Tipsa en kompis

2017-09-12

Beskedet om Mané – efter fula tacklingen

Sadio Mané fick rött kort efter en spark i Edersons ansikte.
Och efteråt visade Manchester Citys målvakt visade upp skräckbilder på sitt ansikte.
Nu straffas Liverpool-stjärnan hårt.

Se situationen i spelaren ovan.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester C

Grundat år: 1880

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Kuppen: Vill sno Arsenal-stjärnan

Alexis Sanchez var en hårsmån från att gå till Manchester City.Men nu har en annan Premier Leaugue-jätte gett sig in i jakten på stjärnan.

Tipsa en kompis

Sunday 17 September

David Luiz är en idiot – älskvärd, men idiot

Liverpool underpresterar. Arsenal och Chelsea nöjer sig med kryss. Då är allt upplagt för en stadskamp. Den här säsongen kommer allt handla om Manchester United mot Manchester City.

Tipsa en kompis

Saturday 16 September

Liverpools nya smäll – poängtapp mot Burnley

Det har varit en tung vecka för Liverpool.Efter förlust mot Manchester City och poängtapp i Champions League lyckades de inte vinna mot Burnley.Trots stor dominans så förstörde Scott Arfield för Liverpoolfansen i matchen som slutade 1-1.

Tipsa en kompis

Saturday 16 September

Citys nya uppvisning – körde över Watford

Det går bra för Manchester City just nu.De följde upp 5-0-segern mot Liverpool förra helgen med att demolera Watford med 6-0.Sergio Agüero hade stor show och gjorde ett hattrick.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 September

Liverpools krisåtgärd – efter otäcka bilden

Liverpool är inte nöjda med att ha fått Sadio Mané avstängd efter dennes spark mot Manchester City-målvakten Ederson.Nu tänker klubben överklaga, rapporterar Sky.

Tipsa en kompis

Monday 11 September

Sågar legendarerna efter Manés utvisning: "Det är obehagligt..."

I veckans avsnitt av Målklubben diskuteras Sadio Mané brutala röda kort mot Manchester City. Liverpool-anfallaren sänkte Ederson i City-målet med en hög spark i ansiktet och försvarades av flera stora profiler i England.
– Lineker, Neville, Shearer. De hävdar att börjar bli för barnsligt. Att man inte får göra någonting längre, säger Claes Andersson.
– Jag tycker hela diskussionen blir obehaglig. Ederson åker ut på bår med syrgas och vi sitter och diskuterar om det är rött eller gult kort. Det blir lite hål i huvudet, säger Therese Strömberg.
&nbs...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Sunday 10 September

Thierry Henrys brutala sågning

Alex Oxlade-Chamberlain har inte haft den bästa fotbollstiden i sitt liv.Som Arsenalspelare föll han med 0-4 mot Liverpool.Sen gick han till Liverpool - och föll i sin debut med 0-5 mot Manchester City.Nu får han dessutom svidande kritik av legendaren Thierry Henry.

Tipsa en kompis

Saturday 9 September

Manchester City krossade Liverpool

Det blev en uppvisning av Manchester City i toppmatchen mot Liverpool.Med en man mindre kunde Liverpool inte så emot och City vann med hela 5-0.