Tipsa en kompis

2017-09-12

IFK Göteborg går med förlust

GÖTEBORG. IFK Göteborg siktade på ett nollresultat i år.Men det blir förlust.Det berättade kassören Jakob Andreasson vid ett medlemsmöte på tisdagskvällen.– Jag nämner inga siffror, men det blir svårt att nå noll, säger kassören.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:33

Mellbergs besked – nobbar "Blåvitt"

Det blir inget IFK Göteborg för Olof Mellberg.Enligt SportExpressens uppgifter har han meddelat Blåvitt att han inte är intresserad av att bli tränare för klubben.- Inget jag kan kommentera men jag känner ingen stress i tränarfrågan, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren.

Tipsa en kompis

11:33

Hannes Stiller, 39, lämnar Ljungskile

Hannes Stiller, 39, lämnar Ljungskile.Klubbchefen har sagt upp sig från sitt uppdrag i klubben.

Tipsa en kompis

Igår 09:13

Mardrömmen – stjärnans säsong kan vara över

Mads Fenger fick bryta Hammarbys match mot IFK Göteborg.Mittbacken fick bäras ut på bår med smärtor i ljumsken.Nu befarar han att säsongen är över.– Jag är inte optimistisk, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Kennedys besked om framtiden i Hammarby

Kennedy Bakircioglu frälste Hammarby med en frispark i 2-1-segern över IFK Göteborg.Efter matchen var det en rörd lagkapten som klev ut i den mixade zonen.– Det här målet påminner om det sista jag gjorde på Söderstadion, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Rognes besvikelse: "Vi ska skämmas"

IFK Göteborg tappade ledning 1-0 till förlust 1-2.Nu har Blåvitt tre poäng av 15 möjliga på de fem senaste matcherna.Thomas Rogne var mycket kritisk efter matchen.– Vi ska skämmas, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Sänker Blåvitt – då asgarvar Lagerbäck

Kennedy Bakircioglüs första mål för säsongen.Och norska jättetalangen Sander Svendsen första mål – inför ögonen på förbundskapten Lars Lagerbäck.Hammarby hade all anledning att fira efter 2-1 mot IFK Göteborg.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

IFK:s hopp mot Bajen: Unga målvaktsduon

GÖTEBORG. Erik Dahlin, 28, ska bli pappa i dagarna och följer inte med till Stockholm.Då satsar IFK Göteborg på ett av allsvenskans yngsta målvaktspar genom tiderna:Pontus Dahlberg, 18, och Tom Amos, 19, är Blåvitts målvakter mot Hammarby.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Jonas Olsson pressad av Brolin: "Prata om matchen"

Magnus Eriksson öppnade målskyttet för Djurgården mot Elfsborg efter en hörna. Men det såg ut som att bollen tog på Jonas Olsson arm i läget innan.I paus pressades Jonas Olsson av C Mores Anna Brolin om situationen.– Vi kan prata om matchen i stället, svarar Olsson.