Tipsa en kompis

2017-09-12

Messi visade varför han är världens bästa spelare

En klubb i turbulens.Med en ifrågasatt president, utan Neymar och med sin sämsta transfersommar på länge bakom sig.Men när Lionel Messi vill att Barcelona ska vinna, då vinner Barcelona.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Madridlagen halkar efter – efter frustrerat derby

Inget av Madridlagen tog chansen att haka på Barcelona i toppen. Efter ett frustrerat Madrid fick Real Madrid och Atletico Madrid lämna planen med ett poäng vardera.Nu ligger rivalerna hopplöst långt efter Barcelona i La Liga.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Hareide vill stoppa flytten till Barcelona

Christian Eriksen sänkte Irland med tre mål när Danmark vann med 5-1 i Dublin och säkrade sin VM-plats.Nu är stjärnan aktuell för en flytt till Barcelona – men förbundskaptenen Åge Hareide vill att han stannar i Tottenham.– Jag tänker ju på vad som är bäst för det danska landslaget och våra förberedelser inför VM, säger Hareide till politiken.dk.

Tipsa en kompis

Wednesday 8 November

"Jag blir vansinnig – det är skrattretande"

Argentina tog sig med nöd och näppe till fotbolls-VM i Ryssland.Efter det har ihärdiga rykten om Lionel Messis roll i laget florerat – något som Barcelona-stjärnan nu väljer att slå tillbaka mot.–Jag blir vansinnig, säger han till ESPN.

Tipsa en kompis

Saturday 4 November

Barcelona rycker – sätter press på Real

Leo Messi firade 600 matcher i Barcelonatröjan.Då tog Paco Alcacer över huvudrollen och sänkte Sevilla med två mål.Därmed sätter Barcelona press på Real Madrid i toppen av La Liga.Med en match mer spelad är Barça hela elva poäng före "Los Blancos"

Tipsa en kompis

Wednesday 1 November

Dags att kliva upp ur isvaken nu, Ronaldo

Åtta poäng bakom Barcelona i ligan, förlust mot Girona i senaste omgången och nu förnedrade av Tottenham i Champions League.För ett par månader sedan hade ingen förutspått att Real Madrid skulle vara här i början av november.Och det är dags att kliva upp ur den där isvaken nu, Ronaldo.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 November

Matcher mot Polen och Finland

P18-landslaget rundar av säsongen med två matcher nere i Tordera norr om Barcelona. För motståndet står först Polen och därefter Finland 8 respektive 10 november. Förbundskapten Tomas Turesson har nominerat 18 man.

Tipsa en kompis

Tuesday 31 October

Spanien chockat efter Östersunds jättesuccé

Östersund spelade ut Athletic Bilbao på hemmaplan.Och baskerna har stor respekt för motståndet inför torsdagens retur i Spanien.– Östersund såg ut som Barça. Vi blev chockade av nivån, säger backen Eneko Boveda enligt El Desmarque.

Tipsa en kompis

Sunday 29 October

Jätteskrällen – Real föll mot nykomlingen

Snacka om fiasko, Real Madrid.Mästarlaget åkte på stryk borta mot nykomlingen Girona – och är nu hela åtta poäng efter Barcelona i tabellen.– Nu kan ligan vara avgjord, säger kommentatorn Robert Perlskog i Viasat.