Tipsa en kompis

2017-09-12

Landslaget öppnar för strejk: "Allt är möjligt"

Succé i fotbolls-EM.Nu vägrar de danska spelarna spela mot Nederländerna i VM-kvalet.Och Caroline Seger utesluter inte att samma sak kan hända i det svenska landslaget.– Allting kan hända och allting är möjligt. Det måste till en förändring, säger hon enligt Sveriges Radio.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:28

”Mosar in den genom händerna”

GÖTEBORG. Simon Helg gav Öster en drömstart på matchen mot IFK Göteborg.En projektil i bortre krysset – som bar vägen till en poäng.– Jag mosar in den genom hans händer, säger Simon Helg och skrattar.

Tipsa en kompis

17:19

Målskytt igen – men framtiden är osäker

GÖTEBORG. Dåligt resultat – bra prestation. Så summerade Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi 1–1 hemma mot Öster i svenska cupen.– Vi tog några steg till framåt i dag, jag är nöjd med insatsen, säger kaptenen Sebastian Eriksson.Samtidigt är det fortfarande osäkert huruvida Mix Diskerud blir kvar eller inte.

Tipsa en kompis

16:46

På väg mot superskräll – men ”Peking” vände

Division 1-laget Tvååker var på väg mot en rejäl skräll i Svenska cupen när IFK Norrköping kom på besök.Men Norrköping vände och vann med 3–2 till slut.

Tipsa en kompis

16:10

HIF:s mardröm – tappade ledningen på övertid igen

Anfallsveteranen Mikael Dahlberg såg ut att ha skjutit segermålet borta mot Örebro.Men för andra matchen i rad tappade Helsingborg ledningen på övertid – när ÖSK kvitterade med matchens sista spark.

Tipsa en kompis

16:00

Tungt poängtapp för Blåvitt i cupen

GÖTEBORG. Det blev ingen ny seger för IFK Göteborg i svenska cupens andra gruppspelsmatch.Superettan-laget Öster bjöd på en mindre skräll när man fixade 1–1 på ett kylslaget Bravida Arena.

Tipsa en kompis

14:31

Nytt stort underskott för allsvenska klubben

Kalmar FF redovisar på ett nytt ett stort underskott.Den allsvenska klubben går back 12,8 miljoner kronor för driften 2017.–Det här är vår verklighet. Arenafrågan är avgörande för vår framtid, säger klubbchefen Mattias Rosenlund till Barometern.

Tipsa en kompis

14:11

Djurgården slog Frej – inför rekordpublik

Efter en mållös första halvlek kom målet till slut för Djurgården mot Frej.Norrmannen Niklas Gunnarsson nickade in matchens enda mål när rekordpublik gästade Vikingavallen. – Det var skönt att göra mål, säger Gunnarsson till C More efter matchen.

Tipsa en kompis

13:57

Trots segern – MFF gör två byten i elvan

Magnus Pehrsson ser ut att göra två ändringar i sin startelva mot Gefle jämfört med den mot Dalkurd.Andreas Vindheim och Rasmus Bengtsson verkar ta plats på planen samtidigt som Eric Larsson och Franz Brorsson hamnar på bänken.– Jag tycker att det ännu inte är givet för mig vilken som är den bästa elvan och därför tycker jag att det finns några som i den här matchen ska få möjlighet att visa att de ska tillhöra den, säger Pehrsson.