Tipsa en kompis

2017-09-12

Hoppet lever för HIF: "Sju finaler kvar nu"

Kvittering mot Brommapojkarna i 90:e minuten.Trots en man utvisad.
Då tror Helsingborgs matchhjälte fortfarande på allsvenskan.
– Vi har sju finaler kvar nu, säger Johan Persson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Landskrona och Brage - två historiska nykomlingar

Jönköpings Södra eller Trelleborgs FF i Allsvenskan eller Superettan 2018? På söndag eftermiddag vet vi.

Klart är att div 1-segrarna Landskrona BoIS och IK Brage spelar i Superettan nästa år. En serie de känner till mycket väl. Landskrona har spelat i högsta serien i 52 säsonger, Brage i 51,5 säsonger. Det känns redan nu som om Superettan 2018 blir något alldeles extra.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 November

"Det är fruktansvärt – hoppas han överlever"

Han spelade för Manchester United och i Celtic var han lagkamrat med Henrik Larsson – nu har Liam Miller drabbats av cancer.På Twitter får han stöttning av både Manchester och Celtic.– Tankarna från alla i Manchester United går till Liam Miller i denna svåra tid, skriver klubben på Twitter.

Tipsa en kompis

Monday 13 November

'Henkes' önskan inför ödesmatchen

Henrik Larsson är den senaste svenska spelaren att näta i VM-sammanhang.Nästa sommar hoppas han att den sviten bryts.Och nu listar han tre viktiga punkter för att Sverige ska ta sig till Ryssland.

Tipsa en kompis

Monday 13 November

Gick upp i allsvenskan – tvingas bort från arenan

IFK Kalmar spelar 2018 i damallsvenskan.Det gör att man tvingas flytta från sin arena Gröndal som inte uppfyller kraven för fotboll på högsta svenska nivå.– Vi ska inte bygga någon ny arena där, slår kommunfullmäktige Johan Persson (S) fast enligt Barometern.

Tipsa en kompis

Saturday 4 November

Tre års väntan – Bois tillbaka i superettan

Efter tre års frånvaro.Nu är Landskrona Bois tillbaka i superettan.Det stod klart sedan laget på lördagseftermiddagen vunnit säsongens sista match med 2-0 hemma mot Karlskrona.

Tipsa en kompis

Thursday 2 November

Udda segerbonusen till spelarna: Julskinka

Charkuteristen Anders Olsson hoppas att Mjällby ska knipa direktplatsen till superettan före Landskrona.Nu erbjuder han julskinka till spelare och ledare i FK Karlskrona – om de slår Landskrona i sista omgången.– Det skulle vara en väldigt skön känsla och jag tror det skulle betyda väldigt mycket för väldigt många faktiskt, säger Anders Olsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 November

Henke Larsson svar – på känsliga frågan

Henrik Larsson är klubblös sedan han lämnade Helsingborgs IF och Glasgow Rangers letar ny manager.Men tro inte att Celtic-legendaren är gör vad som helst för att få ett nytt jobb.– Nej, slår Larsson fast när han i BT Sport när han får frågan om han är sugen på att ta över ärkerivalen.

Tipsa en kompis

Monday 30 October

Efter tystnaden: berättar om uppbrottet med HIF

Han fick maka på sig för ikonen Henrik Larsson.Nu, mer än två år senare, väljer Roar Hansen att berätta om uppbrottet med Helsingborgs IF.– Det är klart att det rent känslomässigt var tufft. Jag är född och uppvuxen i här, säger han.