Tipsa en kompis

2017-09-12

"Löjligt! Zlatan och Ronaldo är töntar"

I kväll startar Champions League.Men Hollywoodfrun Gunilla Persson drömmer hellre tillbaka till tiden då Glenn Hysén dominerade på fotbollsplanen – och delar ut en känga till dagens stjärnor.– Kan ni föreställa er något så löjligt? Zlatan, Ronaldo och Neymar är töntar, säger hon i ett Viasat-klipp.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:16

De bästa svenskarna i nya FIFA 18-spelet

Den 29 september släpps nya Fifa 18.Och föga förvånande är Zlatan Ibrahimovic den bäste svensken i spelet.Men vilka andra blågula spelare är värda att hålla koll på inför FUT-säsongen?

Tipsa en kompis

Igår 20:06

"Jag tänker på Zlatan mot Djurgården..."

AFC Eskilstuna skrällde på Behrn arena när de tog säsongens första bortaseger.Omar Eddahri blev stor hjälte när han på egen hand vände underläge mot Örebro – från 2-1 till 2-3.– Jag tänker på Zlatan mot Djurgården, säger Eddahri om sitt avgörande mål.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

FIFA-doldisen som skjuter hårdare än Ibrahimovic

I slutet av september släpper EA Sports Fifa 18 och speljätten har ägnat den senaste månaden åt att släppa Fifa Ultimate Team-rankningar. I rankningen om vem som skjuter hårdast finner man en anonym mittback från Schalke 04 i toppen.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Zlatan bland de bästa – om spelarna får bestämma

När världens professionella fotbollspelare får rösta fram sitt drömlag är Zlatan Ibrahimovic med i täten. Nu är svensken uttagen som en av världens femton bästa anfallare.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Så ska Zlatan lösa stjärnbråket i PSG

Ett bråk mellan Neymar och Edinson Cavani skakar om PSG.Klubbledningen har ett oväntat trumfkort för att få slut på trätan: Zlatan Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Zlatan: "Bortskämda – jag gillar det inte"

Zlatan Ibrahimovic berättar i ny en intervju med tidningen Volt om hemmalivet med Helena och barnen.– Vi är lite bortskämda, säger Zlatan.Han avslöjar också vem som lagar mat i hushållet.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Lars Lagerbäck slår tillbaka mot Ekwall

Patrick Ekwall ger i en intervju med Sportbibeln sin syn på konflikten mellan Zlatan och Fredrik Ljungberg. Han kritiserar även Lars Lagerbäck, som han tycker brast i sitt ledarskap.Nu slår Lagerbäck tillbaka.– Jag vet inte var han fått det ifrån, säger Lagerbäck enligt NRK.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Detaljen får fansen att hurra – och rasa

Zlatan Ibrahimovic har 27,7 miljoner följare på Instagram.Och många av dem höjde på ögonbrynen åt en detalj i hans senaste bild.