Tipsa en kompis

2017-09-12

Landslaget öppnar för strejk: "Allt är möjligt"

Succé i fotbolls-EM.Nu vägrar de danska spelarna spela mot Nederländerna i VM-kvalet.Och Caroline Seger utesluter inte att samma sak kan hända i det svenska landslaget.– Allting kan hända och allting är möjligt. Det måste till en förändring, säger hon enligt Sveriges Radio.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:07

TFF-tränarens dröm: Ta över MFF:s A-lag

TFF nosar på en plats i allsvenskan.Då väljer succétränaren Patrick Winqvist, 41, att fundera kring framtiden.– Jag vill jobba med A-laget i Malmö FF. Det är min dröm, säger Winqvist.

Tipsa en kompis

17:26

Uppgifter: Erik Hamrén nära klassiska klubben

Den förre förbundskaptenen Erik Hamrén är på väg mot comeback.Enligt GP är han nära Örgryte.– Det är inget jag kan eller vill kommentera, säger han till tidningen.

Tipsa en kompis

16:33

Mellbergs besked – nobbar "Blåvitt"

Det blir inget IFK Göteborg för Olof Mellberg.Enligt SportExpressens uppgifter har han meddelat Blåvitt att han inte är intresserad av att bli tränare för klubben.- Inget jag kan kommentera men jag känner ingen stress i tränarfrågan, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren.

Tipsa en kompis

14:38

Tränarens kjolutspel – "Fruktansvärt sunkigt"

Jakob Michelsen pratade om minikjolar på en presskonferens.Nu har Hammarby-tränaren fått stark kritik på Twitter.– Självklart kommer han inte uttrycka sig så igen, nu när han fått den här reaktionen, säger Hammarbys presschef Axel Pershagen.

Tipsa en kompis

13:30

Isaks besked: "Det skulle aldrig hända"

Nio månader in i sin Dortmund-sejour väntar Alexander Isak, 17, ännu på sin första start.Nu bryter svensken tystnaden och berättar om varför valet föll på Dortmund, drömmen om sommarens VM-slutspel och slår fast han aldrig skulle spela för något annat lag än AIK i Sverige.– Det skulle aldrig hända, säger Isak.

Tipsa en kompis

11:39

”Han är tjurig, på gott och ont”

Jo Inge Berget vill inte förlänga med Malmö FF om han får spela som en wingback.
Nu uttalar sig MFF:s sportchef Daniel Andersson om den norske landslagsspelarens "passning".– Han är ju tjurig ”Jib”, på gott och ont. Likväl spelar han och är en av de bästa på vingback, det får man fan ge honom, säger Daniel Andersson till Fotbolldirekt.

Tipsa en kompis

11:33

Hannes Stiller, 39, lämnar Ljungskile

Hannes Stiller, 39, lämnar Ljungskile.Klubbchefen har sagt upp sig från sitt uppdrag i klubben.

Tipsa en kompis

10:58

Bachner: Özcan – en av årets stora vinnare

Özcan Melkemichel kom till Djurgården med lovord följda av "men".Med Djurgårdens satsning uppdukad framför sig började han beta av sina strider, en efter en.Nu är han på väg ut ur säsongen som en av svensk fotbolls stora vinnare.