malmö FF. Det är min dröm, säger Winqvist.

Tipsa en kompis

16:33

Mellbergs besked – nobbar "Blåvitt"

Det blir inget IFK Göteborg för Olof Mellberg.Enligt SportExpressens uppgifter har han meddelat Blåvitt att han inte är intresserad av att bli tränare för klubben.- Inget jag kan kommentera men jag känner ingen stress i tränarfrågan, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren.

Tipsa en kompis

13:30

Isaks besked: "Det skulle aldrig hända"

Nio månader in i sin Dortmund-sejour väntar Alexander Isak, 17, ännu på sin första start.Nu bryter svensken tystnaden och berättar om varför valet föll på Dortmund, drömmen om sommarens VM-slutspel och slår fast han aldrig skulle spela för något annat lag än AIK i Sverige.– Det skulle aldrig hända, säger Isak.

Tipsa en kompis

11:39

”Han är tjurig, på gott och ont”

Jo Inge Berget vill inte förlänga med Malmö FF om han får spela som en wingback.
Nu uttalar sig MFF:s sportchef Daniel Andersson om den norske landslagsspelarens "passning".– Han är ju tjurig ”Jib”, på gott och ont. Likväl spelar han och är en av de bästa på vingback, det får man fan ge honom, säger Daniel Andersson till Fotbolldirekt.

Tipsa en kompis

11:33

Hannes Stiller, 39, lämnar Ljungskile

Hannes Stiller, 39, lämnar Ljungskile.Klubbchefen har sagt upp sig från sitt uppdrag i klubben.

Tipsa en kompis

10:58

Bachner: Özcan – en av årets stora vinnare

Özcan Melkemichel kom till Djurgården med lovord följda av "men".Med Djurgårdens satsning uppdukad framför sig började han beta av sina strider, en efter en.Nu är han på väg ut ur säsongen som en av svensk fotbolls stora vinnare.

Tipsa en kompis

08:16

MLS-klubben på jakt efter Norling

MLS-laget Colorado Rapids letar efter en ny tränare till nästa säsong - och har ställt in siktet på Skandinavien.Enligt SportExpressens uppgifter har klubben nu identifierat fyra huvudkandidater som de planerar att träffa. Bröndbys Alexander Zorniger, FC Nordsjällands Kasper Hjulmand, Sirius tränarduo Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf samt AIK:s chefstränare Rikard Norling.Colorado Rapids sportsliga ledning åker inom kort till Sverige och Köpenhamn för att eventuellt prata med några av kandidaterna.- Jag är väldigt lyckli...


Läs mer »