Tipsa en kompis

2017-09-12

Fansen fick fnatt – efter Arsenals bild

Under tisdagen släpptes Arsenals nya lagfoto för säsongen.Men en detalj i bilden fick flera fans att gå i taket."Ta bort den här bilden", skriver en besviken supporter på Twitter.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:59

Nya jätteaffären som retar Arsenal-fansen

Manchester City får 218 miljoner kronor varje år för att bära Nikes matchkläder.Nu är PL-giganten nära en monsterdeal med Puma, skriver Daily Mail.Och den lär sticka Arsenalfansen i ögonen – med tanke på den enorma summan.

Tipsa en kompis

12:34

Storbråket: "Ni är pinsamma"

Florentino Perez har dömt ut Arsenal som "pinsamma".Det hävdar spanska Diario Gol.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

Skulle inte förvåna om Zlatan startar då

BASEL. 0–1 mot FC Basel en kylig kväll i slutet av november är nog en match José Mourinho helst vill glömma.I stället gladde sig nog portugisen mest åt Zlatan Ibrahimovic.Manchester United har fått tillbaka sin joker i precis rätt läge.Skulle inte förvåna om Zlatan startar redan mot Arsenal på Emirates den 2 december.

Tipsa en kompis

Monday 20 November

"Ni vill att alla ska lämna, eller hur?"

Arsenal vann med 2-0 mot ärkerivalerna Tottenham.Ändå var det en märkbart upprörd Shkoodran Mustafi som mötte pressen efter slutsignalen.

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Så här tar man poäng av sina konkurrenter

Derby i norra London.Total kontroll Arsenal. Två skott på mål i den första halvleken, båda i mål. Och förmodligen deras bästa match för säsongen.Så här plockar du poäng av dina toppkonkurrenter, Arsène Wenger.

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Arsenal övertygade – mot Tottenham

Tottenham ligger före i tabellen.Men i Londonderbyt spände Arsenal och deras fronttrio musklerna."Gunners" övertygade stort när de slog Tottenham med 2-0 hemma på Emirates.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Wenger: "Det värsta jag någonsin sett..."

Arsenals Santi Cazorla har varit borta från spel i över ett år på grund av en skada – där bakterier "åt upp" hans häl.På en presskonferens med Arsene Wenger kunde Arselnalbossen inte utesluta att Cazorla är borta från sporten för alltid.– Det har gått från värre till värst, sa Wenger på en presskonferens.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Ljungbergs kyliga svar om landslaget: "Inget"

Han är en stor hjälte för många Arsenal-supportrar – hon håller på ärkerivalen Tottenham.I en intervju med Hallandsposten berättar Fredrik Ljungberg om sina tankar kring framtiden, det obefintliga landslagssuget och om frågan som splittrar hans och hustrun Natalie Fosters del av familjen.– Lite hets blir det väl, säger den förre landslagsstjärnan.