Tipsa en kompis

2017-09-12

IFK Göteborg går med förlust

GÖTEBORG. IFK Göteborg siktade på ett nollresultat i år.Men det blir förlust.Det berättade kassören Jakob Andreasson vid ett medlemsmöte på tisdagskvällen.– Jag nämner inga siffror, men det blir svårt att nå noll, säger kassören.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:28

”Mosar in den genom händerna”

GÖTEBORG. Simon Helg gav Öster en drömstart på matchen mot IFK Göteborg.En projektil i bortre krysset – som bar vägen till en poäng.– Jag mosar in den genom hans händer, säger Simon Helg och skrattar.

Tipsa en kompis

17:19

Målskytt igen – men framtiden är osäker

GÖTEBORG. Dåligt resultat – bra prestation. Så summerade Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi 1–1 hemma mot Öster i svenska cupen.– Vi tog några steg till framåt i dag, jag är nöjd med insatsen, säger kaptenen Sebastian Eriksson.Samtidigt är det fortfarande osäkert huruvida Mix Diskerud blir kvar eller inte.

Tipsa en kompis

16:00

Tungt poängtapp för Blåvitt i cupen

GÖTEBORG. Det blev ingen ny seger för IFK Göteborg i svenska cupens andra gruppspelsmatch.Superettan-laget Öster bjöd på en mindre skräll när man fixade 1–1 på ett kylslaget Bravida Arena.

Tipsa en kompis

11:46

Ilskan mot Glenn Hysén – efter oväntade bilden

Östersund slog Europa med häpnad när de besegrade Arsenal på bortaplan.Någon som avnjöt svensklagets prestation på plats var den blåvite profilen Glenn Hysén.Men nu får bilderna på honom från Emirates stadium IFK Göteborg-fansen att koka.– Det är sanslöst, svarar Hysén på kritiken.

Tipsa en kompis

Igår 15:00

Bekräftat: Talangen klar för IFK Göteborg

GÖTEBORG. Han anses vara ett av Georgiens största framtidslöften.Nu är Giorgi Kharaishvili, 21, klar för IFK Göteborg.– Jag är en offensiv spelare och ska visa vad jag kan på planen, säger han.– Vi har haft ögonen på honom ett längre tag och sett honom i ett antal livematcher, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Uppgifter: Blåvitt värvar landslagsman

GÖTEBORG. IFK Göteborg har hittat offensiv förstärkning – i Georgien.Enligt FC Saburtalo Tbilisi lämnar Giorgi Kharaishvili, 21, klubben för Blåvitt.– Det är en av de största klubbarna i Skandinavien, säger Kharaishvili till klubbens Facebook-sida.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Blåvitt dumpar floppvärvningen

GÖTEBORG. Han fastnade i IFK Göteborgs frysbox efter storförlusten mot BK Häcken.Nu lämnar Abdul Razak, 25, Blåvitt.Enligt GT:s uppgifter är den ivorianske mittfältaren nära att göra klart med en ny klubb i allsvenskan.GP skriver att det blir Sirius.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

Vägrar spela på konstgräs - då nobbar han Sverige

Den isländske anfallsstjärnan Kolbeinn Sigthorsson kunde ha värvats till IFK Göteborg. Men enligt Aftonbladet tackade stjärnan nej.Anledningen? Det spelas för många matcher på konstgräs i Sverige.– Han ville inte få så många matcher på konstgräs, säger Mats Gren till tidningen.