Tipsa en kompis

2017-09-12

Hoppet lever för HIF: "Sju finaler kvar nu"

Kvittering mot Brommapojkarna i 90:e minuten.Trots en man utvisad.
Då tror Helsingborgs matchhjälte fortfarande på allsvenskan.
– Vi har sju finaler kvar nu, säger Johan Persson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 17 January

Hotbild mot ledare i Superettanklubb

Landskronas Bois fotbollsutskotts ordförande Thomas Gustafsson har haft en hotbild mot sig.Det berättade Gustafsson på ett medlemsmöte.– Det har varit tillräckligt allvarligt för att påverka både mig och klubben, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

Landskrona Bois värvar – från Helsingborgs IF

Landskrona Bois värvar från lokalkonkurrenten Helsingborgs IF.På måndagen presenterades Monday Samuel, 24, som nyförvärv.– Han är en positiv spelare både på och utanför plan. Han har erfarenhet från Allsvenskan och Superettan och har dessutom lokal förankring då han och familjen bor i Helsingborg, säger sportchefen Peter Swärdh.

Tipsa en kompis

Saturday 6 January

"Jag hörde att folk satt och snackade om mig"

ABU DHABI. Jordan Larssons 2018 kunde knappast ha börjat bättre.Ny klubb, uttagen till Januariturnén och på söndag gör han A-landslagsdebut mot Estland.I en lång intervju med SportExpressen berättar 20-åringen om landslagschansen, tuffa tiden i Holland, huliganattacken i Helsingborg och hur den påverkat honom.Han berättar också om varför han vill att farsan Henke tar ett nytt tränarjobb snart och hur han ser på comebacken i allsvenskan.- Det är en chans till revansch för mig. Att jag kan bevisa att jag klarar mig uta...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Friday 5 January

Henkes råd till Jordan inför landslagsdebuten

Jordan Larsson, 20, har ett par intensiva dagar bakom sig.Först skrev han på för IFK Norrköping - bara för att tas ut till landslagets januariturné direkt efteråt.Nu har han på plats i Abu Dhabi, med ett råd från pappa Henrik Larsson i bagaget.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Sparkad i somras – här är Peter Swärdhs nya jobb

I somras fick Peter Swärdh sparken av Kalmar FF.Nu har han fått nytt jobb – som sportchef."Tanken är att Peter Swärdh ska vara Bois ansikte utåt och implementera det som beslutats i fotbollsutskottet", skriver superettans nykomlinge Landskrona Bois på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 4 December

Henkes lönetak: "Han fick tuffa krav på sig"

Henrik Larsson "lönetak" i Helsingborgs IF är borta.Klubbdirektör Mats-Ola Schulze förklarar läget inför 2018.– Det enda som är begränsat av ett lönetak är vår ekonomi.

Tipsa en kompis

Tuesday 28 November

Han tar över superettaklubben

Jörgen Wålemark, 45, lämnar Varbergs Bois.Nu har superettaklubben utsett hans efterträdare.Det blir Joakim Persson, 42, med ett förflutet i Ängelholms FF och Kristianstad FC som tar över Varberg.

Tipsa en kompis

Monday 27 November

Henke: "Det där är ju skitsnack"

Henrik Larsson var kanske Celtics bäste spelare genom tiderna.Men ett rykte förföljde honom under tiden i Skottland– ett rykte som han nu har gjort upp med en gång för alla.– Det är skitsnack, om jag ska vara ärlig, säger Larsson till BT Sport.