Tipsa en kompis

2017-09-12

PSG:s supertrio förnedrar Celtic

Neymar, Mbappé och Cavani.
PSG:s nya supertrio levererade direkt i Champions League-premiären.
Alla tre gjorde mål redan i den första halvleken mot Mikael Lustigs Celtic.

Se målen i spelaren ovan.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 19 November

"Backar mig, men jag är inte på deras sida"

GLASGOW. Mikael Lustig är tillbaka i den skotska verkligheten efter miraklet i Milano.I en stor intervju med SportExpressen berättar landslagsprofilen bland annat om firandet efter den säkrade VM-platsen, succésäsongen med Celtic, den uppmärksammade svordomen, sin egen landslagsresa - och diskussionen om en eventuell comeback för Zlatan Ibrahimovic– Jag har svårt att se att han skulle komma tillbaka till landslaget, ta nummer 17 och låta Andreas Granqvist vara lagkapten, säger högerbacken.

Tipsa en kompis

Friday 17 November

Ikonens attack på Foppa: "Bad loser"

BEITOSTÖLEN. Helgens mest oväntade åkare i spåren på Beitostölen?Definitivt den norska fotbollsikonen John Arne Riise som nu gör en spektakulär satsning på längdåkning.SportExpressen träffade norrmannen för ett snack om Sveriges VM-plats, Mikael Lustigs utbrott, Peter "Foppa" Forsbergs dåliga humör - och varför han gillar Zlatan och Petter Northug så mycket.– Vi är ju lika. Vi törs vara stora i käften och säga de där sakerna andra inte vågar, säger Riise.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

"Jag har mått väldigt dåligt"

Mikael Lustig ropade ett könsord riktat till den italienska publiken på San Siro.Nu har högerbacken bett om ursäkt via sina sociala medier."Jag har mått väldigt över detta", skriver Lustig på Instagram.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

"Lustig kan petas – efter könsordet"

Mikael Lustig riktade ett könsord mot den italienska publiken inför Sveriges bragdmatch på San Siro.I Italien tror man att utbrottet kan få tuffa konsekvenser för högerbacken.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 November

"Kan berätta nu, det retade mig enormt"

Buandet under den svenska nationalsången retade gallfeber på Mikael Lustig som fångades i Kanal 5:s sändning när han skrek könsord.Förbundskapten Janne Andersson säger nu till SVT att han inte står bakom Lustigs ordval - men delar hans ilska mot de italienska fansen.– Det retade mig något enormt kan jag berätta, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 November

Mikael Lustigs utbrott kritiseras av hans fru

Mikael Lustig var rasande efter att den svenska nationalsångens buats ut på San Siro och fångades i tv när han skrek könsord.Det noterade bland många andra hans fru Josefin Lustig - något hon inte uppskattade."Var Mickes ordval något jag stöttar? Nej. Är det ett ord han eller någon annan i vår familj vanligtvis använder? Absolut INTE. Jag har självklart pratat om detta med min man", skriver hon på sin blogg.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 November

Lustigs svordom: "Del av en grabbig jargong"

"Jävla fittor" skrek Mikael Lustig om de italienska fansen. Utbrottet har förklarats med ilska och adrenalin.Men svordomar som "fittor" speglar också en nedvärderande syn på kvinnor som fortfarande är vanlig i omklädningsrum, enligt organisationen Locker room talk.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 November

Mikael Lustigs ilska – förklarar könsorden

MILANO/STOCKHOLM. Mikael Lustig var tydligt irriterad efter att den svenska nationalsången spelats – och skrek könsord.Nu förklarar han sin ilska.–När det är nationalsång ska man visa respekt, och det gjorde de inte, säger Lustig.